Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
Za chvíli vyražím do školky a na ORL do kontrolu. Teď jsem se zavřela s notebokem na záchod napsat komentář.
Janko, to je fakt škoda s tou školou. Na kolik přednášek/cvíček týdně musíš teda chodit?
Ivčo - šířka lůžka - Honzík měl úzké golfky od Bebeconfort (ale s dost dlouhým „lůžkem“), zvykl si na ně a je v nich schopný spát ještě dnes, i když se nemůže ani pohnout. Ondra má PP, lůžko je evidendně šiřší, ale o to jsou ty golfky větší, nerada je nosím sama do/ze schodů (což jsem s Honzíkovýma dělala klidně) a hůř se mi skládají a dávají do kufru auta. Takže podle mě záleží na tom, na co ty golfky chceš, jak dlouho je chceš používat, jak často v nich bude Honzík/sestřička
spát.
Končím, slyším řev, musím opustit útočiště záchoda…
jirabobes píše:kitty25 píše:Jaký fígl??? Já ho nevidím.KalinkaIvča píše:aha, a fígl je tužížala píše:Jani , nevím jestli je to fígl, rozválím těsto a vykrajuju je půllitrovu sklenicí, pak rukou vytvaruju vyšší okraj, protože to nabyde při pečení, tak aby náplň nevytekla.Ivčo
Prosím ten fígl, jak na koláčky, ráda bych je udělala Honzovi na teaming na víkend.dík.
Jo a do těsta dávám mouku polohrubou, ale na podsypání na vál už hladkou, ale prý se to tak dělá normálně, že se podsypává hladkou, já to nevěděla.![]()
![]()
Tak nevím jestli jsem blbá,že ho nevidím a nebo chytrá,že mi ten postup přijde normální.
no s tou kulatou sklenicí, ne? pak nejsou ty šišoně…
Dobre ránko.
Dnes sme vstavali o 5h.Už mi to začina liezť na nervy.Teraz samozrejme spi.Nechcel sa ani prebaliť ani najesť,taky bol vztekly.
Inge píše:
Dobré ránko,Za chvíli vyražím do školky a na ORL do kontrolu. Teď jsem se zavřela s notebokem na záchod napsat komentář.
Evi Samik je taky cely tatinek.Zo mňa ma asi len odstavajuce uši
.My sme rozmyšľali nad menom Samik a Adamek(po tatikovi).Doma na SK ho stejne všetci volaju Adamko ![]()
Bebuska píše:U nas to jeden čas taky tak fungovalo
a už zas nevím… neměla bych tu tak sedět, měla bych jít koukat na tv se skoro spícím polovičkou… to jsou společné večery, jeden u tv a druhý u pc a na střídačku… komunikace žádná atd…
Ivčo joj je mi ťa ľuto jak trpiš
Snaď to rychlo prestane.Ale priznam sa,že neviem čo to je.Mne zle nebolo,len sa mi furt točilo v hlave(raz tak,že som spadla.Našťastie som bola doma)
Jiřko tak to u šefa dopadlo super
![]()
KalinkaIvča píše:Kiežby.Ja som nepoučiteľna.Furt si všetko urobim posvojom a pak ľutujemLUCIKU píše:Prišla som na to,že autičko je kravina 1. triedy.STRAŠNE ĽUTUJEM,ŽE SOM HO KUPILA.MOHLA SOM VYBRAŤ TO JAK TU MATE VEČŠINA,ALE JA NIE
![]()
![]()
![]()
![]()
.Ak chcem isť do prava,tak musim natočiť volantom......
![]()
…nelituj, chybama se člověk učí
… zase můžeš poradit dál
Leni maš to super s pracou
Malokde sa ti tak prisposobia
![]()
Tak ja idem na kafe ![]()
e.v.a. píše:
děckááá, já jsem fakt moc ráda, že jste mě tak mile přijalyNeříkám, že se svého února vzdám, to ne, ale přes den tam holky moc nebývají a já, závislák
, se pak nudím
tady se pořád něco děje, to je super
![]()
jsem byla cvičit a Honza (můj manžel
Bebuško, jj, vím toho dost) okupoval PC. A s tou podobou máte, holky, pravdu. Adam je celý Honza. A to jsem si myslela, že chlapečci bývají spíš po mamince…ale řekla bych, že možná tvar očí má můj (přece můsí mít něco po mně
)
a co se toho tvého tématu týče…tak u nás už to taky tak často není jako na začátku vztahu. To jsme na to vlítli každý den
nečetlas diskusi toho chlapa jak se dělají holčičky a chlapečkové? tam rozebírá, že podoba je podle stáří spermie /si to nepamatuju/ ale třeba 10 dní stará spermie podoba jako maminka a dva dny stará spermie jako tatínek
![]()
Jo holky poslala som Mailik Sunaru či by mi polali vzorku
mleka bananoveho.A oni poslali celu 600g krabicu
.Už ma sr…,že som kupovala a Samik to nechcvel piť a pak som vyhadzovala ![]()
Včera vypil 30ml. Ako ho to mam naučiť???? Zo mňa si vysaje už strašne malinko
a to mliečko potrbuje.Už neviem čo s nim robiť.Rano som mu ho urobila a začal šialene řvať,keď som mu ho dala ![]()
Včera mi poslala znama obrazky s vecičkami z Anglie.Niektore su vraj nove a niektore trošku nosene.Tak som vybrala toto.Ešte sa na to pojdem mrknuť a hlavne koľko za to chce.Aspoň bude mať k mamke na zahradu.Ma len jednu bundu a tej je škoda,lebo už vidim jak sa tam bude vaľať po trave ![]()
http://emimino.cz/…09%20068.jpg
Dobré ráno ![]()
Kitty , článek jsem četla
by mě zajímalo, jestli to fakt funguje ![]()
Luci , tak pak kupte Samíkovi odrážedlo motorku, na té se mu bude drandit určitě dobře ![]()
Bebuska píše:
ty bláho, jsem si šla dát spršku a tady toho zas přibylo!
Ivčo, nezávidim ti a těch šest měsíců při Honzíkovi, hrůza, fuj fuj… tak to zkus vydržet, a tchýni to „nevyzradit“…:-) a zítra šupej pro kolu!Jiřko , tak to dopadlo skvěle, tak vidíš, ale chňápu, že ses cítila mizerně..
Ještě jsem chtěla, Terezko , kde cos nakonec vybrala za hory???? Já byla zaúkolovaná snad na příští víkend…tak mi hoď inspiraci, pls..děkuju..
U nás je Vojta taky celý tatínek, zírala jsem na fotky, když byl Lukášovi rok, Vojta v zrcadle, totálně, jsem z toho byla celá vedle… a teď to lidi říkaj taky.. po mě snad oči..
a už zas nevím… neměla bych tu tak sedět, měla bych jít koukat na tv se skoro spícím polovičkou… to jsou společné večery, jeden u tv a druhý u pc a na střídačku… komunikace žádná atd…
ještě nakouknu (až usne
Ivčo , u dr. jsem nakonec nebyla.. nestihla, ale smrkám málo, nic nebolí, tak jsem snad neprohloupila, že jsem se na to tak vyprdla..)
http://www.sumavanet.cz/apartmanyberka/
tohle vybrala Terka. ale v té oblasti je toho opravdu hodně, takže tam si můžeš vybrat, ovšem dle našich zkušeností je to tam hodně do kopce, takže ne moc na kočár nebo tak.....
Luci , ten první kabátek je moc hezký. To určitě vynosí na frajerské nošení, na zahradu je to škoda. Já mám dneska v plánu podívat se do našeho sekáčku, dneska má přijít zboží, paní je zaměřena jen na dětský textil, má tam obnošené i nové věci a fakt pěkné. Potřebuju pro Adámka bundičku na jaro, pak nějaké kalhoty a na léto kraˇˇtasy. No uvidím, co bude mít.
KalinkaIvča píše:
Hani , slovo pěkný… dobrou!
Vladi, dík za podporu, už je to trochen lepší
Holky, mimo mísu ..... jak máte u golfek široký lehátko? Nakonc jsem se rozhodla pro místní prodejnu, paní má většinou teda Babypoint, ale dá se tam vybrat a nevím jeslti vzít gofky s lehátkem 28×82 cm nebo širší (35 cm) .. se mi líbí ty užší, josu hodně polstronaný i se mi líbí, ale nevím jestli nejsou moc úzký …
my máme cca 28-30
LUCIKU píše:
Jo holky poslala som Mailik Sunaru či by mi polali vzorkumleka bananoveho.A oni poslali celu 600g krabicu
.Už ma sr…,že som kupovala a Samik to nechcvel piť a pak som vyhadzovala
Včera vypil 30ml. Ako ho to mam naučiť???? Zo mňa si vysaje už strašne malinkoa to mliečko potrbuje.Už neviem čo s nim robiť.Rano som mu ho urobila a začal šialene řvať,keď som mu ho dala
Luci tak ho buď třeba kolem čtvrté a dávej mu to v polospánku, to by měl vypít. Robik mi to vypije v noci, ale přes den ani kapku. a jíte kaše a jogurt? jestli jo, tak by to mělo stačit.
e.v.a. píše:
Dobré ránoKitty , článek jsem četla
by mě zajímalo, jestli to fakt funguje
:
mě taky
![]()
Dobré ránko,
Matík vstával v šest, ale manželovi se mě zželelo a vstal s ním, takže jsem spala až do osmi. ![]()
Článek jsem nečetla, ale taky by mě zajímalo, jestli to funguje, MAtík je víc Honza, ale i ze mně něco málo má.
Inge
CHodím jen na to, co uhlídá Honza a jednou mamka+na jednu přednášku nemusím. Mám 3× dopolko praxi, ale každou jen 1 za 14 dní a v pátek jednou za 14 dní ještě odpoledne. Vychází mi to na osm předmětů,tj.osm zápočtů a pět zkoušek.
LuciMatík vyije přes den cca čtvrt litru čaje, jinak mlíko ode mně. Kontroluju, jestli mu to stačí, podle moče, když má plenky světlonké a nesmrdící, je to ok.
Na ten penzion Alois jsem se taky koukala, mám ho uložený v oblíbených a říkali jsme si s Honzou, že by mohl být fajn na podzim, třeba na prodloužený víkend.
U nás jcou občas večery takové, že sedíme každý u svého počítače a bavíme se při hře.
Občas proběhne i společná telka, jako včera.
Ivčo
Já mám vybraný Moon a ten je široký dost, v těch půjčených je Matík v bundě nacpaný už teď.
http://www.detskydum.cz/…l/109201.jpg
Brý dopoledne!
Tak dnes na mě naše dítko zkusilo vstávat v 5,volal pořád mami hem,mami hem,máma na něj prděla
manža už byl v práci tak sebou sek na polštář
a vstával v 8
![]()
Ani řev neproběh
teď bych měla říkat já co jsem to za matku
ale v 5 nehodlám vstávat ![]()
Žížalko pekný kočárek.....hmmmm moc pěkný jak je vysoký?