Poradna duly
Jana Čurdová
Alli
Doufám,že to nic nebude.Budu držet pěsti.
Terezko
Pěkné fotečky.Některé zajímavé.
Eliášek je už veliké miminko. ![]()
Inge
Manželovi přeju vše nej.Příští budou vydařenější. ![]()
Je fajn,že je Ondrovi líp.
Jdu dovařit a v sedum padáme.Tak se tu mějte moc hezky.
Jo a ještě se musím přiznat.....Radeček právě měl 4 první hranolky.
A na hodně dlouho poslední. ![]()
Inge píše:
Díky za podporu. Ondrovi je naštěstí už lépe, sice nejí, kňourá, ale teplota mu klesla, dokonce i sem tam chodí. BTW manželovi je dnes 30, tak přemýšlíme, kdo měl letos vypráskanější narozeniny. Řekla bych ale že jednoznačně on.
Křesílko nemáme.
Terulko, fotky super, nejhustější je ta příprava jídla
Pondělní hernička u nás z pochopitelných důvodů NE..
Teprve 30?
Manželovi bylo 10. už 40
Takovej měl dort, nechala jsem mu udělat znak jeho města.
Já věděla, že se vám ta příprava jídla bude líbit.
![]()
Já jsem z toho vždycky uplně konsternovaná. ![]()
Je to jenom, když se vaří pro hooodně lidí. Hooodně znamená třeba kolem 100.
U nás to na herničku taky nevypadá, Eliášek má 38,4.
Nevim z čeho, roste mu zub nebo viroza nebo reakce na očkování.
To mi připomíná Jiřinko 11. zoubků.
Jiři
Taky bych si dala.
Hezky si to večer užijte.
Inge
Manželovi vše nej.
hernička
Půjde vůbec někdo? Já můžu až na jedenáctou, tak bych navrhovala přeložení na dobu, kdy ubude marodů. A bylo by to možné někdy v pátek?
Mám upečený štrůdl a slané dobrůtky na večer, tak snad bude Matík chrnět a dopřeje nám klidný večer. Taky ho zlobí ta stolička, má tam obrovskou bouli, dávám nurofen na bolest, protože pořád kňourá a chce se chovat.
A už nevím, co jsem dál chtěla, jdeme krmit.
já bych řekla, že všeobecně hernička padá, Robik kašle docela dost…
ale pátek by snad šel, my nic nemáme.
tak my teda taky do herničky nedorazíme.
Janko - takže je na chlapy, jo? to mně teda nedošlo. Tak to je fakt blbý.
Inge - manželovi vše nej, tak to spolu oslavíte až budou kluci OK
Terulko - moc pěkný dort a vaření je fakt hustý
manželovi už je lépe, je jen zesláblý, zítra to snad bude OK.
tak dobrou všem a hezkou neděli
Tak ještě pár fotek z herničky, ale já teda (omlouvám se všem zůčastněným) fotila hlavně Eliáška. příště kdyžtak vyfotim všechny, ale kluci jsou hrozný neposedové, párkrát jsem se pokusila udělat foto i ostatních, ale oni jsou jak svištíci, hned tam a hned jinde.
No prostě vždycky zdrhli. ![]()
Radko
Jj, je, mě je to putna, ale on působí, jako že z toho (nebo něčeho jiného) má mindrák a je frustrovaný a proto se chová tak, jak se chová. To je tedy moje teze.
Vytvořila jsem Matíkovi ocásek a kožíškovou čapku s růžkama ze sestřiny staré chundelaté čepice, tak jsem zvědavá, jak se mu to bude zítra líbit.
Nakonec hned ráno vyrazíme ještě do dětského ráje, podívat se na další golfky, ty zopa totiž v aaa neměli.
Hernička v pátek kterýkoli (kromě toho za 14 dní, to jsme na horách) by byla super, nic nemáme a Matík by si užil kluky (a možná Lucinku) po celou dobu.
Tak dobrou a klidnou noc.
enia píše:
tak jsem právě neodolala a koupila mluvící křsílko…máte ho někdo doma? baví to dětičky?
Jj. máme a je super.. Vyhraje se na něm asi nejvíc.. ![]()
Radko , vím, že už nechceš
ale taky ti chci popřát hodně štěstí..
A o té smůle s baráčkem, to je neskutečný.. Fakt vám přeju, ať už se to konečně obrátí k lepšímu. Taky bych už asi byla na psychiatrii ![]()
No koukám, že když jsem tu já, tak tu nikdo není ![]()
Tak ještě jsem se chtěla pochlubit.. Dnes jsem byla nakupovat. Koupila jsem si rifle, košili s kr. rukávem, bundu na jaro a podzim
a pásek do kalhot … Mám radost. Koupila jsem si pořádný oblečení po hodně dlouhý době.. ještě potřebuju boty a nějáký trička..
No a jdu spát.. Dobrou noc.. ![]()
já tu většinou bývám… začínám pracovat tak kolem desáté…
to je super, že se vám taky křesílko osvědčilo, už se na něj těším.. ![]()
dobrou
Lena1 píše:
Koupila jsem si rifle, košili s kr. rukávem, bundu na jaro a podzima pásek do kalhot … Mám radost. Koupila jsem si pořádný oblečení po hodně dlouhý době.. ještě potřebuju boty a nějáký trička..
A já jsem četla.........ještě potřebuju kozy a nějaký trička.
![]()