PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11332
5.3.09 07:22

Dobré ránko,

Za chvíli vyražím do školky a na ORL do kontrolu. Teď jsem se zavřela s notebokem na záchod napsat komentář.

Janko, to je fakt škoda s tou školou. Na kolik přednášek/cvíček týdně musíš teda chodit?

Ivčo - šířka lůžka - Honzík měl úzké golfky od Bebeconfort (ale s dost dlouhým „lůžkem“), zvykl si na ně a je v nich schopný spát ještě dnes, i když se nemůže ani pohnout. Ondra má PP, lůžko je evidendně šiřší, ale o to jsou ty golfky větší, nerada je nosím sama do/ze schodů (což jsem s Honzíkovýma dělala klidně) a hůř se mi skládají a dávají do kufru auta. Takže podle mě záleží na tom, na co ty golfky chceš, jak dlouho je chceš používat, jak často v nich bude Honzík/sestřička 8) spát.

Končím, slyším řev, musím opustit útočiště záchoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 07:42

Enio, díky za dům Alois, dovolenou už máme zarezervovanou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 07:44
jirabobes píše:
kitty25 píše:
KalinkaIvča píše:
žížala píše:

Ivčo
Prosím ten fígl, jak na koláčky, ráda bych je udělala Honzovi na teaming na víkend.dík.

Jani , nevím jestli je to fígl, rozválím těsto a vykrajuju je půllitrovu sklenicí, pak rukou vytvaruju vyšší okraj, protože to nabyde při pečení, tak aby náplň nevytekla.
Jo a do těsta dávám mouku polohrubou, ale na podsypání na vál už hladkou, ale prý se to tak dělá normálně, že se podsypává hladkou, já to nevěděla.
aha, a fígl je tu :lol: :lol: :lol:
Jaký fígl??? Já ho nevidím. :nevim: Tak nevím jestli jsem blbá,že ho nevidím a nebo chytrá,že mi ten postup přijde normální. :?

no s tou kulatou sklenicí, ne? pak nejsou ty šišoně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.3.09 07:46

Dobre ránko.
Dnes sme vstavali o 5h.Už mi to začina liezť na nervy.Teraz samozrejme spi.Nechcel sa ani prebaliť ani najesť,taky bol vztekly.

Inge píše:
Dobré ránko,Za chvíli vyražím do školky a na ORL do kontrolu. Teď jsem se zavřela s notebokem na záchod napsat komentář.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Inge,tak sa smejem,že ma až brucho rozbolelo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evi Samik je taky cely tatinek.Zo mňa ma asi len odstavajuce uši :lol: .My sme rozmyšľali nad menom Samik a Adamek(po tatikovi).Doma na SK ho stejne všetci volaju Adamko :lol:

Bebuska píše:
a už zas nevím… neměla bych tu tak sedět, měla bych jít koukat na tv se skoro spícím polovičkou… to jsou společné večery, jeden u tv a druhý u pc a na střídačku… komunikace žádná atd…
U nas to jeden čas taky tak fungovalo :( .Pak to boli už len same hadky. :( Jak je teraz tak malo doma,tak tu skoro vobec nesedi.Len v nedeľu si sťahuje hudbu na mp4 a flešku.

Ivčo joj je mi ťa ľuto jak trpiš :( Snaď to rychlo prestane.Ale priznam sa,že neviem čo to je.Mne zle nebolo,len sa mi furt točilo v hlave(raz tak,že som spadla.Našťastie som bola doma)

Jiřko tak to u šefa dopadlo super :D :potlesk:

KalinkaIvča píše:
LUCIKU píše:

Prišla som na to,že autičko je kravina 1. triedy.STRAŠNE ĽUTUJEM,ŽE SOM HO KUPILA.MOHLA SOM VYBRAŤ TO JAK TU MATE VEČŠINA,ALE JA NIE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .Ak chcem isť do prava,tak musim natočiť volantom......

:lol: :lol: …nelituj, chybama se člověk učí :wink: … zase můžeš poradit dál :wink:
Kiežby.Ja som nepoučiteľna.Furt si všetko urobim posvojom a pak ľutujem :oops: .Najviac ma se…,že stalo cez 1000.To mohol mať 2 tie obyčajne autička.Jedno na von a jedno na doma.Adam řikal,že mu ho kupime.No som zvedava.Za chviľu sa tu koli hračkam nehneme :roll: :lol:

Leni maš to super s pracou :D Malokde sa ti tak prisposobia 8O :D

Tak ja idem na kafe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 07:47
e.v.a. píše:
děckááá, já jsem fakt moc ráda, že jste mě tak mile přijaly :oops: Neříkám, že se svého února vzdám, to ne, ale přes den tam holky moc nebývají a já, závislák :roll: , se pak nudím :lol: tady se pořád něco děje, to je super :D

jsem byla cvičit a Honza (můj manžel 8) ) okupoval PC. A s tou podobou máte, holky, pravdu. Adam je celý Honza. A to jsem si myslela, že chlapečci bývají spíš po mamince…ale řekla bych, že možná tvar očí má můj (přece můsí mít něco po mně :D )

Bebuško, jj, vím toho dost :lol: a co se toho tvého tématu týče…tak u nás už to taky tak často není jako na začátku vztahu. To jsme na to vlítli každý den :lol:

nečetlas diskusi toho chlapa jak se dělají holčičky a chlapečkové? tam rozebírá, že podoba je podle stáří spermie /si to nepamatuju/ ale třeba 10 dní stará spermie podoba jako maminka a dva dny stará spermie jako tatínek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.3.09 07:56

Jo holky poslala som Mailik Sunaru či by mi polali vzorku :lol: mleka bananoveho.A oni poslali celu 600g krabicu 8O .Už ma sr…,že som kupovala a Samik to nechcvel piť a pak som vyhadzovala :(
Včera vypil 30ml. Ako ho to mam naučiť???? Zo mňa si vysaje už strašne malinko :( a to mliečko potrbuje.Už neviem čo s nim robiť.Rano som mu ho urobila a začal šialene řvať,keď som mu ho dala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.3.09 08:05

Včera mi poslala znama obrazky s vecičkami z Anglie.Niektore su vraj nove a niektore trošku nosene.Tak som vybrala toto.Ešte sa na to pojdem mrknuť a hlavne koľko za to chce.Aspoň bude mať k mamke na zahradu.Ma len jednu bundu a tej je škoda,lebo už vidim jak sa tam bude vaľať po trave :lol:
 http://emimino.cz/…09%20068.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 08:06

Dobré ráno :D

Kitty , článek jsem četla :) by mě zajímalo, jestli to fakt funguje :lol:

Luci , tak pak kupte Samíkovi odrážedlo motorku, na té se mu bude drandit určitě dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 08:09
Bebuska píše:
ty bláho, jsem si šla dát spršku a tady toho zas přibylo! :-)
Ivčo, nezávidim ti a těch šest měsíců při Honzíkovi, hrůza, fuj fuj… tak to zkus vydržet, a tchýni to „nevyzradit“…:-) a zítra šupej pro kolu!

Jiřko , tak to dopadlo skvěle, tak vidíš, ale chňápu, že ses cítila mizerně..

Ještě jsem chtěla, Terezko , kde cos nakonec vybrala za hory???? Já byla zaúkolovaná snad na příští víkend…tak mi hoď inspiraci, pls..děkuju..

U nás je Vojta taky celý tatínek, zírala jsem na fotky, když byl Lukášovi rok, Vojta v zrcadle, totálně, jsem z toho byla celá vedle… a teď to lidi říkaj taky.. po mě snad oči.. 8)

a už zas nevím… neměla bych tu tak sedět, měla bych jít koukat na tv se skoro spícím polovičkou… to jsou společné večery, jeden u tv a druhý u pc a na střídačku… komunikace žádná atd…

ještě nakouknu (až usne :-) )

Ivčo , u dr. jsem nakonec nebyla.. nestihla, ale smrkám málo, nic nebolí, tak jsem snad neprohloupila, že jsem se na to tak vyprdla.. :oops:

http://www.sumavanet.cz/apartmanyberka/

tohle vybrala Terka. ale v té oblasti je toho opravdu hodně, takže tam si můžeš vybrat, ovšem dle našich zkušeností je to tam hodně do kopce, takže ne moc na kočár nebo tak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 08:09

Luci , ten první kabátek je moc hezký. To určitě vynosí na frajerské nošení, na zahradu je to škoda. Já mám dneska v plánu podívat se do našeho sekáčku, dneska má přijít zboží, paní je zaměřena jen na dětský textil, má tam obnošené i nové věci a fakt pěkné. Potřebuju pro Adámka bundičku na jaro, pak nějaké kalhoty a na léto kraˇˇtasy. No uvidím, co bude mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 08:10
KalinkaIvča píše:
Hani , slovo pěkný :D … dobrou!

Vladi, dík za podporu, už je to trochen lepší :idea:

Holky, mimo mísu ..... jak máte u golfek široký lehátko? Nakonc jsem se rozhodla pro místní prodejnu, paní má většinou teda Babypoint, ale dá se tam vybrat a nevím jeslti vzít gofky s lehátkem 28×82 cm nebo širší (35 cm) .. se mi líbí ty užší, josu hodně polstronaný i se mi líbí, ale nevím jestli nejsou moc úzký …

my máme cca 28-30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 08:13
LUCIKU píše:
Jo holky poslala som Mailik Sunaru či by mi polali vzorku :lol: mleka bananoveho.A oni poslali celu 600g krabicu 8O .Už ma sr…,že som kupovala a Samik to nechcvel piť a pak som vyhadzovala :(
Včera vypil 30ml. Ako ho to mam naučiť???? Zo mňa si vysaje už strašne malinko :( a to mliečko potrbuje.Už neviem čo s nim robiť.Rano som mu ho urobila a začal šialene řvať,keď som mu ho dala :roll:

Luci tak ho buď třeba kolem čtvrté a dávej mu to v polospánku, to by měl vypít. Robik mi to vypije v noci, ale přes den ani kapku. a jíte kaše a jogurt? jestli jo, tak by to mělo stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 08:14
e.v.a. píše:
Dobré ráno :DKitty , článek jsem četla :) by mě zajímalo, jestli to fakt funguje :lol: :

mě taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.3.09 09:05

Dobré ránko,
Matík vstával v šest, ale manželovi se mě zželelo a vstal s ním, takže jsem spala až do osmi. :lol:

Článek jsem nečetla, ale taky by mě zajímalo, jestli to funguje, MAtík je víc Honza, ale i ze mně něco málo má.

Inge
CHodím jen na to, co uhlídá Honza a jednou mamka+na jednu přednášku nemusím. Mám 3× dopolko praxi, ale každou jen 1 za 14 dní a v pátek jednou za 14 dní ještě odpoledne. Vychází mi to na osm předmětů,tj.osm zápočtů a pět zkoušek.

LuciMatík vyije přes den cca čtvrt litru čaje, jinak mlíko ode mně. Kontroluju, jestli mu to stačí, podle moče, když má plenky světlonké a nesmrdící, je to ok.

Na ten penzion Alois jsem se taky koukala, mám ho uložený v oblíbených a říkali jsme si s Honzou, že by mohl být fajn na podzim, třeba na prodloužený víkend.

U nás jcou občas večery takové, že sedíme každý u svého počítače a bavíme se při hře.
Občas proběhne i společná telka, jako včera.

Ivčo
Já mám vybraný Moon a ten je široký dost, v těch půjčených je Matík v bundě nacpaný už teď.
 http://www.detskydum.cz/…l/109201.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
5.3.09 09:19

Brý dopoledne!

Tak dnes na mě naše dítko zkusilo vstávat v 5,volal pořád mami hem,mami hem,máma na něj prděla :oops: manža už byl v práci tak sebou sek na polštář :? a vstával v 8 :lol: 8)

Ani řev neproběh :) teď bych měla říkat já co jsem to za matku :roll: ale v 5 nehodlám vstávat :wink:

Žížalko pekný kočárek.....hmmmm moc pěkný jak je vysoký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí