Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
krásné fotečky!!! Taky přispěji, aby jste zkoukly jak rosteme ![]()
Add: prsa - no velikost o chlup větší, ale pevnost o ničem ![]()
Add: břicho - necvičím ani se neomezuji v jídle, takže trošku vypouklé, ale říkám si je mi třicet nemůžu mít bříško jako v 18-cti ![]()
žížala píše:
Katko
Asi sis mě s někým spletla, já od podzima nemarodila, Matík před vánoci, ale jinak se držíme. Jó depky a rýma byly, ale fungovala jsem dobře.
Nějak nevím, co z mých aktivit vypustit.Právě mě naštvali v jednom internetoém obchodě, protože samozřejmě ten kočárek v modré barvě nemají, ale inzerují ho, prevíti jedni.
Třeba jo, ten průjem tě minul? ![]()
Hani, dobrý bordel! ![]()
Jak jste řešily ten hokej, tak já slyšela o asistenci. ![]()
fazole - jj, pěkná holčička.
Radka75 píše:dneska jsme celý den běhali po úřadech, bohužel jsme nestihli mého gynekologa, tak už až ve středu. No měla jsem tam být už minulý pátek, snad tam žádný zánět nebo něco jiného není.
tak potřebuju od vás poradit. Pořád nevím, kdy máme začít se znovu snažit. Četla jsem tady na emiminu spousta diskusí a některé holky píšou, že začli už po první MS. Můj porodník mi řekl, že by to šlo po první MS, gynekolog až po 3 měsících. Někdo říká, že až po 6 měs. Chtěla bych moc začít už po první MS, ale mám strach, abych něco nepodělala. čím dřív začnem, tak budu víc psychicky v pohodě. Bohužel i z finančního hlediska bychom potřebovali začít už v dubnu, mám mateřskou na 2 roky a s těma všema úvěrama by to bez příjmu mohl být velký problém. Ale prachy nejsou důležité, důležité je, aby to bylo pro mimi bezpečné.
Tak mi prosím napište, co si o tom myslíte a co mi radíte, jo? díky
Hele, já ti odpověděla ještě než ses zeptala
Nj, nevyžádané rady jsou vždycky nejlepší
Já bych na nic nečekala.
Ještě před řekněme 15 lety, kdy nebyly tak citlivé těhotenské testy, by sis myslela, že se ti jen o pár dní zpozdila menstruace. ![]()
Kačko , voda už teče?
Jiři , dětičky pěkné. Ještěs tam měla přivést a vmáčknout Ráďu.
LUCIKU píše:Žabulienka tak ja by som to po mesiaci musela asi zobrať ti,čo sa opaľuju svineAdam ma tiež v noci chviľky,že chce vstať a dať mu piť.Ale ma to zakazane.Inač bude spať na gauči
KalinkaIvča píše:
Radko , já bych do toho taky šla hned po další MS. Je blbý, že Ti dělali tu kyretáž, podle mě by mohl být jediný problém, a to že Ti naroste nízká sliznice, tudíš by se mimi nezavrtalo nebo neudrželo. Tomu bych zkusila předejít pitím kontryhelu před ovulací. Pokud tělo nebude připravené, tak to prostě neklapne. Hned jak by to vyšlo bych se nakufrovala k dr., aby změřil sliznici a kdyby byla nižší nebo hraniční, tak stačí pár Utrogestanů. Moc Vám držím pěsti! Moc dobře znám ten pocit … co když to nevyjde a zůstaneme bez peněz … neboj, dobře to dopadne!
Kurnik, to se vyznáš. ![]()
jojo jdu dneska, ale až odpoledne, takže spíš někdy k večeru se dopracuju sem.
Samik je konečne v postielke
.Zatim si povida,tak som zvedava či usne
Tak taketo počasie je v Aši
http://emimino.cz/…P3070001.JPG /> Furt tam sneži a je silny vietor.Potrebujem na poštu ![]()
Žaneto Dominička je taky krásna princezna.Je strašne roztomila ![]()
Knoflice píše:jirabobes píše:Od neděle je ještě dobré víc než dost! Takže něco odložit aspoň pro mě.Knoflice píše: Ále, doufám, že se Jířa pochlapí a na ov srazík něco přiveze.Právě se mi peče druhý plech těch loupáků s ořechovou náplní.Ale náplň je kupná.Se zítra dopolko stav.
No a na srazík bych mohla přivézt jen z neděle.V pondělí budu mít celkem fofry.Njn,výplaty.![]()
O.k.,tak v neděli něco spáchám.Jen ještě nevím co.
Hani
Dneska už mám padla.Jen odpoledne sjedu na „vyúčtování“ na firmu.
Dominičce to sluší. ![]()
Luci
Téda to koukám.
U vás jaro nebude? Tady prsí,takže i to se dá brát za jarní počasí.
Katko
Společnou profifotku plánuju už od začátku roku.Nějak to ještě nevyšlo. ![]()
Knoflice píše:
Marti, ty tvoje locky jsou pěkné, je vidět, že to umíš, ale mě to teda neříká vůbec nic. Ta soutěž už proběhla? Dopadla jsi nějak?
prebehla ale este nie su spocitane hlasy…ale opat to nevidim ruzovo…
![]()
Ahoj,
musím rychle uvařit a pak letět pro Barunku do školičky. Jen jsem se chtěla ozvat, že žijeme ![]()
Ivčo , krásná fotečka, gratuluju ![]()
Sabiko , bordel opravdu výstavní
U nás to bývá podobné. HOlky nemají pokojík, na hraní mají jednu půlku obýváku, ale většinou se rozhatují všude.
Luci , dveře bych vůbec neotevřela. U nás prší, sem tam spadne vločka.
Fazole, Terulko , pěkné dětičky!
Včera měla Klárka škaredý pád ze sedačky na roh stolku
Naštěstí se to obešlo bez krve, i když jsem nejdřív myslela, že pojedem na šití. Má na čele pěknou jizvu, celé jí to nateklo… Plakala jen chvíli. Spadla, i když jsem byla metr od ní.
Tolik od nás, mažu do kuchyně.
ahojky,
máme vodu!!!!!!!!!
ultrazvuk- PARÁDA, AT ROSTE, že by malá Ivanka???
Radko, to je dobrá značka, určitě má žirafku,ne?
No a Mates má zánět průdušnice… takže jsme zase týden uvěznění doma..
S tím cvičením mě Bára pobavilaq ![]()
Čau holky,
tak fleky se Fildovi ztrácejí, ještě máme do pátku brát zodac. Koupit si zyrtec v tabletách a při opakovaném výskytu dát půlku a hlídat a hlídat, co jí. Já jsem taky dopadla dobře, Dr. mi řekl, že 3 měsíce jsou lepší, kvůli vyšší sliznici, ale že můžu potratit znovu i kdybych čekala půl roku. O moc vyšší riziko to nejni. Tak jsem se s ním domluvila, že přijdu po další MS a omrkne to, jeslti nejni moc nízká a můžeme to znovu zkoušet.
V zá:,–(ě proti tomu, že bychom začali po 1 MS nebyl.
moc hezké fotečky máte všichni
díky za reakci na botky, žirafu nemaj jen nějakého elefanta. Trochu mi vadí, že nejsou celokožené, ale zase je bude nosit cca 3 měsíce, tak to snad tak nevadí.
petro - držíme palečky a Ivče moc gratulujeme
kačko - gratulujeme k vodě!!! Nevíš, jeslti ťeď byli prázdniny v té školičce a příště už to je??
tak se mějte, já pojedu do Kolína na katastr
Radko,teď byly prázdniny, sakra, jsem ti to zapoměla napsat… ještě mám pro tebe nějaké kořenky od jedné paní…
No a to je fajn, že tě takhle vyšetří a zhodnotí situaci ![]()
Do kolína?? my spadáme pod PV… normálně v praze katastr..
jo fotečky jsou parádní, zvlášť ta vaničková ![]()
jdu vařit, bude krutí maso pečené a brambory..