PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
10.3.09 07:27
LUCIKU píše:
JIŘKO SI MA PREDBEHLA :x :lol: :wink:
:P :lol:

Tady zase sněží. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.3.09 07:31
jirabobes píše:
LUCIKU píše:
JIŘKO SI MA PREDBEHLA :x :lol: :wink:
:P :lol:Tady zase sněží. :roll:
tU SNEŽILO VČERA SKORO CELY DEŇ A V NOCI NAPADLO ASI TAK 1CM.sNAĎ SA TO UKĽUDNI,LEBO JA UŽ chcem jaro a leto :lol: Ale nemrzne :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.3.09 08:14

my vstávali normálně, ale Robik pro změnu víc v noci kašlal, takže na plavčo nejdeme Jani , jdeš zase sama, ale jsme omluveni, psala jsem to už večer. Nechci, aby byl Robik nemocný dýl, než je nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.3.09 08:21

Než jsem vyšla ven,už vykouklo sluníčko.

Jdu naložit pračku,ať holka maká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.3.09 08:29

Jejda,Samik ešte spinka :D .Tak som to pekne využila a nakupila mu ne leto na doma bodyčka z MMB :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
10.3.09 08:30

brý ránko,
mi vstávali taky v pohodě,jen Fildovi trochu tečou nudliny :? tak uvidíme co z toho bude nebude.
Jedem nechat opravit rozbité přední sklo u auta,tak asi až večer ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
10.3.09 08:39

ahojte… :D

u nas kraaasne slnecno a teplo…ako na jar..... :dance: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.3.09 08:55

Jo včera jak som bola u kamošky,tak mi řikala,že jej znama bola v piatok na plastiku s bruchom.Pred tehu mala 110kg,pred koncom tehu 140kg(ma 3 deti)teraz mala 80,ale brucho jej vyselo,tak,že jej nebolo vidno ani pipinu a pupok mala taky uplne mimo.Chcela isť aj na prsa,ale už nie.Vraj je to ŠIALENA bolesť.Že radšej by rodila každych 9m 8O No jo pre krasu sa trpi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.3.09 09:10
LUCIKU píše:
Jo včera jak som bola u kamošky,tak mi řikala,že jej znama bola v piatok na plastiku s bruchom.Pred tehu mala 110kg,pred koncom tehu 140kg(ma 3 deti)teraz mala 80,ale brucho jej vyselo,tak,že jej nebolo vidno ani pipinu a pupok mala taky uplne mimo.Chcela isť aj na prsa,ale už nie.Vraj je to ŠIALENA bolesť.Že radšej by rodila každych 9m 8O No jo pre krasu sa trpi.

(nasuchopolykajícísmajlík) Aspoň se můžu psychycky připravit.Až splasknu,tak na to půjdu.Už tak mi to tam vysí. :oops: Bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.3.09 09:12

Jdu přebalit smrádě a padáme ven.Pěkně se tam vyjasnilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.3.09 09:15

Luci, ale to břicho se jinak bohužel udělat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.3.09 09:26
jirabobes píše:
LUCIKU píše:
(nasuchopolykajícísmajlík) Aspoň se můžu psychycky připravit.Až splasknu,tak na to půjdu.Už tak mi to tam vysí. :oops: Bojim bojim
jaj,tak to som asi nemala psať.Prej platila 30000,–
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.3.09 09:27
kitty25 píše:
Luci, ale to břicho se jinak bohužel udělat nedá.
ja viem,že nie :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
10.3.09 09:32

já nevím, já bych se řezat nenechala… ono to jde, když to člověk nenechá dojít na 115kg.já sice přes těhu taky nabrala nějaký25kg, ale když člověk není nemocný, tak jsou možnosti jak shodit. spíš zase te´d přibírám,nejsem schopna odolat dobrotám… nojo.ale to je o něčem jiném.. a i to mega břicho co jsem měla v těhu, tak se ta kůže stáhla.. a věřím, že rozumná dieta, cvičení, krémy, masáže pomůžou každému.. jen to chce čas a pevnou vůli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
10.3.09 09:42

Ahoj,

Ondra v noci místo spánku chodil do pokoji :twisted: (zahodili vyndavací tyčky z postýlky s Honzíkem pod Honzíkovu postel a my je nemohli najít).

Stěžovací okénko - Už jsem se těšila, že budu mít s prací útrum a ono houby. Teď mě čeká moje druhá brigádka a na duben jsem musela vzít ještě něco dalšího, vůbec se mi do toho nechce, ale je to služba pro známého mých rodičů a fakt to nešlo odmítnout :roll: :?. Já chápu, že vám některým může připadat, že jsem blbá, že si stěžuju, že co by jiní za práci z domova dali, ale já už jsem fakt z toho unavená, většinu Ondrova spánku trávím u počítače, musím na to pořád myslet, a tak. Taky bych si ráda třeba někdy, když přijde manžel dřív z práce nebo když mám náhodou hlídání, došla třeba ke kadeřníkovi než pořád bušit něco do práce. Konec stěžovacího okénka.

Ještě pro pobavení. Včera jsem byla u dětské doktorky pro razítko do školky, recepty a ona si kluky pořád pletla. Já na to, kdo si je má pamatovat, kdyby jeden byl holka, tak to máte jednodušší. A ona: Tak si ji pořiďte, vy byste třetí dítě v pohodě zvládla :twisted:. To teda těžko :wink:.

Jdu se podívat, jestli Ondra v autě spí nebo řve, přesun do kočáru/postýlky jsem neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí