PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
8.3.09 20:52
Terulka píše:
LUCIKU píše:
Terulka píše:
Knoflice píše:
Terez, na těch fotkách vypadáš tak na 15 8O
To mi manžel taky řiká, že když mám čepici, tak má pocit, že sem jeho dcera. :lol: :lol: :lol:
:lol: Ale aspoňv nej vypadaš dobre.Ja ako debil :oops: :lol: Krásne fotky.určite to tam bolo super :DHolky som ja normalna?Dopoledne som zožrala tabulku čokolady a teraz som spraskala bnbonieru.Bolo tam 18 ks :oops: .Čakam kedy začnu bolieť zuby.Zaha ma už pali :roll:
Luci
Mladě neznamená dobře. Taky v ní vypadám jak pako. :lol: :lol: :lol:
Vobec v nej ako pako nevypadš.Aj mlado aj dobre :wink:

Mati NÁDHERA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.3.09 21:30

Ty jo,tady je nejak mrtvo :( Koukali ste na vymenu manželiek?Ten riaditeľ ma pekne štval…

Samik sa pred chviľkou zobudil.Ale už spinka.Ten zoubek ešte furt nema vonku :cry: Ani si nechcem predstaviť čo to bude až mu pojdu stoličky

Ja idem spať.Rano alebo odoledne skočim na finančak :roll:
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.3.09 21:56

Ahojte, my byli dnes u Honzových rodičů, tak dočítám…

Luci , já mám taky moc ráda špenát. A zamilovala jsem si stejně jako Inge listový od Bonduelle. Adam ho má taky moc rád. Mám moc ráda i palačinky a v tom zabalený špenát posypaný sýrem.

Jiřinko , to mě těší, že jste si to krásně užili. Ale já, kdybych přišla domů o půl čtvrté, bych byla hotovson :roll: a co hrála mamka za hru? :D

Leni , rovnež tvůj čas návratu je dobrý :D ale je fanj, že ses bavila :wink:

Bebuško , jaký byl (nebo ještě je?) muzikál? A neměl Vojtík třeba mandarinky? Prý bývají dost agresivní, protože jsou stříkané sajrajty…říkal mi to jeden primář, když se Adam osypal (ale dodnes nevím, jestli to byla reakce na antb., popřípadě mandarinky nebo ta 6. nemoc :roll: )

Jiřinko , sice už Gábinka určitě spí, ale taky dodatečně přeju krásný svátek :wink:

Terezko , super fotky! A fakt vypadáš hodně mladě 8O Moc Ti to sluší, jsi pěkná maminka a vůbec nechápu, proč jsi zaměstnala tu růžovou paní v metříku. Ta by se měla přestěhovat ke mně! Ale já ji raději nechci, mám strach, aby tam necvičila do aleluja :roll: Já si zkouším hubnout potichoučku a doufám, že se mi to teď nešprajcne 8)

Marti , máš to moc pěkné, ale asi bych tam dala míň těch elementů :wink:

Luci , já sice výměnu manželek neviděla celou, ale co jsem měla možnost zhlédnout, tak ten říďa byl fakt hustý :roll: Takového chlapa mít doma, no potěš…ty jeho kecy mě přímo vytáčely. Ještě že to není můj nadřízený. Ten je tam musí pěkně dusit i v té škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.3.09 21:57

Luci , ještě jsem chtěla, kdy Ti má přijet Adam domů? Asi sis zapomněla upravit metřík, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.3.09 22:06
e.v.a. píše:
Luci , ještě jsem chtěla, kdy Ti má přijet Adam domů? Asi sis zapomněla upravit metřík, co? :)
v piatok :D mna ten metrik nebavi furt upravovať :oops: přište už ho nastavim :lol:
A k tomu riaditeľovi:Niesol sa tam ako največší playboy na svete.No pretvarka jak krava.Aspoň ja som to tak vnimala.A ta jeho žena totalne bez nazoru… :roll:

Joj už fakt idem spať :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.3.09 22:10

evi......uz som si vsimla aj ja… :)
ked ja sa toho zlozvyku neviem zbavit… :roll: …vzdy tam nadrbem plno… :twisted: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
8.3.09 22:10

Tak jsem to nezvládla ještě dočíst,mezitím jsem Petrovi připravovala ještě baštu,hodila si sprchu,musim to nechat na zítra,snad to dopo přelousknu.
Už padám na hubinu tak jdu.

Dobrou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.3.09 23:02

Ahoj!
Muzikál TOUHA byl naprosto úúúúúúúúžasnýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance:
ještě mě bolí ruce od tleskání, břicho od smíchu, srdce plesá a oči jásají z množství skvěle a pořád tancujících účinkujících… tanec prostě miluju!
no jsem z toho hotová, nadšená a vůbec celé odpolčo bylo dokonalé!

pardon za ten jásavý výlev, ale po tak dlouhé době to bylo přepychové a něco, co jsem fakt potřebovala!!!!!

a film se mi líbil, tohle bylo podobné, v podstatě se drželi filmu, ale zároveň něco pozměnili i texty a občasná improvizace (a nejen ta) roztřásala bránice na plné pecky! :lol: :lol: :lol:

a asi jdu spinkat, tiše si broukat a doufám, že ještě ráno budu mít z čeho čerpat energy :D

dobrou noc!
a Gábince dodatečně k svátku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.3.09 23:06

Ještě jednou děkuju za přání Gábince k svátku.

E.v.i.
Mamka hrála bambulky.Koupila jsem je nedávno (ve čtvrtek nebo v pátek).Jsou to bambulky,které spojuješ stejné barvy a ty pak zmizí…je to na způsob takového toho hada.Jé,já nevím,jak to popsat. :oops: Hmmm,tak nic.Hrála bambulky. :lol:

Jo a ještě se musím pochlubit.Jedna známá,co ji vídám jen na té diskotéce (je to kámoška od švagrovky) mi říkala,že jsem zhubla.Já to sice nepozoruju,ale prý jsem od posledně štíhlejší v pase. 8) Asi se začnu měřit. :lol:

Na výměnu jsem koukala a teda řeknu vám.Ta manželka od toho ředitele nevypadala šťastně.Pana ředitele raději nebudu komentovat. :roll: A bylo dost zarážející,že se tomu klučinovi nestýskalo.Sice už byl celkem velký,ale i tak.....No přijde mi,že v té rodince chybí cit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.3.09 23:15

Bebuško
To je paráda,že jsi si to tolik užila. :D Takový energický a radostný příspěvek tu dlouho nebyl.Úplně to z toho srší a ráno si to přečtu znovu,abych se pozitivně nastartovala do nového dne. :) :wink:
Díky i tobě za přání Gábince.

Taky půjdu prdět do peřin.Tak dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
8.3.09 23:19

jo jo…pan reditel mel umele vypracovane sebevedomi…
presne jako vetsina chlapu v zenskem kolektivu (a to slozeneho navic z ucitelek… a kdyz ucitel, tak telocvikar nebo pitomec)
ackoli jednu vyjimku jsem potkala (ale ten reditelovat moc nechtel a byl to telocvikar :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
8.3.09 23:20

Gabince take posilame k svatku netovou kyticku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.3.09 23:29

Já mám jednoho tělocvikáře + občankáře doma 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
8.3.09 23:38
e.v.a. píše:
Já mám jednoho tělocvikáře + občankáře doma 8) :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holky přeju dobrou noc! Já mám doma totiž jednoho malinkatýho maroda a má teplotu 39. Dala jsem mu čípeček a jdu ho mazlíčkovat.

Snad mu to brzo spadne na rozumnou teplotu, teď by se na něm dali smažit vajíčka. :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
8.3.09 23:44
e.v.a. píše:
Já mám jednoho tělocvikáře + občankáře doma 8) :lol:

:D 8) uf, jeste, ze jsem to s temi telocvikari upresnila… taky jsem mohla mit maler :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí