PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
4.3.09 11:51

ja taky :lol:

ja som dnes nejaka šikovna.Za ho'ďku som stihla navariť a uklidiť.akurat sa Samik zobudil,tak ho kojim.Pak sa napapa a pojdeme na prochazku s autičkom :D

už začali zas robiť fa:,–(u,tak tu mame ramus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 12:00

Tak uvařeno,poklizeno,děti nakrmeny,zahrány v pokojíčku tak jsem tu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
4.3.09 12:00

ja sa napchavam lievancami..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.3.09 12:01

tak jsem myslela, že si zdřímu, ale zas jsem nemohla usnout a tak místo toho peču perník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.3.09 12:02

holkyl díky za recepty na zemlbábu. Už jsem si je uložila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
4.3.09 12:05

Janka řeší, že není dobrá máma? To mi nějak uniklo … BTW pochlubila jsem se, že Ondra má první ucho píchlé, druhé praské a u prvního horní část boltce natrhlou a úplně fialovou, protože s sebou v záchvatu vzteku v pondělí majznul o roh postele?

Jdu vařit polívku, to jsem zvědavá, jestli Ondra dnes hodlá obědvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 12:06

Radu nápad s nakupováním je supr!!!
Taky mě většinou ze srabu dostane nakupování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
4.3.09 12:10
e.v.a. píše:
tak zase jednou malý příspěvek :D :wink:Já dělám žemlovku tak, že si nakrájím rohlíky na kolečka a namočím je do mlíka s rozmíchaným vajíčkem a vanilkovým cukrem. Zapékací mísu vytřu máslem a pokladu jednu vrstvu, pak nastrouhané jablka, které posypu skořicí (někdy jsem dávala i vlašské oříšky nebo i hrozinky), pak další vrstvu rohlíků a dám zapéct. Po upečení posypu moučkovým cukrem a poliju rozpuštěným máslem :-) můj manžel ale jakákoliv sladká jídla na oběd nemusí, takže si to občas udělám sama přes týden :wink:

Občas koukneš, tak by ses nám mohla představit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
4.3.09 12:18

:oops: :oops: :oops: úplně mi zatrnulo :lol:
prý občas koukneš 8) já vás čtu denně :lol: u nás to tak nežije, jako tady, tak jsem ráda, že si perfektně počtu :wink:

Tak tedy moje domovská diskuze je únor 2008 (i když se Adam narodil v lednu). Vás jsem začala číst ještě za těhotna, tím pádem vás víceméně znám :oops: s některými jsem si vyměnila i SZ, takže některé mě měly možnost zaznamenat i takhle :wink:
Bydlím cca 20km od Ostravy, vdaná, 29let, mám prvního syna, povoláním učitelka na I. st. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
4.3.09 12:20

Radko, tak to nemyslíš vážně, že tě zprdli, že si dovoluješ být těhotná. Nebo ta hláška Pajuleny je taky dost dobrá! Přemýšlím, jestli se mi taky něco takového stalo, ale asi ne a to jsem byla těhotná ve 20. 8) Teda minulý týden mě nakrk chlápek ve značkové prodejně T-Mobilu, když jsem byla reklamovat telefon. Jú, mě hned začne vřít krev. Ale kdyby mě zprdl doktor, tak to bych se rozbrečela…

Jojo, už jsem si vzpomněla, u porodu Vendy mě napomenula porodní asistentka, že jsou tam i jiné maminky a to si teda myslím, že jsem nevyváděla (ale nadávala jsem nahlas) - jenže ona byla kráva celkově a potkat ji tam u příjmu s Vojtou, tak jí řeknu, že její asistenci nechci. A to myslím zcela vážně. :evil: Jo a taky mi sestra v nemocnici radila, jak často a jak moc mám kojit Vojtu, teda jednou jsem podlehla, ale pak jsem se zapřela a řekla jí, že to udělám tak, jak chci já a dala pokoj - ale tohle jsou malé věci, úplné blbinky.

Teď přišel Vojta, že chce umýt ruce. Dala jsem mu totiž kinderku, abych měla čas na net. Bez poznámek prosím. 8)

Jířo, odpo good luck, ale neboj, to bude dobrý :wink:

a žemlovku dělám taky tak nějak, dávala jsem i tvaroh, ale Jenda ho nechce, dávám i cukr a Jenda si to pak ještě posype moučkovým. Nj, sladká tetka.

Bebuško, mě taky atk tlumí libido, bez ní je to v tomhle směru lepší, pak si vyber, jestli je lepší jistota nebo adrenalin :wink: :lol:

Jinak jste tady některé hotové mnišky. Půl roku? 8O Ale 4× denně? Jo, to tak leda na dovolené, než byly děti. :lol: Jsem se pobavila, aspoň je tu veselo.

Terez a kdy jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
4.3.09 12:28

To je zas dneska rychlost!

Evo, tak jsi taky moravačka? To by sis tež s nama mohla dat sraz :wink: :lol: které pořádáme tak často.

Si říkám, kde je Evicka? Já mám sice manko mnoho mnoho stran, ale teď jsem na ni ňak nenarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
4.3.09 12:31

Ahojte!

Taky se bavím některýma hláškama :) . Holky, a to vás ti chlapi neprudí, že by chtěli častěji? Přece chlapi by chtěli pořád, ne? :wink: Teda můj měl akorát po porodu období, že z toho byl lehce vykolejený, takže jsem chtěla dříve já… Ale jinak souhlasím s Luciku, že sex je pro vztah důležitý, chlapi jsou mohem spokojenější… Ale taky jsem mívala období, kdy jsem na sex neměla moc pomyšlení.

Katko - tak co, kdy bude ten srazík? Vojta už je zdravý, ne?

Luci - a ty už bereš ven i autíčko? Není tam ještě mokro a bahno? Náš Mates vymete všechny kaluže a pak se vyválí na trávě nebo v blátě, tak je to veselé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
4.3.09 12:36

Ale je to super, že se dá ven. Joooo!

Srazík: Jiřka může jen v úterý a mi úterý neva. Jen to příští ne, bo v pondělí přivezou ty dveře a spíš myslím, že je přivezou v úterý nebo to všechno v po nestihnou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 12:37

Katko
Tož tě zase vítám.Už bys mohla chodit častěji,když už nemáte doma čurbes. :wink:

e.v.a.
Zdravím. :-) a Těší mě. :wink:

Srazík ...........Baruš a já ne? :( Já můžu v úterky.Katce to taky tak vyhovuje.
e.v.a. je taky vítaná. :wink: Že jo,holky?

Jdu si zkusit lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
4.3.09 12:38

Botičky - mají být větší o 1-1,5 cm. Kámoška teď koupila botky akorát, jen o malinko větší a za měsíc už tam malý krčil nožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí