PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
6.3.09 15:59

Jani,já dneska dělala tuhle:
ořechová
250g mletých ořechů
200 ml mléka
80g mletých piškotů
70g pískového cukru
30g medu
1 - 2 lžíce rumu
V horkém mléce prohřejeme ořechy, po chvilce přidáme ostatní suroviny, odstavíme a necháme vychladnout.
Bohužel jsem neměla rum,páč jsme ho vypili s Colou :oops: .

Jituš,s plenkama moc neporadim,Verča sice občas mívá nehody,ale celkem byla šikovná.V noci je bez pleny od 2 a čvrt roku.Neteř ta s tim,ale měla taky problém.Byla něco podobného jako Barunka,tvrdej spánek,ani nevěděla,že ji dávaj v noci na nočník.Upravilo se to až když šla do školy.Ne,že by se počurala každou noc,ale nehody byly.
Já bych ji asi přestala pleny dávat,aby věděla,že je bez nich.Než bych šla spát(chodim celkem dlouho),tak bych ji dala vyčurat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
6.3.09 16:10

Ahoj holky,
tak Matysek nam neco chytil. Asi na cviceni. Byla tam desne ukaslana holcicka. Nechapu, jak muzou brat tak nemocne deti do kolektivu. No americanky :( Ma desnou rymu, chrble, sipe jak stara dioga a ocividne ho boli v krku :cry: A tady se ted tak krasne oteplilo a ja bych tak rada sla ven!!!!Co my budem delat :roll:

Ivco, Martin dal vcera nahravku, tak nevim, co to tam vcera rikali. Gol dal Zidlicky. Ale i tak mame bodicek. To se taky pocita :wink: Doufam, ze to nezakriknu, ale ted se Martin trochu rozjel. Bohuzel se dari az na konci sezony :roll: No ted to bude krusne, protoze mu konci smlouva, takze bude podepisovat novou, tak cekame, kam nas ten hokej zavane. Tak holky drzte palce, at prijde nejaka nabydka. Cas je do cervna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.3.09 20:06

tady se to nějak zaseklo nebo co?

já jsem dneska grogy. Robik spal jen 30 minut v autě, doma už nechtěl usnout, takže řval, kňoural, no paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.3.09 20:09

Jiři jdu si lehnout, viděla jsem, žes volala, my ráno vystřelili, že jsem nevypla ani pc.
jestli něco potřebuješ, dej vědět. ohledně silniční daně, na tebe myslím, ale s kamarádkou jsem se ještě neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
6.3.09 20:09
e.v.a. píše:
Luci , o dělnících mi ani nemluv :roll: taky jsme procházeli revitalizací baráku. V prosinci mi ze sklepa, kde měnili okna, šmejdi jedni ukradli přední světlo z kola. Jsem byla nepříčetná. Vlítla jsem tam druhý den na ně s Adamem v ruce. Byl tam zrovna i jejich šéf, machýrek se zlatým náramkem, jsem mu pěkně od plic řekla, co to jako má znamenat, co to zaměstnává za zloděje a on mi říká, že kdyby někdo něco vzal, že by si toho všimnul, ty kluky vozil autem. :roll: Naštěstí mi to proplatí, koupila jsem si nové světlo (šlo sice o pár korun, ale jen z principu co si to ti hajzli dovolí) jsem to musela řešit. Světlo se neztratilo jen mi. Ale tím, že jsem tam vlítla, tak nám to všem proplatí.
tAK ZO SKLEPA MI NEMAJU NAŠŤASTI ČO UKRADUŤ :D je tam sama krabica a nepotrebne veci.Aspoň by ho uklidili :lol: Keď začali robiť fa:,–(u,tak som sa rozčuľovala,že prac. doba im konči v 15h a oni už od 14h sedeli v kočarkarni.Adam je zednik a kolikrat mu volam čo robi,tak vravi že sedia na šatni.Konnči o 19.Na tej šatni už sedia od 18:30.Tak sa už nerozčuľujem :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
6.3.09 20:18

Pajuleno budeme držať palce :wink:

Vlaďko kamošky maly chodi spať kolem 22-23h.To sa jej ešte vyčura.V noci v poho.Ale keď mu zo začiatku davala plenu,tak čural aj v noci.Skus ju nechať bez pleny.Daj jej pod prosteradlo igelit a uvidiš.Možno sa par krat počura.Hadam sa rychlo nauči.Ja som sa počuravala ešte na zakladke :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nie každu noc ale tak 1× za týždeň :oops: Braško a segra taky.Dufam,že to Samik po mne nezdedi :(

Petro Samik spaltaky dnes iba 30min.Usnul miu kamaradky,tak som ho dala do postielky.Asi tam necitil svoju voňu,alebo neviem čo :? :roll: .Ale doma bol OK.Išiel spať až 19:45 8O Dobrou

Ďakujeme za pochvalu fotiek :D To furt poteši.Ja by taky rada niečo skoukla,ale nie je čo.Mohla by sa Eva pochvaliť Adamkem :wink: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.3.09 20:26

Chachá, Luci, tak dobře, jdu něco najít :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.3.09 20:35

Marti od kdy bude ta nová next kolekce nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.3.09 20:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
6.3.09 20:47
LUCIKU píše:Vlaďko kamošky maly chodi spať kolem 22-23h.To sa jej ešte vyčura.V noci v poho.Ale keď mu zo začiatku davala plenu,tak čural aj v noci.Skus ju nechať bez pleny.Daj jej pod prosteradlo igelit a uvidiš.Možno sa par krat počura.Hadam sa rychlo nauči.Ja som sa počuravala ešte na zakladke :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nie každu noc ale tak 1× za týždeň :oops: Braško a segra taky.Dufam,že to Samik po mne nezdedi :(
Luciku , to jsem se ptala já :D :wink: Bez pleny jsem to taky zkusila. Barunka pak spala v mokrém, vůbec jí to nevadilo. Ale říkala jsem si, že to tak zase zkusím udělat. Budeme holt potřebovat víc času… Jste to se sourozencama měli stejný, Samík bude určitě šikula.

Pajuleno , ať je malému brzy líp.

Evi , tak ty fotky nemají chybu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.3.09 20:50
vladi1 píše:
Ondra se mi tu vzteká,nějak nemá pochopení pro e-mimino :twisted: .
:) to zname… vyresili jsme to tak, ze na pulce monitoru mam emimino a a na spodni pulce telletubbies na youtube…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
6.3.09 20:51

Potřebovala jsem nutně pře:,–(it 2 kytky. Naše krasavice chtěly taky pomáhat a takhle to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
6.3.09 20:54
Jitus1 píše:
LUCIKU píše:Vlaďko kamošky maly chodi spať kolem 22-23h.To sa jej ešte vyčura.V noci v poho.Ale keď mu zo začiatku davala plenu,tak čural aj v noci.Skus ju nechať bez pleny.Daj jej pod prosteradlo igelit a uvidiš.Možno sa par krat počura.Hadam sa rychlo nauči.Ja som sa počuravala ešte na zakladke :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nie každu noc ale tak 1× za týždeň :oops: Braško a segra taky.Dufam,že to Samik po mne nezdedi :(
Luciku , to jsem se ptala já :D :wink: Bez pleny jsem to taky zkusila. Barunka pak spala v mokrém, vůbec jí to nevadilo. Ale říkala jsem si, že to tak zase zkusím udělat. Budeme holt potřebovat víc času… Jste to se sourozencama měli stejný, Samík bude určitě šikula.
jééééžiši,ja si vas furt mylim :oops: :oops: :oops: :oops: Janku a Ivču si taky pletiem :roll: :lol:

Evi jééééééééé :D Adamek je roztomily :D Na tej poslednej fotke ma bodyčko ako Samik.A vyzera,že je pekny raubiř :lol:

Koukala som na minulu Druhu šancu.Tato bola lepšia,ale tam mali mimi a to ma zas rozbrečelo.To snaď nikdy neprejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.3.09 20:55

e.v.i
tak zkusenosti s kradezemi od remeslniku taky mame dost… jednou nam dokonce ukradli tezke zelezne tyce… museli se s tim hrozne nadrit, ale zase samozrejme hoodne vydelali… na chvilku (vsechno fotime pred rekonstrukcemi, v prubehu a po…)
od te doby je hlidame, ale tu a tam neco zmizi… obcas jsou remeslnici na zabiti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.3.09 20:56
jirabobes píše:
Jé,právě jsem si všimla,že už nejsem Kelišová. :(

jee…gratuluji k povyseni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit