PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
3.3.09 00:32

Ahoj holky !

Přidávám se do klubu blbé nálady. :roll:

Mám pocit, že sem na prd a nic nezvládám. Dneska než jsem pověsila jednu várku prádla, tak Eliášek vzal muj krém na ruce a trochu (nevim kolik) toho zbaštil. Já jsem mu to vytrhla z ruky a on se začal dávit. (moc velká ňamka to asi nebyla)
Pořád za nim běhám a zachraňuju věci co bere, zavírám šuplíky a skříňky do kterejch nesmí lézt, aby neudělal ještě větší čurbes. Neni kam dát věci na který nesmí šahat. Teď jak mu nebylo dobře jsem ho měla každou chvíli u sebe.
No a nakonec příde manžel a ječí, že je tu bordel.

Eliášek dneska usnul v půl desátý a od desíti do předchvíle sem žehlila.

Už je mi zase do breku. :cry:

Omlouvám se za sebestředné okénko, každá tu máte nějaké problémy (někdy i větší) a já vám tu cpu ještě ty moje.
Omlouvám se potřebovala sem se z toho vypsat. Blbý je, že se mi teď nechce ani na ty blbý hory. :( Nejradši bych jela sama s klukama.

Ještě jednou se omlouvám a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
3.3.09 03:35

Ahoj holky, tak vidim, ze se tu prevalila vlna depek. No me to taky stiha :?

Terko, kdyby jsi videla ten curbes, co zvladne Mates, tak by jsi se asi rychle uklidnila. A manzela bych nechala taky se podivat. Neni misto, ktere by nebylo necim zapatlane a ktere by nelepilo. Vsechno vytaha. Hrnce nachazim pod konferencnim stolkem, naopak v kuchyni jsou vsude jeho kosticky. No nestiham. Nemusis se stresovat, vsude je to stejne a jestli to manzelovi vadi, tak at to uklidi sam. Oni si chlapy casto mysli, ze kdyz je zenska na materske, tak cely den vali sunky. Nechapu, ze se rika materska dovolena. Je to vsechno, ale dovolena az na poslednim miste :roll: Bych nechala manzela s detma par dni samotneho doma a moc by me zajimalo, jak by mel naklizeno on. Hlavne ze ma kosilky pekne nazehlene. Toho uz si nevsimne, co? Boze, ti chlapy :roll: (Ja si ale nestezuji) Ted je to fakt silene obdobi. Nebylo, jak kdyz meli prckove ctyri mesice, jen lezeli, hrkali si chrastitkem a pul dne prospali, co?

Jirko, nezoufej. Dalsi tyden bude treba super. Vybrala jsi si ovsem dost psychycky narocnou praci, jak vidim. Snad se to nejak zabehne a pujde to jak po masle…

Zizalko, za chvilku bude jaro a uvidis, ze na srdicku bude lip. Ja uz na to cekam jak na smilovani bozi. Letosni zima jak u vas, tak u nas je docela dlouha a ono to na naladu ma vliv. Teda alespon u me. A chce to asi i vy:,–(it. Udelej si treba jen jeden relaxacni den a ono to urcite pomuze. me silene pomaha sauna, ale uz jsem tam pekne dlouho nebyla :(

Jitus, devcatka jsou jako z cukru :wink: Moc pekne fotecky a mala bude asi pekne sikovna. Na tom kole se drzi dobre :D

Ja taky dala fotky z dnesni prochazky do galerie, ale sem vam je nedam, protoze mam tu debilni mys…

Jinak vsem marodum posilam pusu na bobinka (hlavne ty ouska) a moc myslim na Radusku, at se z toho, chudak, rychle zdrcha a at je zase dobre…

Tak vam preji moc pekne rano a at si ti vasi milackove pekne prispi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
3.3.09 07:38

Ahoj holky

jejda, to nebyl dobrý den, ten včerejšek, co?

At už je to jaro, co?? hned bude lépe.

Raduš, bude lépe, hlavní je, že jsi v pořádku, ještě to mohlo být mimoděložní a mohl být problém.. zvládnete to, máš šikulku Fildu.

Terko, tak si šuplíky a skříňky zabezpeč, aby se tam šikula nedostal. Rozumím blbé náladě, občas mě taky přepadne.. je toho teď hodně, ale co, ještě na to budeš vzpomínat..

Jiřko, jsi v razovitem kraji, tak se drž. Já bych to nedělala ani ani..

Janko, trošku si odpočiň, nadžena je taky vyřízená..

Dneska je tu pěkně hnusně, to se to počasí moc nepochlapilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 07:56
Inge píše:
Radko, to je mi moc líto. Prostě to nebyla TA sestřička. Drž se, Filípek se na tebe určitě už moc těší.
bramburka81 píše:
Ahoj všem!My byli dneska na cvičení a celé dopoledne v herničce, odpoledne na plavání a na procházce, takže jsem dost utahaná…
Ale měla bych ještě pracovat, no vůbec se mi nechce. Můžete ještě prosím někdo dát odkaz na to, kde online vyplnit daňové přiznání? A ještě dotaz, mateřská a dovolená na zotavenou se do příjmů počítá, že ? Dík.

Myslíš příjmů, které uvádíš v DP? Mateřská ne, dovolená ano.

Trivivac má naše doktorka v ordinaci, ale ne pořád, proto na očkování objednává. Pokud chceš Priorix, předpokládám, že tě pošle s receptem do lékárny.

Ondra spí, odpo byl bez teploty 8O, zato neskutečně protivný, možná proto, že jsem mu objevila dvě nové stoličky. Navíc má dost hustý průjem, myslíte, že to může být už díky těm ATB? První dávku měl včera večer. Jiřko, máme 10 zubů.

řekla bych spíš k zubům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 07:57
bramburka81 píše:
Rodičovská i mateřská?

rodičák nee, ale to stejně musíš sečíst dohromady podle potvrzení o příjmu a tam rodičák zapsaný nemáš, takže je to jasné.

jinak je to na www.mesec.cz tam si naklikáš jen přiznání online nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 08:02
KalinkaIvča píše:
Kitty , koláče jsou tady :lol:

K Y N U T É K O L Á Č E

těsto
50 dkg hladké nebo polohrubé mouky
10 dkg cukru
10 dkg tuku
2 žloutky
3 dkg droždí
1/2 dkg soli
asi 1/4 l mléka
vanilka
citronová kůra

• připravujeme klasicky - kvásek, pak přidat zbytek
  • z těsta jdou různé koláče - posvícenské (dělala jsem já), moravské - zabalit jednu náplň dovnitř těsta, navrch druhá náplň, šátky, koláč na plech …

náplně
tvarohová
50 dkg tvarohu
5 dkg másla
10 dkg cukru s vanilkou
2 žloutky
3 dgk rozinek
2 lžíce mléka na zředění
ze 2 bílků sníh

• utřít máslo s cukrem a žlouty, přidat tvaroh, příp. mléko, rozinky, nakonec sníh z bílků
povidlová nebo marmeládová
povidla nebo marmeládu naředit vodou (i trochu rumu může být) a se lžící másla rozvařit, pak přidat lžíci hladké mouky a trochu mléka

to je podvrh........... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 08:25

holky vydržte, za chvíli to bude lepší, já od rána nasraná, Robik furt fňuká, no paráda, kašlal víc, ale k mudře ještě nepůjdeme, počkám kdyžtak do zítřka, spíš vykašlává víc, což je pozitivní.

jdu vedle, zde nemožno zůstat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
3.3.09 08:37

Ahojky ve spolek,
holky odpočiňte si trochu ať vás ty depky nezkolí!!!
Neřikám že já jásám a jsem v super náladě,ale nejhorší to taky není,jen mě trošku zdrbla zpravá o Radušce :oops: pořád na ní myslím.
Ale ona je silná holka a Filípek jí pomůže :D a manža určitě taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
3.3.09 09:06
jirabobes píše:Jituš
A to na tom kole je připevněná jak?

Přilepená :lol: :lol: :lol: To ne, prostě se pevně chytí, zapře a bez pomoci sedí. Taky jsem se divila, že to takhle krásně dokáže. Sama tam seděla jen na focení, jinak ji jistíme :wink: Klárka je v tomhle šikulka, Baruš v jejím věku by se na kolo nenechala vy:,–(it, natož aby tam chvíli seděla. Každá je úplně jiná - Barunka zase víc mluvila…

Jinak všem pěkný den. Doufám, že dneska bude nálada lepší :srdce: Už všechny potřebujeme jaro a sluníčko, zima je dlouhá, to na náladě nepřidá.

Jiři , držím palce, ať tě šéf moc nesprdne. Vždyť tě minule chválil :wink: Tvoje práce je fakt náročná, jsi statečná, že ses do toho pustila.

Žížalo , podle mě taky aspiruješ na nadženu :) Zvládáš toho moc. Určitě by pomohlo na chvíli vy:,–(it.

Ivčo , koláčky jsou výborné, dělá je naše mamka.

Katko , fotky nového bydlení budou? V sobotu jsem zkoušela ten rýžový nákyp z MMB, fakt mňamka :)

Pořádek - taky ho moc neřeším. Se dvěma dětma to tu nemůže být jako ze škatulky. Manžel na to naopak děsně dbá. Když ho to popadne, uklidí jim všechny hračky. Nějak nechápe, že když před minutou odložily panenku, zase si ji ze chvíli třeba vezmou, prostě jim ji sklidí :roll: No jo, chlapi.

Dnešní noc byla celkem úspěšná, Klárka vydržela u sebe v postýlce až do 2 hodin. A Barunka se nevzbudila vůbec (to taky není pravidlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
3.3.09 09:32

No Jituš tak mi to máme doma taky tak,když je Sabí marodná doma a nejde do školky tak jí nechám hrát v pokojíčku jak chce občas si tam spolu vytvoříme pěknej binec :lol: když si s Fildou a Sabí hrajeme s barbie.
Pak tatík přijde z práce a kouká nic neřekne,nají se a vrhne se na úklid :) 8O hraček i tam vysává 8O :? a to pak :x zuřim protože tam vysávám obden a ten den mezi jde manža a vysaje že tam je bordel :x

Jinak je zlatej akurát nevím jak mu zakázat vařit,neumí uvařit nic a v poslední době se rozhodl že se to naučí,jenže už mě to stálo 2hrnce,1pánev a pomalu mám výbavu fuč :cry:
Nemluvě o tom když mu řeknu jestli by umyl nádobí tak se musím dopředu připravit na to že přijdu minimálně o skleničku :P
On je manuálně zručný jen prý na to má prostě smůlu.

Nejvíc mě vytočí když uklidím(ne jen poklidím,ale opravdu nagruntuju)a on přijde z práce,svlíkne ššpinavý,hnusný zaprášený montérky :x a dá si je v kuchyni na židli :x :x :evil:

Tak se omlouvám za osobní výlev,ale ulevilo se mi,zkuste to taky od toho tu jsme :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.3.09 09:34

Ahoj všem
Děti jsou ve školce,pračka pere,je vysáto,Boženka myje......teď mi přijde paní opravit jeden nehet (ulomil se mi),pak jdu za jednou paní na výběry,pak uvařím,uložím Raďulku,dám prát další pračku a pověsím to vyprané. ........ A ten pocit nanic se snad vypaří.Zatím se mě drží,jak klíště. :?

Dočtu až se vrátím.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
3.3.09 09:55

Ahoj holky,

zas mi to tu blbne,sakra :twisted: .

TEd bych vám přála vidět ten binčus u nás,hned by jste si nepřipadaly neschopné.Než stihnu uklidit jedno,tak Ondra vytáhne další.Před chvílí mi tu mrsknul s hrnečkem z poličky,co jsme dostali ke svatbě.To už,ale dostal přes ruku.

Jiři,at dobře pochodíš a pocit na nic je brzo pryč.

Už má zas ten hrnek,jdu na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
3.3.09 10:03

Ahojky,
tak jsem zpátky ze školy, praxe na prd, neb o nás nevěděli, vedoucí praxe nikde, no nechali nás aspoň koukat. To mě štve, tolik ztraceného času a Honzovi dovolené. aspoň si chlapi spolu zaplavou.

Šla jsem si jen zablokovat knížku do knihovny a zase nakoukla i sem, to je pekelná závislost.

Holky, díky za podporu, nadžena nejsem a ani být nechci, to bych to musela zvládat bez fňukání jako Jiřka a to já neumím a nechci, často se potřebuju vyfňukat, to už jste si asi všimly. :wink: Díky moc.

Terulko
Jak píše Pajulenka, nech manželovi na chvíli oba kluky a jdi si odpočinout, třeba by mluvil jinak. Tedy, popravdě, Honza by mi tohle neřekl, občas ho asi ten náš čurbes štve, ale tím, že je s Matíkem docela dost, tak ví, co během vteřiny vytvoří.
A nesmutni, jsi skvělá máma, vždyť pro ty svý kluky děláš první poslední. :wink:

Ivčo
Recept mám založený, vyzkouším. Ještě mi prosím poraď, jak jsi udělala, že jsou tak hezky kulaté, já mám vždycky děsný šišojdy.Dík.

Tak zase odpůldne nakouknu, budu muset tady uklidit a přestěhovat nás zpátky domů. Předtím ovšem ta knihovna a odvoz muže do práce. :lol:

Tak depky pryč, na počasí nedáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 10:06

bordel máme permanentně, pokud přijde manžel z práce dřív, ulidí to. jinak já v rámci možností.

Sabiko to je dobrý, aspoň ti manžel koupí nové hrnce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
3.3.09 10:08

Teeeda, co to tu čtu …

Radko , je mi to líto, opravdu. Každému je naloženo, kolik unese, ty máš asi v tomhle smyslu opravdu široká ramena. :? Jako by toho nebylo málo s barákem.

Já jsem zapomněla, co jsem vlastně chtěla, tahle zpráva všechno přebila. :?

Ivčo , holky mají každá svůj pokoj, svůj bude mít časem i Vojta, právě kvůli toho jsme do toho šli. I když jich je tolik (nj, někomu jsou tři moc), tak ať mají každý svoje soukromí. Ale stejně mě včera dojalo, jak byli všichni tři nasáčkovaní u Klárky 8) Ona si četla, Venda skládala puzzle a Vojta tam jezdil autem.

Jituš , fotky nebudou, já vyfotím až finální verzi. Dveře snad přivezou v pondělí. Ale jj, pochlubím se. Ta fotka na kole je dobrá, taky jsem si říkala, jak se tam udrží. Šikula.

V sobotu mi bylo nějak divně, možná jste zažili, jak si člověk něco vysní, těší se, až to bude a když to pak je, tak si říká, tak už to je. :? Ale už to přešlo, mám radost, že je tu víc uklizeno a že jsme zase pokročili :lol:

Inge , taky mi říkali, že posahat na uši v klidu a když se rozeřve, tak je tam. Tipla bych si, že to měl ze zubů. A průjem, že je kombinace toho všeho. A kapky někdy můžou opravdu zabrat. Mmch, v Německu uši nepíchají a nechají prasknout samo - u nás je argument, že to udělá větší díru než píchanec. Začni zas chodit do té solné jeskyně :wink:

A ještě: někdo odsává a později smrká a stejně dostane zánět. Někomu trčí nudle u nosu furt a nikdy ho to nepotká … Někomu uši píchnou a pak už se veze furt a někomu jednou za život a stačí. A tak je to se vším. Konec filozofování.

Jířo, Terko, Janko , jaká blbá nálada! :evil: Hlavu vzhůru! Tady se z toho pěkně vypište.

Tak jdu zase něco počíst, mám deficit a ušly mi nějaké několikrát zde zmiňované fotografie. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí