Poradna duly
Jana Čurdová
žížala píše:Ivčo
Prosím ten fígl, jak na koláčky, ráda bych je udělala Honzovi na teaming na víkend.dík.
Jani , nevím jestli je to fígl, rozválím těsto a vykrajuju je půllitrovu sklenicí, pak rukou vytvaruju vyšší okraj, protože to nabyde při pečení, tak aby náplň nevytekla.
Jo a do těsta dávám mouku polohrubou, ale na podsypání na vál už hladkou, ale prý se to tak dělá normálně, že se podsypává hladkou, já to nevěděla.
LUCIKU píše:zabulienka píše:to je pravda.Možem potvrdiť
ale to odlučenie ma niečo do seba, len keby to bolo na kratšiu dobu.Ešte šťastie,že Samik chodi spať o 19:30.Nech mu to vydrži do dospelosti
![]()
zabulienka píše:Cez Čadcu,Žilinu a Poprad.Aj vlakom aj autom
Luciku keď chodievate na Slovensko kade chodíte?
LUCIKU píše:zabulienka píše:to je pravda.Možem potvrdiť
ale to odlučenie ma niečo do seba, len keby to bolo na kratšiu dobu.Ešte šťastie,že Samik chodi spať o 19:30.Nech mu to vydrži do dospelosti
![]()
už som mala v pláne sa ťa to dávnejšie opýtať, ja som z čadce
Žabulienka jak ideme cez Žilinu,tak si furt na teba spomeniem ![]()
KalinkaIvča píše:žížala píše:Jani , nevím jestli je to fígl, rozválím těsto a vykrajuju je půllitrovu sklenicí, pak rukou vytvaruju vyšší okraj, protože to nabyde při pečení, tak aby náplň nevytekla.Ivčo
Prosím ten fígl, jak na koláčky, ráda bych je udělala Honzovi na teaming na víkend.dík.
Jo a do těsta dávám mouku polohrubou, ale na podsypání na vál už hladkou, ale prý se to tak dělá normálně, že se podsypává hladkou, já to nevěděla.
aha, a fígl je tu
![]()
som z čadce ale teraz bývam o 15km ďalej
a aj autom idete cez čadcu?
zabulienka píše:LUCIKU píše:zabulienka píše:to je pravda.Možem potvrdiť
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zabulienka , jsme měly stejnou myšlenku
![]()
já jsem dneska grogy, ozvu se zítra. nebylo mi dneska nějak dobře a musím ještě dělat němčinu na zítra. Takže se mějte a dočítat budu ráno
Zizalko, tak ja zalistuji ve sve kucharce a neco sem hodim
Ty jak jsi pres tu zdravou stravu, tak by te mohly zajimat me vegetarianske recepty…
Zabulienko, plne s tebou soucitim. Mates je taky rani ptace. Dnes si teda zazracne prispal a vstaval az chvilku po seste. Jinek uz se tu taky konalo 4.30 a podobne. A to by me facht trefilo…
Jinak vcera vecer jsme si, my blbky, zacaly vykladat o duchoch (nevim, jak se to sklonuje) a ja v noci myslela, ze se strachy poseru ![]()
kitty25 píše:aha, a fígl je tu![]()
![]()
no my to tak dělaly doma vždycky, tak mi to přijde jako běžný postup
![]()
KalinkaIvča píše:zabulienka píše:Zabulienka , jsme měly stejnou myšlenkuLUCIKU píše:zabulienka píše:to je pravda.Možem potvrdiť
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aj ja som si všimla
![]()
Tak som sa teraz divala na mapu a cez Čadcu ideme asi len vlakom.Autom cez Bytču a Makov.Som to doplietla ![]()