PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
7.3.09 13:03

Bebuško
Jojo,znám.Taky mám dneska oddechový den.Spáchala jsem vývar z bujónu.A už se vaří brambory na brkaši.Bude s párkem. :oops: Vždyť říkám,že se mi nic nechce. :oops:
Večer zajdem s Marťou asi na véču.Uvidíme v kolik přijde hlídání.Už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
7.3.09 13:10

voda stále neteče.. tak ke komu dneska pojedeme na koupací návštěvu :-)
no jo… třeba ještě poteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
7.3.09 13:34
jirabobes píše:
Bebuško
Jojo,znám.Taky mám dneska oddechový den.Spáchala jsem vývar z bujónu.A už se vaří brambory na brkaši.Bude s párkem. :oops: Vždyť říkám,že se mi nic nechce. :oops:
Večer zajdem s Marťou asi na véču.Uvidíme v kolik přijde hlídání.Už se těším.

přesně, pohoda, jednoducho a co by si člověk dělal vrásky, ne? já mám koupená dvě uzená kuř. stehna, tak jsem to nakrájela na kousky, podusím k tomu zeleninu, ochutnávala jsem včera nějakou novinku v Globusu, chutnalo mi to, tak to bude k tomu a rýže.. asi to bude trochu suché, ale však to zdlabem… prý chce držet dietu.. :)

a večer si užijte, já jdu zítra na muzikál Touha, kámošce se mě zželelo a vytáhla mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
7.3.09 13:39

jo a kdo jezdíte nakupovat do Globusu, doporučuju registrovat se na www.mimi-klub.cz
ceny dětských věciček, kosmetika, jídlo… jsou tam poté celkem přijatelné, např. přesnídávky (spíš skleničky..) vyjdou o osm korun levněji a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.3.09 14:27
kackamates píše:
voda stále neteče.. tak ke komu dneska pojedeme na koupací návštěvu :-)
no jo… třeba ještě poteče…
Že by k nám? :wink: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
7.3.09 14:30
vladi1 píše:Enio,já měla taky problém Computer pressem,poslali o jednu knížku mín.Přes počáteční nedorozumění,jsme to na konec vyřešili .Já si dopisovala s pí Litavskou :wink: .

já taky… asi 10×…nakonec mi poslala jednu knihu pro neter (pritom jsem chtela jedine kompletni objednavku a vymyslela si, ze uz knihy musi byt na poste a tak, ale cislo baliku mi poslat nechtela… hlupacka, tu jednu knihu jim vracim za jejich naklady…a poslala jsem stiznost jeji nadrizene, byla jsem vcera strasne nastvana…
kdybych nestravila hodiny prochazenim, co si objednat a neobjednavala bych uplne na zacatku akce, tak by mi to bylo jedno… ale po tech lzich ji to poradne zavarim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
7.3.09 14:31
Bebuska píše:
jo a kdo jezdíte nakupovat do Globusu, doporučuju registrovat se na www.mimi-klub.cz
ceny dětských věciček, kosmetika, jídlo… jsou tam poté celkem přijatelné, např. přesnídávky vyjdou o osm korun levněji a tak…

diky za tip…globus mame celkem radi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.3.09 14:39
vladi1 píše:
Pro jistotu ještě motání rohlíků:
Postup:
Po vykynutí těsto propracujeme a vytvarujeme rohlíky:
Těsto rozdělíme na cca 15 bochánků, které necháme cca 10 minut odpočinout. Pomocí válečku vyválíme elipsovité placky. Levou rukou uchopíme spodní okraj placky a pravou dlaní stáčíme vrchní okraj placky do tvaru rohlíku. Při vinutí rohlíku potahujeme (levou rukou) placku směrem dolů, čímž se placka prodlužuje a rohlík má lepší vinutí. Po zamotání mírně uválíme.
Nebo těsto rozdělíme na cca 4 díly, podle toho, jak chceme mít rohlíky velké. Z každého vyválíme kruh a pomocí nože nebo rádýlka nakrájíme trojúhelníky. Vrchní cípy zahneme k sobě a motáme směrem k cípu. Po zamotání mírně uválíme.
Tímto způsobem motáme i plněné rohlíky. Horními cípy překrýváme náplň a ta nám při pečení nevyteče.
Cípem dáváme vždy na plech, aby se rohlíky při pečení neotevřeli!

Já jsem to vůbec nepochopila!!! :oops: Nemám droždí, ale studovala jsem to, že by třeba a vůbec mi to hlava nebere. No přečtu si to ještě 3× a třeba to pochopím :oops: A ještě k logopedii - obvykle na 5tileté prohlídce to zhodnotí dětská dr. a když tak vás doporučí :wink:

Bebuško v Globusu jsem už se taky registrovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.3.09 14:48
Knoflice píše:
vladi1 píše:
Pro jistotu ještě motání rohlíků:
Postup:
Po vykynutí těsto propracujeme a vytvarujeme rohlíky:
Těsto rozdělíme na cca 15 bochánků, které necháme cca 10 minut odpočinout. Pomocí válečku vyválíme elipsovité placky. Levou rukou uchopíme spodní okraj placky a pravou dlaní stáčíme vrchní okraj placky do tvaru rohlíku. Při vinutí rohlíku potahujeme (levou rukou) placku směrem dolů, čímž se placka prodlužuje a rohlík má lepší vinutí. Po zamotání mírně uválíme.
Nebo těsto rozdělíme na cca 4 díly, podle toho, jak chceme mít rohlíky velké. Z každého vyválíme kruh a pomocí nože nebo rádýlka nakrájíme trojúhelníky. Vrchní cípy zahneme k sobě a motáme směrem k cípu. Po zamotání mírně uválíme.
Tímto způsobem motáme i plněné rohlíky. Horními cípy překrýváme náplň a ta nám při pečení nevyteče.
Cípem dáváme vždy na plech, aby se rohlíky při pečení neotevřeli!
Já jsem to vůbec nepochopila!!! :oops: Nemám droždí, ale studovala jsem to, že by třeba a vůbec mi to hlava nebere. No přečtu si to ještě 3× a třeba to pochopím :oops:

Já jsem to pochopila. :wink: Kdž tak na srazíku předvedu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.3.09 14:55

Luci, evi, allo a enio, krásné fotečky!

Jiři, holt jsi chytřejší! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.3.09 15:20

Ne ne,chytřejší určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.3.09 15:32

Ale srazík asi uděláme v herničce, ne? V tom Futuru to bylo o ničem a to kluci ještě neuměli chodit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.3.09 15:42

Když bude sucho,tam můžeme v parku.Jinak v herničce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
7.3.09 19:00

Ahojte!

My máme dneska taky celkem odpočinkový den. Včera jsem byla s kamarádkami pařit, takže dneska ráno jsem vyspávala. Manžel si vzal malého do práce a pak do aquaparku. Odpoledne jsem pro změnu já jela s Matýskem do Tesca a manžel spal (a doteď spí :roll: ).

Na oběd byly bramboráky - jinak u nás taky znamenají bramboráky a br. placky to samé.

Evičko - Matýskovi taky vyrostly dole nejdřív 1, pak stoličky a teď vyrostla jedna 2.

Jiřko - do tabulky prosím 11 zubů . Jo a užijte si diskotéku! Stejně máte super, že máte i se 3 dětma hlídání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
7.3.09 19:41

Hezký večer!
A díky za rady se zubama. Já si vůbec nepamatuju, jak rostly děckám zuby - asi normálně, protože jsme to nikdy neřešili. Tak snad budou nakonec všechny.

Malý už spí - dnes vstával v šest a spal od 9 do 10 dopol., což je teda nic moc.
Jiřko vy se ale máte :lol: hned bych šla někam zablbnout :wink:
No jo ale já chodím jen se svojí ségrou, jednou za rok v průměru :roll:
a ségra každému na potkání říká - hele - ona má 4 děti!!! a je po konverzaci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí