Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsme zpět z nákupu, samozřejmě jsme nic nekoupili, výběr strašný.
Radko
To je děs, co píšeš, pořád si říkám, že se to u vás už musí zlomit a být líp.
Kdybys cokoli potřebovala, tak se ozvi, ráda bych ti nějak pomohla. A manželovi ať je líp. Ať si uvaří silný černý čaj, dá ho po vystydnutí do lednice, osladit, co to jde a pak po lžičkách každých 5 minut. Opravdu to moc pomáhá, u mě to zabírá do dvou hodin, že je líp.
Inge
Chudáček Ondra, to musí být hnus. Ještě, že jsi klidná, já bych šílela a to by na klidu mrňousovi nepřidalo. Jsi dobrá, s jakým nadhledem to snášíš.
enio
Jsem se nasmála při představě stopování koupání a následné záchrané akce.
Tak přeju v rámci možností dobrou neděli.
tak jsem právě neodolala a koupila mluvící křsílko…máte ho někdo doma? baví to dětičky?
Radka75 píše:to není z deště, ale tajícího sněhu, bylo tu tak 30-40cm. Sousedi maj vyplavenej dvůr a nateklo jim to do čističky
tak to je ještě dobré… tady ve Slaném je místo, kterému se říká U sedmi bláznů…je to blízko potoka a těch 7 lidí, co si tam postavili vilky musí odčerpávat nepřetržitě ![]()
Radko , ahoj, sice píšeš, že už o tom nechceš mluvit…ale já Ti nestihla říct, že Ti držím palce, ať vše dobře dopadne…i já dnes začla mírně krvácet, tak uvidíme, co se z toho vyvrbí. Já zas na druhou stranu tvrdím, že pokud je s mimčem něco v nepořádku, tak to příroda takto vyřeší a věř mi, že tisíckrát lépe, když je to takto na počátku. Moje příbuzná přišla o miminko v šestém měsíci a to už je opravdovská bolest ![]()
Jinak všem přeji nádherný víkend ![]()
jooo a Inge moc jsem nepročítala zpátky, jen jsem zaznamenala, že má Ondra vysoké teploty. Terka takové měla nedávno, držely se jí 5 dnů, moc se mi je nedařilo srážet, čípky po 3 hodinách, zábaly, octové zábaly na nožky a byla to prachsprostá chřipka. Mudra říkala, že to řádí a že u toho jsou takto vysoké teploty. Tak nevím. A to jinak ani nekašlala, neměla rýmu, nic.
enia píše:
tak jsem právě neodolala a koupila mluvící křsílko…máte ho někdo doma? baví to dětičky?
neznam…ake to je,hod odkaz… ![]()
radko drzim palce,neprestavam dufat a verit!!
martinaSK píše:enia píše:
tak jsem právě neodolala a koupila mluvící křsílko…máte ho někdo doma? baví to dětičky?neznam…ake to je,hod odkaz…
radko drzim palce,neprestavam dufat a verit!!
alla píše:
Enio máme. od vánoc a stále je v kurzu. terka ho miluje.
to je super ![]()
ted jsem koukala na diskuze a vsichni ho vsude chvali… tak jsem zvedava na Lucinku, v pondeli ho bude pani odesilat…
![]()
Tak vám musim napsat, že mi hráblo. Když jsem dávala Eliáškovi oběd (teda skoro ve 3h, spinkal zase děsně dlouho) tak jsem se rozbrečela nad tim jak jsem ráda, že ho mám.
![]()
Tak jsem ho hned vyfotila ![]()
má zrovna špinavou pusu od oběda ![]()
křesílko je prý dobré, ale Robika by to asi nebavilo, potřebuje spíš nějakou akci
![]()
Raduš žádné že o tom nebudeme mluvit. Chceme zprávičky každý den. Dyť tahle diskuse je o všem a pro všechny
No a když jsem už byla u toho stahování, tak jsem stáhla všechno co sem už chtěla dávno stáhnout a tak vložím fotečky z cesty do a z Alžírska. ![]()
Tady Eliášek nakupuje v Carrefouru ve Francii. ![]()
A tady sme se byli podívat na nádraží. Akrimek pozuje u vlaků.