Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak jsem dočítala 10 stran od včera večera ![]()
Jinak bych se chtěla připojit do klubu „co si myslej, že jsou špatné mámy“
Dnes v noci mi spadl Vojta z postele
Má trošičku odřené čelo.. ![]()
No a ta práce. Já to sama nechápu. Můžu chodit kdy chci a dělat zrovna tu práci, co mě trochu baví a dá se vydělat… A to jsem „brigádnice“ Takže když si zavolám, že můžu přijít třeba ve středu, tak vyšoupnou z toho místa „někoho“ a dají tam mě. Mmch. zrovna tenhle úsek si ženský fakt držej.. No tak nevím, ale asi je vám jasný, jak jsou rádi, že tam jsem
Ale s holkama jsme si to řekly, že já za to nemůžu. Za to může vedoucí.. já se tam necpala a ani si nic nevyjednávala..
Je mi to samotný nepříjemný..
Př. týden už stejně ale nejdu. Mohla bych jít až v pátek.A to znamená, že já půjdu na ráno a kolegyně by šla jen v ten pátek na odpolední a ještě na tu nejhorší práci.. Dnes jsem u ní byla na návštěvě, tak jsme si to řekly. No ale mně se tam fakt nechce..z tohoto důvodu. Jenže pak si řeknu, jeslti by bral ohledy taky někdo na mě..a že potřebuju kč. Proto tam jdu.. To jsou problémy,co ? ![]()
žížala píše:
Sabiko
To je tedy mazec, to aby se člověk bál vlastních dětí.Radko
Luci
Já mám super litinovou pánev, na které můžu dělat bez tuku, ale bojím se, že nepůjde na indukci.
A s tou školou, prostě to půjde pomaleji, já nikomu cizímu Matíka dávat nechci.
Samík je šikula a taky už veliký.
tak tu pánev zkus, stačí jestli na to půjde magnet a pak hnedle poraď
Hani
Ti puboši tvých známých…to je děs.Doufám,že tak nedopadneme u nás.I když asi ne.Já bych mu vrazila,že by chytnul druhou o zeď.A né,že by nedostal peníze,ale navíc by měl zaracha. ![]()
tak aj ja dam dneska jednu fotku… ![]()
kubko nakupuje… ![]()
http://www.modrykonik.sk/…_2478124.jpg
Leni každy pozera sam na seba.Tak to rob taky.Hlavne to robiš aj koli Vojtikovi.Je to hnusne keď na teba ľudia zizaju,ale snaž sa nad to povzniesť.Oni ti ho živiť ani obliekať nebudu…
![]()
Mati Kubik je na zožratie.Je to frajer
Kľudne možeš tych fotiek aj viac,ja rada koukam
![]()
Knoflice píše:žížala píše:Weleda je bombaaaa! Mám koupel a lepší jsem nic neměla! Tak asi toho vyzkouším víc - v dm mají ceny dobré. No ale teda s těma kuponkama - dík za upozornění, kartičku už nasbírat nestihnu, ale co.
Ivčo
Aha, tak u nás nic nedávali, vydřiduši jedni.
Bramborové placky já dělám takhle-uvařím brambory ve slupce, oloupu, rozmačkám, přidám trochu mléka nebo smetany, zahustím hrubou moukou a peču na sucho. Občas přidám cibulku.Matík má naštěstí atopák fuč, jen na zádech má suchý flíček a toho se nejde zbavit ničím.
Na tváře používám weledí a spokojenost.Ale aspoň nesvědí.
jestli chceš, pošlu, mám jich moře
žížala píše:Kitty A spí ti Robik v noci?
ano spí. dneska do 6.15, takže normálka, akorát se budí na mlíko a v noci nemohl usnout pak protože kašlal, usnul asi za třičtvrtěhodiny
žížala píše:
Katko
Já jsem s Weledou moc spokojená-máme do vody koupel, šampon, na zadeček, měsíčkový krém na tělo, zubní pastu a na špatné počasí. A já mám pro sebe i kosmetiku od nich.
Užij si Erkyla, taky se podívám.Jsem žádána.
bohužel si nemůžu pomoct, ale weleda mi smrdí, ta žlutá, ostatní jsem nezkoušela
to i před těhu,
momentální stav - smrdí mi všechno, zejména lednice a veškeré vařené jídlo
Katko jsem se nenudila, překládala němčinu a doháněla resty… němčinové
![]()
kitty25 píše:Mne smrdi bohužiaľ taky.Samik ma koupel a šampon a vobec nepouživame.Už som to zbalila segre či to nebude chcieť pre malu.žížala píše:
Katko
Já jsem s Weledou moc spokojená-máme do vody koupel, šampon, na zadeček, měsíčkový krém na tělo, zubní pastu a na špatné počasí. A já mám pro sebe i kosmetiku od nich.
Užij si Erkyla, taky se podívám.Jsem žádána.bohužel si nemůžu pomoct, ale weleda mi smrdí, ta žlutá, ostatní jsem nezkoušela
momentální stav - smrdí mi všechno, zejména lednice a veškeré vařené jídlo
to i před těhu,
janko - na indukci nejde, mají speciální řadu, prodávaj je v u hypernovy v průhonicích ve stánku a na indukční stojí 4tis. Kdybychom nebyli v takový fin. prd…, tak do ní jdu, ale takhle to fakt nejde
kitty25 píše:diky
jo Samík má super bundu a Jakubko čepičku
Kitty
Tak jsem to zkusila a nedrží.
Inge
Neměj výčitky, však to Honzíkovi vynahradíš.