Poradna duly
Jana Čurdová
Radu jsi opravdu statečná a zasloužíš si velké pohlazení ![]()
Tak jsem to řikala dobře,třeba vám to vyjde na prosinec
budem tomu držet pěstičky,tím víc štěstí potom mimi třeba bude mít ![]()
Holky úklid moc neřeším dnes přijít nečekaná návštěva tak asi ani nepustím domů,jsem byla líná i vytřít ![]()
Bebuska píše:jirabobes píše:
Bebuško
Kuba mi kdysi taky snědl jelení lůj.Celý.A nic mu z toho nebylo.Ani se nepoto.
![]()
A co zkoušíte? Jestli přece jenom nebude přírůstek?teď zrovna se probudil a tlačí, tak se za chvilku podívám
..jak bych to… mám problémy (letité) s chutí?… tak zkouším, jestli to nebude lepší, když nebudu brát antiko, prý to občas způsobuje, nechuť… je to se mnou bída, přiznávám
Bebuško antiko v tom nebude, já jí neberu a stejně......no prostě nechuť.
![]()
Ještě jsem zapoměla----ODPOČÍVEJ
![]()
A přístup personálu mě fakt vytáčí,si myslej že jsou něco víc? Nebo proč toto? A ono kdy počít,myslím že vždy záleží hlavně na ženě jak se na to cítí!!!!!
Bebuska píše:
hmhm, a vzhledem k tomu, že to mám celou dobu, co atk beru, třeba to zabere… jiné to bylo v těhu, ale tam to způsobovali hormony![]()
taky nepotvrzuju, já při prvnim těhu manžela skoro znásilňovala, při druhym nic, i kdyby zhubnul a chodil denně do posilovny, ani to se mnou nehlo
![]()
já si teda teď řikám, že je to kojenim, že tam třeba fungujou jiný hormony
![]()
Radus, dobre ze uz jsi doma a ze mas ten hrozny zazitek za sebou, kdyz uz te musel potkat. Ja si uz tak navikla na to americke zdravotnictvi, ze mi vzdy uplne vyrazite dech tema vasima zazitkama. Co jim je vubec do toho, ze jsi byla opet tehotna po cisari? To neni jejich vec a myslim si, ze je to dost dlouho. A doktorovi bych doprala, aby se jednou prevtelil do zenskeho tela a zkusil si, jake to je potratit. To jsou opravdu „profesionalove“…
Me maji vecer prijit holky na navstevu, tak to tu uz opravdu musim uklidit, i kdyz mam pocit, ze uklizim porad a porad je tu neuveritelny mrdnik. A jeste mit doma toho psa
Se jednou otrepe a muzu vysavat… Ale dobre ze je tu. On je to takovy nas verny kamarad a uzasne nas hlida…
Ja se vcera z te sve depky vymalovala a moc to pomaha…
Radko tp by ma asi porazilo z toho personalu.Človek sa trapi a oni ho ešte viac zdeptaju
.Mala som jednu kolegiňu a ta otehotnela mesiac po potrate.miminko donosila a bolo všetko OK
.Tak držim palce nech sa zadari a nech ťa srdiečko čo najskor prestane bolieť ![]()
Bebuško ja som s antik. problem s „nechutenstvom“ nemala.Prave,že som bola jak zavislačka
4-5× denne.O víkendu aj viac
.V tehu som sa premahala aby som to zniesla 1× mesačne.Po porode to same.Nejak som stratila chuť.Až keď som zhubla tak sa chuť vratila,asi som si pripadala oškliva,tlusta.....Našťastie nie taka časta ako predtim
.Neviem čo by som robila,keď mam doma Adama 2× do mesiaca
Tak ti držim palečky aby to po vy:,–(eni bolo lepšie ![]()
Pajuleno nam prišla navšteva v nedelu,bordel jak po vybuchu..Ja jak som dostala MS,tak som nebola schopna fungovať.Adam sice navaril ale so Samikom toho moc nezvladal.Ja som spala
Čumeli jak to tu vypada,ale jak mi bolo zle,tak mi to bolo úplne jedno.
Idem zavolať Adamovi a pak na ordinaci.Ešte asi nakuknem
Radko, vítej zpět, ať je co nejdříve lépe jak fyzicky, tak psychicky.
Update Ondrova zdravotního stavu - bez teplot, průjem, nechutenství, spavost a vyrážka po celém těle
.
Honzík má uklízet hračky (lego), ale nějak nic neslyším, tak ho jdu zprdnout.
Radko , vítej zpět. Doktoři jsou fakt hrozní, takovej přístup
Budeme držet pěsti, aby to brzy vyšlo! A pěkně odpočívej.
Inge , nemůže být vyrážka reakce na nějaké léky? Synovci se dneska na tvářích udělaly hrozné fleky, červené, úplně jsem se zděsila. Po různých vyšetřeních dr. naznala, že je to reakce na ATB - dobral je před 3 dnama…
Všem děkujeme za pochvalu fotek. Zase dodám
![]()
Dobrou noc!
Raduš
Vítej doma.Přeju ti brzké zotavení.
Ti doktoři to snad nemysleli vážně?
Někteří umí být pěkné hovada.
Omlouvám se,ale děsně mě to rozčílilo. Vždyť to by si neměli dovolot ani pomyslet,natož to říct nahlas. ![]()
Jinak díky všem za podporu.Jsem to ze sebe trochu vycvičila.Už mi není mizerně.I když z toho zítřka mám celkem slušné obavy.
No,snad se tam nerozbrečím.
![]()
http://emimino.cz/…fie-0005.jpg
PRO VŠECHNY KDO NEMAJÍ ZROVNA SLUNEČNO POSÍLÁ FILÍPEK PUSU ![]()
A HLAVNĚ TEĎKA PRO RADUŠ
http://emimino.cz/…fie-0009.jpg
a ještě tu naší cácorku pro radost (by mi to neodpustila,neb mi tu asistuje)
http://emimino.cz/…fie-0002.jpg
a takhle utěšuje Filípek Sabinku když trucuje ![]()
omlouvám se za kvalitu,ale proti oknu a mobilem je to blbý.
Hani maš krásne detičky.Je to krasne jak tak maju jeden druheho ![]()
Inge a nemože to byť ta 6 nemoc?Ja sa tomu moc nerozumiem
Prdelka mala,nech sa rychlo uzdravi ![]()
Raduško , to je moc dobře, že už si doma! Jsem ti psát nechtěla, rušit tě, ale koukám, že holky psaly ![]()
tak ať je zítra sluníčko, ať už nemáš myšlenky jinde ( Filípku , snaž se
)
Terko , tos mě moc nepotěšila, teda, já v to skoro doufám
![]()
Jiřinko , zítra na tebe budu taky myslet, nedej se, rozhodně žádná slabost, slzičky, prostě oponuj, že holt to někdy nejde a že rozhodně nejsi jediná… oni tak určitě testují, zda na to máš nervy a hodíš se pro to!
Luci , teda já zírám, já myslela, že tak to mají jen ve filmech
ale asi ani nezávidím… někdy mám pocit, že „to“ k životu fakt nepotřebuju! …ale teda štěstí, že teď už to tak nemáš
![]()
holky, jinak děkuju za názory a popisy, … jsem se už dýl chtěla zeptat, jestli to někdo tak máte, teda „asi po atk“… a styděla jsem se nějak.. ![]()