PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
11.3.09 20:32

Tak jsem místo věcí do školy zhlédla dokument na dvojce o nevidomé holce s obrnou-to se hnedle ty hodnoty správně poskládají.

Báro
Já už si ani s MAtíkem nechodím lehnout, neb těch pár minut mi nepomůže, naopak jsem pak jak praštěná palicí. Snažím si spíš sednout a nic nedělat a většinou skejsnu tady.

Jdu se koukat na chvíli na fotbal s mužem a s překladem. Dáme si večer ve třech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.3.09 20:36
Terulka píše:
kitty25 píše:
Terko zkusit můžeš, kdyžtak ho dáš k adopci a zkusíš znovu ne? :lol: :lol: :lol:

Nene já mám svoje kluky ráda, i kdyby jich bylo 10. :lol: :lol: :lol:

Si řikám, že to má nějakej důvod, když mám 2 kluky, třeba by holčička byla ošklivá po tatínkovi. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.3.09 20:41
kitty25 píše:
Raduš, já měnila taky gyn. kvůli dojíždění, ale většinou ohledně platby kámošky co mají taky soukromé, tak mají nějaký paušál za těhu. tady v bohnicích platí kamarádka 2000/těhu. to zas já mám lepší

Já mám taky soukromého dr. (teda myslím :oops: ) a neplatím.Jen někdy za zrcadla.A už ten poplatek 30,– :roll: Fotečku z UTZ taky neplatím…teda neplatila jsem.A po vyšetření mi nabídne vložku.A je moc citlivý.Sice dojíždím,ale měnit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.3.09 20:44
žížala píše:Jo a chtěla jsem z vás vytáhnout nějaké tipy na rychlé jídlo na hory, co se dá rychle uvařit, není na to potřeba moc čerstvých surovin, malá spotřeba nádobí a je to dobré. Dík.

My jsme si do chorvatska brali těstoviny,vepřové konzervy,konzervy Trenčianské párky s fazolí a ještě nějakou konzervu.Už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.3.09 20:49

Ahojte :D
jak mám manžílka doma, tak vůbec nestíhám číst ani psát.

Luci , ty trdlo jedno, ještě Tě zprdnu já. Nikdy bych neotevřela, kdyby tam byla tma. Já jsem takový strašpytel, že jsem se tu otřepala jen u toho, když jsem to četla. Já se bojím i sama doma :roll: Když byl teď Honza týden na lyžáku, tak tu se mnou spal mladší brácha :lol:

Janičko , u téhle věty mi zvlhly oči. Krásně jsi to napsala… Je to daň za krásné, zdravé dítě a tu já zaplatím bez řečí, je to málo.

Ivčo a Kitty , tak vaše fotky mě taky pěkně dojaly. Jak já se těším, až se taky budu radovat z prťouska. A to jsem po porodu říkala, že druhé jedině adoptujeme :lol:

Katuš , já mám taky skoro celou pusu železnou :roll: ale to jsem už měla před těhu. V průběhu jsem kazy neměla, cca 4 měsíce po porodu taky ne, teď jsme objednaní až na červen, tak jsem zvědavá, jestli mi nějaká další nádhera přibude.

A ještě ses ptala na naši učitelskou rodinu. Z mé strany je těch učitelek fakt hodně (babička Čj-Rj na ZŠ, mamka učitelka MŠ, děda ředitel ZŠ, teta I. st. ZŠ, strýc Fyz - dílny - ten však v oboru nezůstal a má se moooc dobře). A my s manželem oba učíme na ZŠ. Já ten I. stupeň a Honza je na II. Studovali jsme na Ostravské univerzitě. Možná jsme se tam potkávaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.3.09 20:49
kitty25 píše:
Já na žádné gyndě, kde by se neplatilo nikdy nebyla. Doktorka je super, takže ani měnit nebudu.

tady v Bohnicích mi řekli, že 400 za prohlídku, tak jsem řekla díky a nashle.

oni v tom poplatku právě mají ty zrcadla a utz atd. mě gyndařka řekla, že pojišťovna hradí pouze dva UTZ za celé těhu

Za zrcadla platím 30,– a za prohlídku taky 30,–.Mě dr říkal,že máme hrazené povinné 4 UTZ.U Raďulky jsem byla na ještě jednom navíc,kvůli polohy, a ani to jsem neplatila. Sestra mi říkala,že gyndaři nedostávají příspěvky a ani jinak proplacené papíry na UTZ.Proto si to někteří účtují a proto se ty ceny liší.

Jinak i tobě gratuluju k úspěšné kontrole. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.3.09 20:55

E.v.i.
Při porodu prvního jsem taky říkala,že druhé adoptujeme,že druhé rozhodně rodit nebudu. :lol: :lol: :lol: A nakonec jsem rodila i to třetí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 20:56
e.v.a. píše:
Ahojte :D

Ivčo a Kitty , tak vaše fotky mě taky pěkně dojaly. Jak já se těším, až se taky budu radovat z prťouska. A to jsem po porodu říkala, že druhé jedině adoptujeme :lol:

já chtěla v půlce porodu zas rodit císařem, ale jsem ráda, že to nakonec dopadlo normálně. A hned bych taky znovu rodit nechtěla bylo to šílené, no ale vydržím. dopadlo to jednou, dopadne to i podruhé. A výhrůžky doktora, proč jít radši na císaře jsem přešla /viz. inkontinence, spadlá děloha atd./. Ustála jsem si rozhodnutí a na císaře řekla ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 20:57
jirabobes píše:
kitty25 píše:
Já na žádné gyndě, kde by se neplatilo nikdy nebyla. Doktorka je super, takže ani měnit nebudu.

oni v tom poplatku právě mají ty zrcadla a utz atd. mě gyndařka řekla, že pojišťovna hradí pouze dva UTZ za celé těhu

Za zrcadla platím 30,– a za prohlídku taky 30,–.Mě dr říkal,že máme hrazené povinné 4 UTZ.U Raďulky jsem byla na ještě jednom navíc,kvůli polohy, a ani to jsem neplatila. Sestra mi říkala,že gyndaři nedostávají příspěvky a ani jinak proplacené papíry na UTZ.Proto si to někteří účtují a proto se ty ceny liší.

Jiři to nevím, ale jestli se 2 nepočítají ty velké v porodnici /20tt a 32tt/ no to je fuk. Prostě holt musíme brát co se nabízí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
11.3.09 20:58

Evi keď začal Adam jazdiť za pracou,tak som sa taky sama bala.Ale už ma to nejak prešlo.Taky diky za sprdnutie :lol: Asi sa nad sebou zamyslim :oops: :lol: :wink:

gynda ja som taky zo svojim moooooc spokojna.Sice si občas nerozumieme,ale furt sa nejak dohovorime :lol: .On je totiž cudzinec.Ma krasne meno Mohamed Abulkasim.Vie česky ale tak lamavo no a ja do toho slovensky,tak sa tam kolikrat nasmejeme,než sa pochopime :lol: Jo a sestrička je jeho žena :lol: Ja som za prohlidku neplatila,lebo čo sa to plati,tak som bola akourat po šestinedeli a pak po roku na prevent.

Jo a rozhodla som sa,že obetujem 10minut emimina a pojdem si dať par brušakov :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.3.09 21:02

Terezko , vy si těch nemocí teda užíváte :roll: a taky se připojuju k těm, co tvrdí, že Eliášek je víc maminčin a Akrimek tatínkův :wink:

Baruš , byla jsem dnes v Takku v Tescu v Porubě, ale bylo tam tolik lidí, že jsem se raději vypoklonkovala ven. Taky sháním pro Adama bundu na jaro. Jsem měla koupit v Shoppingu v Coccodrillu, tehdy tam byla akce 1+1zdarma (zaplatíš tu dražší věc a levnější je zadara). A já váhala :roll: a teď jsem slyšela, že už ten obchůdek zrušili.

Adámkovi jsem koupila dvě leporela, krtečka a pak jednu, co si pamatuju z dětství a milovala jsem ji. Měli jsme ji u babičky a pak už byla celá dotrhaná. Mám z ní radost hlavně já :D Jmenuje se Pavíočko, dobrý den!

Holky, a co to platíte u dr. za „zdrcadla“? Já platím je 30Kč poplatek :) A v těhu 100,– za fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.3.09 21:13
kitty25 píše:
jirabobes píše:
kitty25 píše:

Jiři to nevím, ale jestli se 2 nepočítají ty velké v porodnici /20tt a 32tt/ no to je fuk. Prostě holt musíme brát co se nabízí

Já jsem v porodnici na UTZ byla,až když jsem rodila.....na odhad váhy.Všechny UTZ mi dělal můj dr.
Ale to bude možná i tím,že on je i porodník. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
11.3.09 21:09

Téda vy dneska jedete :lol:

Gynda
Platím akurát 30kč a to jen občas(nechápu systém) a 50kč za zrcadlo.
Jinak v těhu jsem měla ultrazvuk 8× a platila jsem jen poprvé 50kč za fotku a naposled za fotku jinak od cca 35tt jsem chodila 1× týdně na ozvy a to jsem platila taky 50kč ke konci cca od 40plus jsem chodila denně a to už bylo zadara.
Každý to má jinak a hlavně že jsme spokojené.....já jsem spokojená s doktorem maximálně je to srandista 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
11.3.09 21:11

Evi za to jenorazove zrcadlo sa plati.Je oveľa lepšie.A za fotku som platila 50,–Koukam ,že je to všade inač

Tak brušakov som dala 10 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: padavka

Samik ma leporelo Krtek a zajiček.Ja to musim objednať niekde z netu,lebo nam tu zrušili knihkupectvo :x :x :x :x Tu asi nikto nečita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
11.3.09 21:15

Téda vy dneska jedete :lol:

Gynda
Platím akurát 30kč a to jen občas(nechápu systém) a 50kč za zrcadlo.
Jinak v těhu jsem měla ultrazvuk 8× a platila jsem jen poprvé 50kč za fotku a naposled za fotku jinak od cca 35tt jsem chodila 1× týdně na ozvy a to jsem platila taky 50kč ke konci cca od 40plus jsem chodila denně a to už bylo zadara.
Každý to má jinak a hlavně že jsme spokojené.....já jsem spokojená s doktorem maximálně je to srandista 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí