PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
5.3.09 10:11
kitty25 píše:
jirabobes píše:
kitty25 píše:
KalinkaIvča píše:
žížala píše:

Ivčo
Prosím ten fígl, jak na koláčky, ráda bych je udělala Honzovi na teaming na víkend.dík.

Jani , nevím jestli je to fígl, rozválím těsto a vykrajuju je půllitrovu sklenicí, pak rukou vytvaruju vyšší okraj, protože to nabyde při pečení, tak aby náplň nevytekla.
Jo a do těsta dávám mouku polohrubou, ale na podsypání na vál už hladkou, ale prý se to tak dělá normálně, že se podsypává hladkou, já to nevěděla.
aha, a fígl je tu :lol: :lol: :lol:
Jaký fígl??? Já ho nevidím. :nevim: Tak nevím jestli jsem blbá,že ho nevidím a nebo chytrá,že mi ten postup přijde normální. :?
no s tou kulatou sklenicí, ne? pak nejsou ty šišoně…

Ahá,tak to dělám běžně,když dělám něco kulatého. :wink:

Jinak ahoj všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.3.09 10:24

Tak dneska Radečka nevzbudil ani budík.Zvoní v 7.Tak jsem ho šla v 7:10 budit,aby jsme to stihli.
Odvedli jsme děti do školky.S Kubou zašli za paní logopedkou.Pak se prošli na poštu a do obchodu a konečně jsme doma.Chtěla jsem jet do DMka,ale Martin si vzal do práce auto.Tak budeme sedět doma.Teda jen dopoledne,odpoledne jedu makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
5.3.09 10:27
jirabobes píše:
Tak dneska Radečka nevzbudil ani budík.Zvoní v 7.Tak jsem ho šla v 7:10 budit,aby jsme to stihli.
Odvedli jsme děti do školky.S Kubou zašli za paní logopedkou.Pak se prošli na poštu a do obchodu a konečně jsme doma.Chtěla jsem jet do DMka,ale Martin si vzal do práce auto.Tak budeme sedět doma.Teda jen dopoledne,odpoledne jedu makat.

pekne :)…my jsme se zatim zvladli jen probudit, nasnidat a ted se oblekneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
5.3.09 10:37

letna kolekcia next 2009… :D
http://danakol.rajce.idnes.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 10:54
martinaSK píše:
letna kolekcia next 2009… :D
 http://danakol.rajce.idnes.cz/

díky za odkaz, jsou tam super věci, uvidím co teď dorazilo a kdyžtak zas objednám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 10:58

tak já stihla vyžehlit, za Robikovy asistence, ještě zbývají dvě košila a povlečení

jinak Robik moc nejí teda spíš skoro vůbec,jak je zahleněný, tak nechce, tento stav trvá od neděle, takže už mi tečou nervy u každého jídla.

ovšem dnešní pozitivum - poprvé jsem koupila ten nestle dezert na slevový kuponek a spapal dva (po snědení jednoho řval, že ještě, jsem teda čuměla), ráno na snídani kus perníku domácího - sice ne že by to zrovna bylo zdravé, ale aspoň lepší než nic, jo a asi tak centimetr kidiboo sýru /poradila kamarádka a Robikovi chutná/.
tak doufám, že už se to bude lepšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.3.09 11:12

Ahoj holky!

Řekněte mi, proč když si sednu k PC si Honzík přestává hrát a jde za mnou :twisted: :lol: …teď musím rychle, než skončí reklamy :oops:

Jo Jani , a víš co já jsem za matku … jsem teď dočítala a Honzík mi přinesl z kuchyně čictič na trouby :? … a to si dávám takovej pozor na uzavírání skříněk … už jsem to přestěhovala :roll:

Inge , tak super hláška s tím notebokem na WC, myslím, že mít taky PC přenosnej, tak jsem tam často, dělám to tak když potřebuju napsat sms :lol:

Už je tady zvíře :twisted: , rve mi tričko a říka mamama

jfns66 ., B V HVIFDFIHJ HJJLJHJFHJ.J.JFCD,LIJM QQQQQQQQQQQ**Q-\m –
 A

už je mi to jasný, vám chtěl napsat.ů******

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
5.3.09 11:23

Jéééé ahoj Honzíku :lol:

Kitty
super že papkal aspoň něco! Už aby bylo líp.

Marti
pěkný hadříky!!!

.....mám vokno :lol: ......jsem něco chtěla a nevím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
5.3.09 12:20

Čus vespolek,

byli jsme u Dr, na vstupní prohlídce a filda má přecejenom na těch tvářičkách atop. ekzém. zatím mazat jen indulonou a vyhejbat se silnejm alergenům. Naštěstí aspoň na neurologii nám řekli, že už nemusíme, že je skolioza ok.

ad pojišťovna - budou volat sami, předpokládám, že až příští týden

ptala jsem se na očkování proti žloutence a na ten priorix a máme počkat až nebude mít rýmu a kašel. Obojí se přeočkovává ještě letos a to se mi teda nechce, kort když bude ještě 4. hexa. Tak asi jedno odložím, aby přeočkování vyšlo až na další rok.

jinak marodům přeji ať je jím líp.

Ivčo - u nás je to stejné, jak jsem u počítače, tak je tu rychlostí blesku.
a s tím těhotněním - ještě nevím, jestli jen jeden měsíc, čekám ještě na zprávu od svého porodníka, gynekolog doporučuje 3 měsíce. Obávám se, že to ale nevydržím. jednak je to problém kvůli chybějícímu příjmu a jednak jsem dost nervák, takže čím dřív začnem, tak pro mě lepší a větší šance na otěhotnění brzy.

Enio - neměla jsi jít na ten ultrazvuk a dozvědět se, jestli je to bude Michálek?

Janko - je petržel alergen? díky

Jiřko - super, že to dobře dopadlo. Jsi šikula

sexuální story fakt dobrý, rozesmály mě

Jedeme odpoledne podepsat papíry na hypotéku, tak aspoň něco dopadlo dobře.

ty hory vám závidím, užijte si je pěkně.

Luciku - pěkné bundičky

tak já jdu vařit, mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 12:29

My jsme se vrátili ze školičky (chodíme každý čtvrtek a je to super), Adam je po obědě, já si jdu ohřát rizoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
5.3.09 12:33

Ahojky,

od rána vás dočítám, konečně..

Sexuální story jsou zábavné, my jsme takový průměr, úplně obyčejní

Tak jsem si dala chleba s almete na oběd, mates měl porkovou polévku, „sežral“ obrovskou misku.. to on miluje..

Radko, opakuji znova, kdybys něco potřebovala ozvi se..

Jinak mates má teď píchlou žloutenku, a tu ty tři děstké nemoci… nemůžu si vzpomenou na název… a je v poho.. on to očkování snáší úplně v pohodě.

no a my jsme už 4 den bez vody… zase tady jsou nějací „mistři“ čumí dolů do vrtu a nevím co jako chtějí vymyslet. Doteď jsem to brala sportovně, ale už mě to začíná štvát. Včera jsme se byli u kámošky umýt, vyprat si věci… předevčírem u sousedů… poznáme spoustu koupelen.. dneska jdeme plavatm,tak dneska nikam nemusíme :-)

tak už přijel manžel a čumí do vrtu i on :lol: :oops: :roll:

jo a Janko, mě včera mates spadl se židle… vylezl na horu a spadl nomálně bez pudu sebezáchovy… on je celkově trošku šílenec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 12:40

Jiřinko , co Kubíkova logopedie? Už je to lepší? Jak často chodíte?

Raduš , a jak ten exzém vypadá? Jako má suchá líčka? Adam měl taky na pusi suchý flíček i na nožičce, mazala jsem mu to excipialem a zmizelo mu to. Jen mám strach, aby se to zase nevrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 12:41
kackamates píše:
no a my jsme už 4 den bez vody… zase tady jsou nějací „mistři“ čumí dolů do vrtu a nevím co jako chtějí vymyslet. Doteď jsem to brala sportovně, ale už mě to začíná štvát. Včera jsme se byli u kámošky umýt, vyprat si věci… předevčírem u sousedů… poznáme spoustu koupelen.. dneska jdeme plavatm,tak dneska nikam nemusíme :-)
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
5.3.09 13:04

Ahojte!

Včera už jsem se sem nedostala, byli jsme na plavču a já po dlouhé době na aerobiku. Chtělo by to pravidelně, ale asi nebude vždycky hlídání :( .

Dneska celkem úspěšný den, navařeno (dělala jsem tohle, moc doporučuju http://www.mimibazar.cz/recept.php?…), peče se perník v troubě, uklizeno, pomyto…

Tak u nás by odchod na WC nepomohl, já se nesmím zavřít, malý hned běží za mnou…

Janko - Moon se mi taky moc líbil, na mně byl právě trochu vysoký, ale ještě mi teda vadilo to, že ta zádová opěrka není vůbec pevná, je to jen na takové popojížděčky, na spaní asi moc není. Ale je super skladný.

Jiřko - tak super, že je šéfík hodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
5.3.09 13:09

Hm, ten Next je teda parádní, určitě něco objednáme, jen ty ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí