PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11329
9.3.09 11:56

Radko, alergické reakce jsou hnus. Ať to brzo zmizí hlavně, ať přijdou na to, z čeho to je. BTW původce Honzíkovi brutální alergické reakce ze září stále neznámý.

Kačko, to znám (protivné dítě i dítě nesnášející mámu u počítače :?) Teď zrovna sedíme oba u jídelního stolu a Ondra jí (rukou :oops:) těstoviny a mrkev k obědu (omáčku nabízenou mnou na lžičce odmítá).

Dneska jsem jaksi prošustrovala Ondrův denní spánek. Usnul mi v autě cestou z Tesca a vzbudil se, když jsem ho doma přeložila do kočárku :roll:. A to potřebuju napsat nutně 2 složitý pracovní emaily a chtělo by to klid.

Janko, ať je líp.

A vaše pečené dobroty mě neberou :D Jsem čokoládová :oops:.

Gábince dodatečně všechno nejlepší k svátku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
9.3.09 12:27

Teda, Kitty, co pak to čtu za zprávy… Že by se ti během rodičovské změnil zaměstnavatel hned 2×???

Jedeme teď s Ondrou k doktorce pro razítko na přihlášku do školky. Doufám, že tam bude a nebude obědvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
9.3.09 12:33

Ahojte,

děkuju všem za reakce na noční odplenkování :) Zkusím to s tím hlídáním tekutin od 17 hodin a uvidíme.

Evi , díky za pochvalu fotek naší rodiny :oops:

Tady se plesá a tancuje. To je dobře, že si tak užíváte! Taky jsem chtěla jít v sobotu na ples, jenže manža má zrovna službu…

Gabce všechno nejlepší ke včerejšímu svátku! :srdce: :-)

Raduš , ať kapky brzy zaberou! Snad to nebude nic zlého.

Katko , to musí být děs být bez vody. A ten chlap se opravdu předvedl :evil: Držím palce, ať máte nové čerpadlo přidělané co nejdřív.

Ještě se tu probíral španát. U tohoto jídla opravdu 100% jistotu, že ho budou děvčata jíst. Můžou se po něm obě utlouct, nejraději ho mají s těstovinama.

Dál už opravdu nevím…

Holky měly v noci na sobotu obě trošku průjem. Barunka spala u babičky, tak si to babička užila, od půlnoci do půl druhé četly pohádky :lol: Klárka v noci taky nechtěla spát, ráno to táhla až do půl desáté, tož jsme si jednou pořádně pospali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
9.3.09 12:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
9.3.09 12:59
Jitus1 píše:
Ahojte,děkuju všem za reakce na noční odplenkování :) Zkusím to s tím hlídáním tekutin od 17 hodin a uvidíme.

Vidíš na to jsem v tom mém dočítání a reagování zapoměla a to jsem chtěla.

Sabča to má teď čerstvě zajeté že už nemusíme budit,ale musím přiznat že kdyby s našima neodjela na hory tak asi jí dávám čůrat v noci doteď.

Sabí teda začala dlouho i přes den prostě mi přišlo že to dělá schválně kolikrát přišla a řikala: „pínu ci sem caná“ v překladu chtěla plínu že se pochcala :roll: nakonec jsem zkusila na popud všech přečtených diskuzí a rad metodu „KDO VYDRŽÍ VÍC“ a najednou začala chodit i na nočník i na záchod,prostě plínu nedostala ať se počůrala kdykoli a kdekoli,např. v obchodě mezi regály řekla:„já se teď chci počůrat“tak jsem chtěla letět na záchod ona se nevyčůrala a pak zpět do obchodu a tam se po… tak jsem ji v tom nechala a do týdne chodila jak hodiny.

No ale ty řešíš noc viď :lol:

Tak to jsem začala nedávat pít jenže to nešlo naše lemca vychlastá toho tolik a prostě pije pořád. Tak jsem začala dávat zezačátku vyčůrat v 22,pak když jsem šla spát kolem 24 a to čůrala stylem že jsem jí na nočníku držela spící,nebyla schopná se na čůrání vzbudit,ale plíny už jsme nedávali vůbec,jednoduše jsem řekla že nejsou a nebudou a Filípkovi že jsou malý.
Pak jsem začala cca za měsíc dávat jen kolem 23 a samozřejmě než šla spát tak šla čůrat.To už byla taková zvyklá,že se i probrala a chtěla napít :twisted: tak jsem měla připraveno vždy jen lok ve sklence a dala.
S tím odjížděla i na hory,jenže jsem to mamce zapoměla říct a ona to neřešila (žila v domění že už si říka sama) :roll: no a tak jí ani nebudila ani nezakazovala pití,jen se šli před spaním vyčůrat a bylo,za celý týden se nepočůrala ani jednou a byli na začátku ledna od té doby jí nebudím a nepočůrala postel ani jednou a na čůrání se budí v noci pouze tak jednou za jednu noc v týdnu :roll: :)

Takovej román a stejně jsem ti asi neporadila :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
9.3.09 13:13

Napřed tu pršelo a teď sněží. :twisted: Ještě,že nemrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
9.3.09 13:19

jo tak tady leje,ani ven nepůjdeme.
Dnes jsou na programu květináčky,výroba velikonoční výzdoby :? jsem to Sabišce slíbila tak se na to dneska vrhnem až Filuta usne. Zatím je jak čert,na spaní nevypadá. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
9.3.09 13:23

Tak jsem z toho jelen,než se to poslalo tak už neprší a svítí slunko 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
9.3.09 13:24

Radeček spinká.Mám veget.Dopoledne jsem odvedla děti,dala prát,vysála a nevařím.Martin si zajde v práci a já se něčím odbudu.Po Raďulku uvařeno mám.Odpoledne jedu makat.Tak šetřím síly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
9.3.09 14:05

Hm tak chumelí 8O

No a než jsem uspala Fildu tak jsem řekla Sabí ať zatím uklidí pokojíček a že se vrhnem na ty květináčky no a ona se vyprdla na uklízení a spí 8O :?

Vám dojdu vyfotit jak krásnej pořádek má v pokojíčku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
9.3.09 14:06

Pavli , můj manžel je zcela normální :lol: Taky je pořád v čudu, protože má rád pohyb. Takže fotbal, posilovna, lyže (letos jsem s ním ale ještě nebyla, protože se mi nechtělo tahat Adámka do zimy :oops: ) v létě tenis (to si zahrajem i spolu), kolo, a sauna.

Raduš , pak dej vědět, na co ta alergická reakce byla, teda jestli to vypozorujete :( Chudáčci, vždycky si tu jen vzdychnu a nechápu, jak je to všechno možné, co se vám děje… :cry:

Jiřinko , krásné dětičky! To se asi fotily ve školce, že? Gábinka má nádherné vlásky. Mi se strašně líbí takové tmavší typy a hnědé oči. A já si vzala modrookého blonďáka :lol: Když byl malý, tak byl blonďáček, teď už teda moc nee.

Sabi , tak u nás je počasí naprd :( Od rána furt prší. Ani ven se nedá jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
9.3.09 14:09

a tady je na porovnání podoby fotka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
9.3.09 14:16

Tak už nesněží.Už zase prší.

E.v.i.
Jojo,to jsou školkovní fotečky.Díky za pochvalu. :)

Raduš
Od kamarádky dcera měla najednou ve cca 3 letech prudkou alergickou reakci na jablíčko.A to ho baští od mala.
Snad se brzo přijde na to z čeho to Filda má. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
9.3.09 14:19

Tak foto
je to sice hodně nekvalita,ale je to focené telefonem a potvora si i zatáhla rolety :twisted:

http://emimino.cz/…Obraz099.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
9.3.09 14:21

a hezky vytuhla......

http://emimino.cz/…Obraz098.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek