Poradna duly
Jana Čurdová
Terulka píše:Teprve 30?Manželovi bylo 10. už píše: Více
Martin ještě 30 nemá. ![]()
zdravím všechny, u nás kašlací noc…
Jiřko tak teda nevím, jak to čteš
jestli to nebyla ta dyslexie co?
![]()
ahojte… ![]()
tak ja by som tiez brala nove kozy a nove tricka.....
![]()
Dobré ráno všem
To není provokace.Martin mě nechal pospat.Sice bych si ještě chvilku šlofíčka dala,ale už je mi to blbé ,tak jsem vylezla.
Petro
Robíkovi přeju,ať je mu brzo dobře.
Všem nemocným dětičkám,maminkám a tatínkům přeju brzké uzdravení.
Dobré dopolko!
U nás noc báječná, sice usnul až v půl desátý, ale spinkal skoro do půl osmý.
Ráno ale nic moc, zase fajroval pupíček, takže ráno dostal hned panadol.
Navíc jsem mu našla v pusince další aft. Asi mu pod nim raší další stolička.
No tak zas nedočtu … Kecky jedny ukecané.
Ale holky bydlí. Moc jsme se snažili, abysme to včera stihli. No není to ještě úplně, ale už tam dneska v noci spaly.
Já zas valím, dneska slavíme … ![]()
Vendulce přeju všechno nej nej nej k narozeninám a hodné sourozence a rodiče.
Katko, aha, proto ses stavila, abychom viděli tvé metříky
, takže
Vendulce všechno nejlepší k 5. narozeninám!!!
U nás noc nic moc, o půlnoci 40,7, ráno 38,5, hodně byl vzhůru, takže teď už 2 hodiny spí. Uvidíme, jak moc bude fajrovat, až se vzbudí.
Vendulce vše nej k narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inge - chudák malej, už aby ty teploty přešly, to fakt o strach
Robikovi i Eliáškovi ať je bacily brzy opustí
Leni - to je bezva, že sis udělala radost
katko - ať si malá užije oslavu a holky nového pokojíku
u nás noc děs, filda zase hoďku ječel, jakoby ho na nože braly. Dala jsem mu trochu nurofenu, ale zabralo až mlíko. Tak nevím. Mám zase průjem, ale v puse nic moc nevidím, tak nevím co toje. Jinak bohužel žádná změna k lepšímu ![]()
Petro - mám tu masážní olej na masáž hráze od Weledy. Chtěla jsem to vyhodit, protože to používat nebudu ani u druhého mimi. Tak jen jestli to nechceš. Má to trvanlivost do 11/09, takže je to aktuální asi akorát u tebe a poštou IVče to asi dobré posílat není, protože je skleněný.
Teď jsme si říkali,kde je Radeček.Byl v obýváku a nějak potichu.Ani s dětmi do pokoje nešel........A on si hrál s hlínou v květináči.
![]()
Jiřko, to je dobrý, já dneska nechala Eliáška ráno chvilku bez plínky a našla jsem ho hrát si v TICHOSTI s vlastníma hovínkama na koberci.
![]()
Holky já mám slíbený hory od maželaaaaa!
NEUVĚŘITELNÝ
Mám najít něco na 2 dny a já jsem uplně v háji. Chce někam na Šumavu, tak hledám a vůbec se v tom nevyznám.
Na lyžích jsem nestála půlku svýho života a oblečení nemám žádný, natož pak lyže, i když ty se daj půjčit. ![]()
Jsem si posteskla v pátek večer, že má Akrimek prázdniny a bude zase sedět doma.