Poradna duly
Jana Čurdová
Radko, alergické reakce jsou hnus. Ať to brzo zmizí hlavně, ať přijdou na to, z čeho to je. BTW původce Honzíkovi brutální alergické reakce ze září stále neznámý.
Kačko, to znám (protivné dítě i dítě nesnášející mámu u počítače
) Teď zrovna sedíme oba u jídelního stolu a Ondra jí (rukou
) těstoviny a mrkev k obědu (omáčku nabízenou mnou na lžičce odmítá).
Dneska jsem jaksi prošustrovala Ondrův denní spánek. Usnul mi v autě cestou z Tesca a vzbudil se, když jsem ho doma přeložila do kočárku
. A to potřebuju napsat nutně 2 složitý pracovní emaily a chtělo by to klid.
Janko, ať je líp.
A vaše pečené dobroty mě neberou
Jsem čokoládová
.
Gábince dodatečně všechno nejlepší k svátku!
Teda, Kitty, co pak to čtu za zprávy… Že by se ti během rodičovské změnil zaměstnavatel hned 2×???
Jedeme teď s Ondrou k doktorce pro razítko na přihlášku do školky. Doufám, že tam bude a nebude obědvat…
Ahojte,
děkuju všem za reakce na noční odplenkování
Zkusím to s tím hlídáním tekutin od 17 hodin a uvidíme.
Evi , díky za pochvalu fotek naší rodiny ![]()
Tady se plesá a tancuje. To je dobře, že si tak užíváte! Taky jsem chtěla jít v sobotu na ples, jenže manža má zrovna službu…
Gabce všechno nejlepší ke včerejšímu svátku!
![]()
Raduš , ať kapky brzy zaberou! Snad to nebude nic zlého.
Katko , to musí být děs být bez vody. A ten chlap se opravdu předvedl
Držím palce, ať máte nové čerpadlo přidělané co nejdřív.
Ještě se tu probíral španát. U tohoto jídla opravdu 100% jistotu, že ho budou děvčata jíst. Můžou se po něm obě utlouct, nejraději ho mají s těstovinama.
Dál už opravdu nevím…
Holky měly v noci na sobotu obě trošku průjem. Barunka spala u babičky, tak si to babička užila, od půlnoci do půl druhé četly pohádky
Klárka v noci taky nechtěla spát, ráno to táhla až do půl desáté, tož jsme si jednou pořádně pospali.
Tak tady jsou slíbené fotečky. ![]()
http://emimino.cz/….jpguoii.jpg /> http://emimino.cz/…jpggzggi.jpg
Jitus1 píše:
Ahojte,děkuju všem za reakce na noční odplenkováníZkusím to s tím hlídáním tekutin od 17 hodin a uvidíme.
Vidíš na to jsem v tom mém dočítání a reagování zapoměla a to jsem chtěla.
Sabča to má teď čerstvě zajeté že už nemusíme budit,ale musím přiznat že kdyby s našima neodjela na hory tak asi jí dávám čůrat v noci doteď.
Sabí teda začala dlouho i přes den prostě mi přišlo že to dělá schválně kolikrát přišla a řikala: „pínu ci sem caná“ v překladu chtěla plínu že se pochcala
nakonec jsem zkusila na popud všech přečtených diskuzí a rad metodu „KDO VYDRŽÍ VÍC“ a najednou začala chodit i na nočník i na záchod,prostě plínu nedostala ať se počůrala kdykoli a kdekoli,např. v obchodě mezi regály řekla:„já se teď chci počůrat“tak jsem chtěla letět na záchod ona se nevyčůrala a pak zpět do obchodu a tam se po… tak jsem ji v tom nechala a do týdne chodila jak hodiny.
No ale ty řešíš noc viď ![]()
Tak to jsem začala nedávat pít jenže to nešlo naše lemca vychlastá toho tolik a prostě pije pořád. Tak jsem začala dávat zezačátku vyčůrat v 22,pak když jsem šla spát kolem 24 a to čůrala stylem že jsem jí na nočníku držela spící,nebyla schopná se na čůrání vzbudit,ale plíny už jsme nedávali vůbec,jednoduše jsem řekla že nejsou a nebudou a Filípkovi že jsou malý.
Pak jsem začala cca za měsíc dávat jen kolem 23 a samozřejmě než šla spát tak šla čůrat.To už byla taková zvyklá,že se i probrala a chtěla napít
tak jsem měla připraveno vždy jen lok ve sklence a dala.
S tím odjížděla i na hory,jenže jsem to mamce zapoměla říct a ona to neřešila (žila v domění že už si říka sama)
no a tak jí ani nebudila ani nezakazovala pití,jen se šli před spaním vyčůrat a bylo,za celý týden se nepočůrala ani jednou a byli na začátku ledna od té doby jí nebudím a nepočůrala postel ani jednou a na čůrání se budí v noci pouze tak jednou za jednu noc v týdnu
![]()
Takovej román a stejně jsem ti asi neporadila
![]()
jo tak tady leje,ani ven nepůjdeme.
Dnes jsou na programu květináčky,výroba velikonoční výzdoby
jsem to Sabišce slíbila tak se na to dneska vrhnem až Filuta usne. Zatím je jak čert,na spaní nevypadá. ![]()
Tak jsem z toho jelen,než se to poslalo tak už neprší a svítí slunko ![]()
Radeček spinká.Mám veget.Dopoledne jsem odvedla děti,dala prát,vysála a nevařím.Martin si zajde v práci a já se něčím odbudu.Po Raďulku uvařeno mám.Odpoledne jedu makat.Tak šetřím síly. ![]()
Hm tak chumelí ![]()
No a než jsem uspala Fildu tak jsem řekla Sabí ať zatím uklidí pokojíček a že se vrhnem na ty květináčky no a ona se vyprdla na uklízení a spí
![]()
Vám dojdu vyfotit jak krásnej pořádek má v pokojíčku ![]()
Pavli , můj manžel je zcela normální
Taky je pořád v čudu, protože má rád pohyb. Takže fotbal, posilovna, lyže (letos jsem s ním ale ještě nebyla, protože se mi nechtělo tahat Adámka do zimy
) v létě tenis (to si zahrajem i spolu), kolo, a sauna.
Raduš , pak dej vědět, na co ta alergická reakce byla, teda jestli to vypozorujete
Chudáčci, vždycky si tu jen vzdychnu a nechápu, jak je to všechno možné, co se vám děje… ![]()
Jiřinko , krásné dětičky! To se asi fotily ve školce, že? Gábinka má nádherné vlásky. Mi se strašně líbí takové tmavší typy a hnědé oči. A já si vzala modrookého blonďáka
Když byl malý, tak byl blonďáček, teď už teda moc nee.
Sabi , tak u nás je počasí naprd
Od rána furt prší. Ani ven se nedá jít.
Tak už nesněží.Už zase prší.
E.v.i.
Jojo,to jsou školkovní fotečky.Díky za pochvalu. ![]()
Raduš
Od kamarádky dcera měla najednou ve cca 3 letech prudkou alergickou reakci na jablíčko.A to ho baští od mala.
Snad se brzo přijde na to z čeho to Filda má. ![]()
Tak foto
je to sice hodně nekvalita,ale je to focené telefonem a potvora si i zatáhla rolety ![]()