Poradna duly
Jana Čurdová
Jiři,super,že ti to v práci dobře dopadlo.Hezký zážitek při sexíku
.
Pavli,taky pěkný zážitky.Receptíky nám sem určo dej,taky ráda něco dobrýho vyzkoušim.
Ivčo,vydrž Prdka vydrž,já jsem pro rezdejchání,ty to dokážeš
.
LUCIKU píše:Prišla som na to,že autičko je kravina 1. triedy.STRAŠNE ĽUTUJEM,ŽE SOM HO KUPILA.MOHLA SOM VYBRAŤ TO JAK TU MATE VEČŠINA,ALE JA NIE
![]()
![]()
![]()
![]()
.Ak chcem isť do prava,tak musim natočiť volantom......
…nelituj, chybama se člověk učí
… zase můžeš poradit dál ![]()
ty bláho, jsem si šla dát spršku a tady toho zas přibylo! ![]()
Ivčo, nezávidim ti a těch šest měsíců při Honzíkovi, hrůza, fuj fuj… tak to zkus vydržet, a tchýni to „nevyzradit“…:-) a zítra šupej pro kolu!
Jiřko , tak to dopadlo skvěle, tak vidíš, ale chňápu, že ses cítila mizerně..
Ještě jsem chtěla, Terezko , kde cos nakonec vybrala za hory???? Já byla zaúkolovaná snad na příští víkend…tak mi hoď inspiraci, pls..děkuju..
U nás je Vojta taky celý tatínek, zírala jsem na fotky, když byl Lukášovi rok, Vojta v zrcadle, totálně, jsem z toho byla celá vedle… a teď to lidi říkaj taky.. po mě snad oči.. ![]()
a už zas nevím… neměla bych tu tak sedět, měla bych jít koukat na tv se skoro spícím polovičkou… to jsou společné večery, jeden u tv a druhý u pc a na střídačku… komunikace žádná atd…
ještě nakouknu (až usne
)
Ivčo , u dr. jsem nakonec nebyla.. nestihla, ale smrkám málo, nic nebolí, tak jsem snad neprohloupila, že jsem se na to tak vyprdla.. ![]()
Hani , slovo pěkný
… dobrou!
Vladi, dík za podporu, už je to trochen lepší ![]()
Holky, mimo mísu ..... jak máte u golfek široký lehátko? Nakonc jsem se rozhodla pro místní prodejnu, paní má většinou teda Babypoint, ale dá se tam vybrat a nevím jeslti vzít gofky s lehátkem 28×82 cm nebo širší (35 cm) .. se mi líbí ty užší, josu hodně polstronaný i se mi líbí, ale nevím jestli nejsou moc úzký …
Bebusko , tak snad to bude v poho
…tak aspoň pěkně kapej do nosu ![]()
jo, a bydlíme s mýma rodičema, s tchýni bych to nezvládla a ani Milan ![]()
Už dorazil, říkal do osmi a nějak to nestihl
…ale vypadá v pohodě, tak aspoň tak ![]()
Tak já jdu taky spinkat … co jsem těhu, chodím spát dřív a je to super ![]()
Pa I.
Bebuska píše:
Ivčo, chtěla jsem napsat „mamce“ ne tchýni, promiň
To je v poho
…Pa i.
KalinkaIvča píše:Lena1 píše:Tak to je dobře … Leni , do práce chodíš jak chceš Ty nebo jak potřebují? A jak často? A jak to Vojtík zvládá?
E.v.i. , taky tě vítám..![]()
Jj. Vojta ze mně taky skoro nic nemá.. Je celej tatínek
Tak do práce půjdu, nevypadá to zas tak strašně ta rýma…ani kašel. No vždycky se můžu vrátit.. mám to kousek..
Teď 14 dní jsem chodila každý den, kromě úterka (plavání)
Vojta zvládá úplně v pohodě. Prý je strašně hodnej.. Nějak se po mně neptá
Ale když přijdu, tak se chce hned chovat ![]()
A chtějí zatím nadále… takže budu chodit když budu moct a budu chtít.. Prý je jimto jedno. Takže př. týden bych mohla čtvrtek a pátek.. No uvidím, co bude.. Ale peníze se hoděj..
Jiři
To je fajn, že to takhle se šéfem dopadlo.
Jsem se zase k šití nedostala, skejsla jsem nad anglinou a už půjdu do pelíšku.
Ivčo
Mám to zatím rozdělané, až došiju, tak se pochlubím.
Dobrou.
Jdu dát sprchu a půjdu taky spát.U nás už spí všichni,krom mě jako tradičně.
Ivčo,já mam golfky od Cam,rozměry lehátka netušim
.
Dobrou.
taky přeju všem dobrou..
jsem teď ještě zkusila Vojtovi vysát vysavačem a nic jsem nevysála a to chrochtá přímo děsně…takže to tam někde má a nejde to ven a je fakt, že ani přes den nevysávám moc a zní hrozně..
![]()
Ivčo, já si nic kapat nemám, teda od dr… můžu si kapat asi dobrovolně kapky normální nebo mořskou vodu, ale nekapu nic… pro kapky si mám přijít k nim, hned, zas jak budu mít rýmu..
Lenčo, s tou prací je to super, to je fajn, že ti takhle vyjdou vstříc a zároveň po tobě nepožadují nějaké splnění povinné..nebo ano? Ale nevypadá to tak..
a zítra nemám od rána pc, nevím, co budu dělat! A na mobilu, než se tam dostanu, bude večer a to už pc bude doma ![]()
tak moc nekrafejte..
KalinkaIvča píše:Sabika píše:Tak na to by nezapomněla![]()
![]()
jsem fakt asi přetažená jsem četla ..........................než jí pobleju....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Už jsem z5. ![]()
Bebuska píše:
to jsou společné večery, jeden u tv a druhý u pc a na střídačku… komunikace žádná atd…
U nás to bylo podobné.Pak jsem vzala ty letáky a hned se to změnilo.Seděli jsme spolu u TV a skládali a kecali.
Zatím dobrý,snad to zase nespadne do starých kolejí. ![]()
Hmmm,už jste mi všechny utekly.Tak poslechnu Martina a půjdu spát.
Tak dobrou a klidnou noc všem.