PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
5.3.09 14:07

Ivčo , to já právě nevím. Jsem to asi napsala nesrozumitelně. Adam teda nemá atopák, alespoˇˇn doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.3.09 14:07

No a teď tu nikdo není :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.3.09 14:09

Už jo :lol:

e.v.a. píše:
Ivčo , to já právě nevím. Jsem to asi napsala nesrozumitelně. Adam teda nemá atopák, alespoˇˇn doufám.

Aha, ha, vlastně to byl spíš dotaz na Ráďu, viď … jestli to tak vypadá … když jsem si to přečetla znova, tak sem to pochopila líp :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.3.09 14:11
KalinkaIvča píše:
e.v.a. píše:Raduš , a jak ten exzém vypadá? Jako má suchá líčka? Adam měl taky na pusi suchý flíček i na nožičce, mazala jsem mu to excipialem a zmizelo mu to. Jen mám strach, aby se to zase nevrátilo.
Evi, nestraš, že takhle vypadá atopák … Honzík má taky už delší dobu suchý flíček na nožičce a tvářičky pupínkovaný, ale pořád si říkám, že to má z počasí (ty tváře), sice ho mažu Niveou, ale ne až tak stále poctivě :oops: :oops: :oops:
sAMIK MA TAKY FLEKY NA LIČKACH.dUFAM,ŽE TO JE LEN Z POČASIA.Ja ho mažem kremom čo ma keď je mraz.Teraz neviem ako sa vola.Mam ho v ložnici
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 14:15

Já Adamovi mažu obličej buˇˇd Niveou proti chladu a mrazu nebo jak to tam je napsané, nebo krémem od Bubchenu. Měli jsme i pleˇˇtový krém od Hipp, krásně voní.

Nechápu, proč se mi vždycky udělají ty dva háčky. :roll: Asi mám tu klávesnici nějak přeplou nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.3.09 14:16

Luciku , při mrazu ho taky poctivě mažu, ale jak je nad nulou, tak to až moc neřeším, ale přece jen je sychravo :oops:

Ještě jsem chtěla Katce … děkuji za Tvojí zmínku o Kinder čokoládě, Honzík ji miluje a tak jednu krabičku velkou do měsíce dá, já se vždycky stydím před kámoškama, jejichž děti čokoládu neochutnaly :oops: :oops: :oops: … vždycky od něj loudíme kousnout, ale on jí nacpe do pusy a nedá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.3.09 14:16
kitty25 píše:
žížala píše:
Kitty
Bramboráky jsou ze syrových a bramborové placky jsou z vařených.

evi
Tak s doplněním teček jsi mě fakt dostala. :lol:

Já dělám bramoráky bez oleje a jsou samotné, maso už k nim nedávám.
a je to tady, konečně pro blbé..... tak to je přesně ten rozdíl. a já myslela právě z těch vařených, bramboráky dělám
To som netušila,že sa to robi aj z varenych.Petruš ja som sa ti smiala,že neumiš bramboraky.Ako keby som ja bola neviem aka super kucharka. :oops: :oops: :oops: :oops: Promiň :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.3.09 14:18

Přišel manžel, tak jdu chvilku za ním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.3.09 14:19

Já tu jsem,ale jen chvilkama.Dělám baštu.Už mám hlad a za chvilku přijde další hladovec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.3.09 14:23

Ivčo
Aha, tak u nás nic nedávali, vydřiduši jedni.
Bramborové placky já dělám takhle-uvařím brambory ve slupce, oloupu, rozmačkám, přidám trochu mléka nebo smetany, zahustím hrubou moukou a peču na sucho. Občas přidám cibulku.

Matík má naštěstí atopák fuč, jen na zádech má suchý flíček a toho se nejde zbavit ničím. :roll: Ale aspoň nesvědí.

Na tváře používám weledí a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.3.09 14:23
KalinkaIvča píše:
Luciku , při mrazu ho taky poctivě mažu, ale jak je nad nulou, tak to až moc neřeším, ale přece jen je sychravo :oops:Ještě jsem chtěla Katce … děkuji za Tvojí zmínku o Kinder čokoládě, Honzík ji miluje a tak jednu krabičku velkou do měsíce dá, já se vždycky stydím před kámoškama, jejichž děti čokoládu neochutnaly :oops: :oops: :oops: … vždycky od něj loudíme kousnout, ale on jí nacpe do pusy a nedá :D
Tak som si došla pre kremik.Vola sa Bubchen Wind and Wetter Creme.Oco mi ho nosi z Nemecka.Mažem ho nim furt až skoro do leta.Pak ma proti sluničku.

Samik taky rad Kinder čokoladky.Ale ma tak 2 za mesiac ja mu to furt zožeriem :oops: .Prerto som mu začala kupovať dia sušenky tie mi nechutia tak ich ma furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
5.3.09 14:27

Taky tu jsem a nejsem,děti mě pořád vyžadují :? Filda je dneska megaprotivnej :evil: :evil: :evil:
Takhle uřvanej už dlouho nebyl,kruhy pod očima,nudle z nose,celej oteklej a vůbec nejde zabavit jen by furt jedl,je bezednej :evil: :evil: :evil:
Od oběda už měl 3minisvačny.Prostě mrzout :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 14:32

já se loučím, Adámek je vzhůru, dáme jogurta a půjdeme naproti babičce do školky, kuknout do sekáčku a na návštěvu k našim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.3.09 14:35

Já tu občas jsem, snažím se dělat něco do školy, ale dneska to obzvlášť nejde.

Matík už se mi vrtí na břiše, tak mám nejspíš útrum a přijdu až večír. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 14:38
žížala píše:
Jakou 15% slevu máte?

to dávají u nás v dm, ale platí to jen u nás. pokud by sis chtěla nakoupit, nebo něco nakopit, tak půjdu asi příští týden, můžeš se připojit, případně nadiktovat a vezmu to na jeden účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí