PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
2.3.09 13:17
kitty25 píše:
Holky, tak snad se Radka nebude zlobit, ale už mi psala, že bohužel potratila. Je po revizi.

néé, to ne, chudák holka :( :( :( :cry: :cry: :cry:
ale aspoň to bylo takhle brzičko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
2.3.09 13:21

Raduš, hlavně nesmutni, přiroda věděla, proč!
Máš nás a Filípka a manžu, brzy to překonáte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
2.3.09 13:54

Radu , je mi to moc líto :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
Sabika píše:
kitty25 píše:
Sabika píše: :lol:
by se říjen rozrůstal jen o prosincovky :D
Hm čokoláda-------dala bych si ale ta váha už mě děsí!!

To mi připomíná můj dlouhodobý dotaz........chodim na spinning,plavčit......a potřebuju poradit nějakou stravu,nejlepší kdybych mohla alespoň nějaký sladký(bez něj to nezvládám).....prostě dietu!!!! Nedržela některá z vás???

A ještě jeden dotázek…máte někdo doma stepper(zvažuji jeho koupi)vyplatí se?Pomůže?
jasně, že držely, když jsi neměla net, bodovou, docela to funguje. každé jídlo má svoje body a můžeš sežrat jen určitý počet denně. Pokud si sežereš svoje body už ráno /viz. čokoláda/ do večera můžeš jíst jen zeleninu. já ale zhubla přes pět kilo, sice postupně a pomalu, ale jo. pak jsem už na to prděla, protože jsem věděla, že budeme těhotnit. tabulku s bodama můžu poslat, přinesla to mezi nás Kačka
Prosím pošli budu zkoušet :roll:

PROSÍM POŠLI MI MAIL PŘES SZ, JÁ NEMÁM OUTLOOK A NEJDE MI ZOBRAZIT. DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
Sabika píše:
kitty25 píše:

To mi připomíná můj dlouhodobý dotaz........chodim na spinning,plavčit......a potřebuju poradit nějakou stravu,nejlepší kdybych mohla alespoň nějaký sladký(bez něj to nezvládám).....prostě dietu!!!! Nedržela některá z vás???

A ještě jeden dotázek…máte někdo doma stepper(zvažuji jeho koupi)vyplatí se?Pomůže?
jasně, že držely, když jsi neměla net, bodovou, docela to funguje. každé jídlo má svoje body a můžeš sežrat jen určitý počet denně. Pokud si sežereš svoje body už ráno /viz. čokoláda/ do večera můžeš jíst jen zeleninu. já ale zhubla přes pět kilo, sice postupně a pomalu, ale jo. pak jsem už na to prděla, protože jsem věděla, že budeme těhotnit. tabulku s bodama můžu poslat, přinesla to mezi nás Kačka
Prosím pošli budu zkoušet :roll:

PROSÍM POŠLI M
AIL PŘES SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 13:55

ORDINUJE MI TU U PSANÍ rOBIK :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
2.3.09 14:06

radko je mi to luto....... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
2.3.09 14:09
kitty25 píše:
ORDINUJE MI TU U PSANÍ rOBIK :lol: :lol:

jak to ze nespis,Robinek??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 14:38

protože vstával v 5,20 a spal už od půl jedenácté so jedné hodiny, takže už má vybráno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.3.09 14:54
Knoflice píše:Holky, my tady teď máme tolik místa 8) :lol: :lol:

Neboj,přijedu to očíhnout. :wink: Jen ještě nevím kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.3.09 14:55
kitty25 píše:
zabulienka píše:
A ešte musím pochváliť Lukáška, že keď ho prebalím tak vezme pocikanú plienočku a zanesie ju do koša
jo Robik taky umí, ale jen když je koš prázdnější, když je plný, tak jí zas vyhrabe a přinese :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
2.3.09 15:01
jirabobes píše:
kitty25 píše:
zabulienka píše:
A ešte musím pochváliť Lukáška, že keď ho prebalím tak vezme pocikanú plienočku a zanesie ju do koša
jo Robik taky umí, ale jen když je koš prázdnější, když je plný, tak jí zas vyhrabe a přinese :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tak toto ucim aj ja kubka.....on ju nesie a ja mu zlozim kos a on ju tam da..... :lol:
musim mat kos vylozeny hore lebo on sa v nom kuse hrabe… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.3.09 15:06
kitty25 píše:

Já díky tomu zhubla asi 3 kg (asi už je mám zase zpět,nevážím se tak nevím),ale nelíbil se mi ten pocit přežrání.Tak na to peču a počkám až dokojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.3.09 15:09
kitty25 píše:
Holky, tak snad se Radka nebude zlobit, ale už mi psala, že bohužel potratila. Je po revizi.

Ježíši,to je mi hrozně moc líto. :cry: :cry: :cry: :cry: Jsem fakt myslela,že to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 15:17

pořád čekám, kdy dorazí ten pošťák s těma koláčkama :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie