Poradna duly
Jana Čurdová
e.v.a. píše:
Ivi , a co to jsou ty první golfky zač, co jsi sem dávala? Druhé jsem asi rozluštila baby point?
Ty první je taky babypoint … my tu máme s kočárkama akorát jeden krámek a paní tam má je babypoint a baby design, ta vabírám převažně z toho…
Holky, tak jdu kouknout ještě na pár klipů na youtube a spinkat, na dobrou noc si dám pěkně Budaře, ať mám krásný sny
![]()
Tak dobrou! I.
Mám dotaz .....nevíte někdo,jak je to s placením kartou od české spořitelny? Jde mi o to,že nevím kolik tam mám zůstatek a k bankomatu se nedostanu.A jedu nakoupit a budu platit kartou. Zajímalo by mě,co se stane,když cena bude vyšší než zůstatek? Nevím kolik tam mám,protože jsem vždycky měla přehled a teď jak jsme pořád vráželi do auta už nevím.
Tak ať nemám nějaký trapas. ![]()
Jiřinko , tak s tím ti neporadím
Já jsem u komerčky a pokuch chci vědět zůstatek, zavolám si na expresní linku KB.
Ahojky,
tak jsem se konečně prokousala na konec.
Hani,to je síla s těma pubošema,doufam,že nás nečeká to samé ![]()
Kačko, jsi mě pobavila s vodou,ale vážně, sranda to asi neni.Vůbec si to neumi představit.
Jiři,v kolika letech jste začli chodit na logopedii,to vás tam poslala doktorka?
Jani,já mam většinou koláčky taky šišaté,ale hlavně,že jsou dobré.Já budu zítra dělat loupáčky.
Inge,taky mam pocit,že se Verče moc nevěnuju
.Většinou,když si chce se mnou hrát,tak nám do toho vletí Ondra a je po všem.Dneska jsme si to trochu spolu užili prochajdou a nákupem.Ondra byl s babičkou.
Ty vado,ono už je zas dvanáct pryč.Jdu hodit spršku a do pelíšku.
Dobrou noc.
Luci,Marti pěkný fotky.
Jiři,my máme taky KB.Na víc máme banku přes internet,tak koukam tam.
Tak koláče upečený, na pohled nic moc, ale zkusila jsem kousnout a chutnají mi.
Jiři
Jestli nemůžeš čerpat do mínusu, tak jim to vyplivne na terminálu, že není dostatek peněz na účtu. To se mi jednou stalo. ![]()
evi
Ten modrý se mi taky líbil, ale Honza rozhodl oranžový a já to nechala na něm, aby měl radost. A já pro Matíka nemusím mít nutně modrý, jen tu růžovou nechci, kdyby yl víc červený, tak bych chtěla ten, tu já mám moc ráda.
Už tu píšu bláboly, jdu chrnět, dobrou a klidnou, zítra nakouknu až večer, budu ve škole a s mými muži. ![]()
Dobré ránko, koukám z okna a vypadá to, že bude snad i pěkně..
Jiři, zařiď si internetové bankovnictví, tam pak uvidíš vše.. a před billou přece je bankomat, u nemocnice taky…
včera cca v 21h přišel za námi domů starosta, že nám nebudou popeláři vyvážet popelnici, když si ji nevytáhneme na hlavní cestu ![]()
protože ti (kokoti)(pardon) zapadli do bahnité kalůže a nakonce je musel vyprostit nějaký obludný tahač s navijákem.. kdyby si blbouni trošku najeli a nevletěli do té díry, tak je klid…
tak já jdu udělat nějakou snídani, ptorože mates řve už půl hodiny papůůůůů
Dobré ráno všem.
Janičko
Huráááá,někdo kdo ví jak to je.
Moc děkuju a jedu nakoupit.Dochází sunar a kašišky a v pěněžence moc nemám a musím něco natankovat.
Kačko
Bankomat je u nemocnice,ale budu mít Radečka v autě,tak se mi ho nechce několikrát během 10 minut pásat
.Stavím se ještě za klientkou. Já vím,jsem krapet zhnilá. ![]()
Ti popeláři jsou vážně blbci. ![]()
Jdu nás oblíkat a odvedu děti do školky.Ještě se nejspíš stavím,aby se Raďulka mohl vykadit.
Dobré ránko,
jdu vás jen pozdravit a valím do školy.
Hezký den.
Jo a Radeček nějak přestal mluvit.Už říká jemon haf a zbytek sice taky říká,ale začal to huhňat,takže mu nejde rozumět. ![]()
Vladi
My nechodíme na logopedii.Ve školce máme jednu třídu logopedickou a navíc tam dochází ve čtvrtky logopedka.Kuba chodí do normální třídy a k té logopedce dochází. To jednou přišla logopedka kouknout na předškoláky,hodila s nimi řeč a rozhodla,že Kuba bude docházet.Doktorka o tom asi neví. A taky ta logopedka určila,že na odklad to není.I když to jsem věděla i tak.
A kolik Kubovi bylo? Nevím,necelých 6 let.Já nevím,kdy tam byla.
Letím. ![]()
e.v.a. píše:
Luci , Samík je kouzelný, jak si tam po tom prázdném sídlišti cupitala vy tam máte ještě tolik sněhu,jo? U nás už není nic.
Díky za recept na bramborové placky. A s čím se to jako jí? Někdo psal s marmeládou, hm, to by mi asi moc nechutnalo…
Sabi , týýý jo, tak z takových dětiček rostu. Já tak nesnáším rozežrance a tohle by mi Adam zkusil předvést jen jednou. 100% je to výchovou. To mi nikdo nevymluví. Přesně jak píše Jiřka. Dostal by takového facana, že by se mladej pán nestačil divit a žadné prachy a zaracha! Ty brďo, to mě vytočilo
Marti , Jakubko je na té fotce moc krásný. Fakt je to nádherný klučík.
Žížalko , a jakou barvu toho Moona ještě dělají? Já mám vyhlídlé Jane energy. Teď nevím, jestli je tu některá máte. Neviděla jsem je ještě v reálu, ale zatím jsou tyhle golfky mé favoritky
Kitty , a co to je za spešl pánev, že nejde prodat? Já mám z zepteru taky ten vodní vysavač a jídelní servis. Jsem spokojená.
Holky, vy mi děláte chutě s těma koláčkama… já jsem se ještě s kynutým těstem neodvážila pracovat. Je to moc složité??
jo a ještě…
Kitty , nebude pochvala za to, jak to pěkně odděluju? Jak to mám krásně přehledné?
no samozřejmě, pěkně napsaný příspěvek, máš pochvalu ![]()
není spešl, je to ta quadlo, čtvercová, dvě nádoby, jedna na smažení, druhá na pečení, lze je použít i zvlášť.
jenže já chci aspoň 5000, protože jsem jí použila opravdu cca 5× a když stála 13, tak myslím, že cena je adekvátní
tak zdravíme, my už jsme po snídani, Robik tomu sice moc nedal, ale zas třeba sní svačinu
spal do sedmi s půl hodinovým probuzení v 4.30. takže dobrý