Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem místo věcí do školy zhlédla dokument na dvojce o nevidomé holce s obrnou-to se hnedle ty hodnoty správně poskládají.
Báro
Já už si ani s MAtíkem nechodím lehnout, neb těch pár minut mi nepomůže, naopak jsem pak jak praštěná palicí. Snažím si spíš sednout a nic nedělat a většinou skejsnu tady.
Jdu se koukat na chvíli na fotbal s mužem a s překladem. Dáme si večer ve třech. ![]()
Terulka píše:kitty25 píše:
Terko zkusit můžeš, kdyžtak ho dáš k adopci a zkusíš znovu ne?![]()
![]()
Nene já mám svoje kluky ráda, i kdyby jich bylo 10.
Si řikám, že to má nějakej důvod, když mám 2 kluky, třeba by holčička byla ošklivá po tatínkovi.![]()
![]()
kitty25 píše:
Raduš, já měnila taky gyn. kvůli dojíždění, ale většinou ohledně platby kámošky co mají taky soukromé, tak mají nějaký paušál za těhu. tady v bohnicích platí kamarádka 2000/těhu. to zas já mám lepší
Já mám taky soukromého dr. (teda myslím
) a neplatím.Jen někdy za zrcadla.A už ten poplatek 30,–
Fotečku z UTZ taky neplatím…teda neplatila jsem.A po vyšetření mi nabídne vložku.A je moc citlivý.Sice dojíždím,ale měnit nebudu.
žížala píše:Jo a chtěla jsem z vás vytáhnout nějaké tipy na rychlé jídlo na hory, co se dá rychle uvařit, není na to potřeba moc čerstvých surovin, malá spotřeba nádobí a je to dobré. Dík.
My jsme si do chorvatska brali těstoviny,vepřové konzervy,konzervy Trenčianské párky s fazolí a ještě nějakou konzervu.Už nevím.
Ahojte ![]()
jak mám manžílka doma, tak vůbec nestíhám číst ani psát.
Luci , ty trdlo jedno, ještě Tě zprdnu já. Nikdy bych neotevřela, kdyby tam byla tma. Já jsem takový strašpytel, že jsem se tu otřepala jen u toho, když jsem to četla. Já se bojím i sama doma
Když byl teď Honza týden na lyžáku, tak tu se mnou spal mladší brácha ![]()
Janičko , u téhle věty mi zvlhly oči. Krásně jsi to napsala… Je to daň za krásné, zdravé dítě a tu já zaplatím bez řečí, je to málo.
Ivčo a Kitty , tak vaše fotky mě taky pěkně dojaly. Jak já se těším, až se taky budu radovat z prťouska. A to jsem po porodu říkala, že druhé jedině adoptujeme ![]()
Katuš , já mám taky skoro celou pusu železnou
ale to jsem už měla před těhu. V průběhu jsem kazy neměla, cca 4 měsíce po porodu taky ne, teď jsme objednaní až na červen, tak jsem zvědavá, jestli mi nějaká další nádhera přibude.
A ještě ses ptala na naši učitelskou rodinu. Z mé strany je těch učitelek fakt hodně (babička Čj-Rj na ZŠ, mamka učitelka MŠ, děda ředitel ZŠ, teta I. st. ZŠ, strýc Fyz - dílny - ten však v oboru nezůstal a má se moooc dobře). A my s manželem oba učíme na ZŠ. Já ten I. stupeň a Honza je na II. Studovali jsme na Ostravské univerzitě. Možná jsme se tam potkávaly ![]()
kitty25 píše:
Já na žádné gyndě, kde by se neplatilo nikdy nebyla. Doktorka je super, takže ani měnit nebudu.tady v Bohnicích mi řekli, že 400 za prohlídku, tak jsem řekla díky a nashle.
oni v tom poplatku právě mají ty zrcadla a utz atd. mě gyndařka řekla, že pojišťovna hradí pouze dva UTZ za celé těhu
Za zrcadla platím 30,– a za prohlídku taky 30,–.Mě dr říkal,že máme hrazené povinné 4 UTZ.U Raďulky jsem byla na ještě jednom navíc,kvůli polohy, a ani to jsem neplatila. Sestra mi říkala,že gyndaři nedostávají příspěvky a ani jinak proplacené papíry na UTZ.Proto si to někteří účtují a proto se ty ceny liší.
Jinak i tobě gratuluju k úspěšné kontrole. ![]()
E.v.i.
Při porodu prvního jsem taky říkala,že druhé adoptujeme,že druhé rozhodně rodit nebudu.
A nakonec jsem rodila i to třetí. ![]()
e.v.a. píše:
Ahojte![]()
Ivčo a Kitty , tak vaše fotky mě taky pěkně dojaly. Jak já se těším, až se taky budu radovat z prťouska. A to jsem po porodu říkala, že druhé jedině adoptujeme
já chtěla v půlce porodu zas rodit císařem, ale jsem ráda, že to nakonec dopadlo normálně. A hned bych taky znovu rodit nechtěla bylo to šílené, no ale vydržím. dopadlo to jednou, dopadne to i podruhé. A výhrůžky doktora, proč jít radši na císaře jsem přešla /viz. inkontinence, spadlá děloha atd./. Ustála jsem si rozhodnutí a na císaře řekla ne.
jirabobes píše:kitty25 píše:
Já na žádné gyndě, kde by se neplatilo nikdy nebyla. Doktorka je super, takže ani měnit nebudu.tady v Bohnicích mi řekli, že 400 za prohlídku, tak jsem řekla díky a nashle.
oni v tom poplatku právě mají ty zrcadla a utz atd. mě gyndařka řekla, že pojišťovna hradí pouze dva UTZ za celé těhuZa zrcadla platím 30,– a za prohlídku taky 30,–.Mě dr říkal,že máme hrazené povinné 4 UTZ.U Raďulky jsem byla na ještě jednom navíc,kvůli polohy, a ani to jsem neplatila. Sestra mi říkala,že gyndaři nedostávají příspěvky a ani jinak proplacené papíry na UTZ.Proto si to někteří účtují a proto se ty ceny liší.
Jinak i tobě gratuluju k úspěšné kontrole.
Jiři to nevím, ale jestli se 2 nepočítají ty velké v porodnici /20tt a 32tt/ no to je fuk. Prostě holt musíme brát co se nabízí
Evi keď začal Adam jazdiť za pracou,tak som sa taky sama bala.Ale už ma to nejak prešlo.Taky diky za sprdnutie
Asi sa nad sebou zamyslim
![]()
gynda ja som taky zo svojim moooooc spokojna.Sice si občas nerozumieme,ale furt sa nejak dohovorime
.On je totiž cudzinec.Ma krasne meno Mohamed Abulkasim.Vie česky ale tak lamavo no a ja do toho slovensky,tak sa tam kolikrat nasmejeme,než sa pochopime
Jo a sestrička je jeho žena
Ja som za prohlidku neplatila,lebo čo sa to plati,tak som bola akourat po šestinedeli a pak po roku na prevent.
Jo a rozhodla som sa,že obetujem 10minut emimina a pojdem si dať par brušakov ![]()
Terezko , vy si těch nemocí teda užíváte
a taky se připojuju k těm, co tvrdí, že Eliášek je víc maminčin a Akrimek tatínkův ![]()
Baruš , byla jsem dnes v Takku v Tescu v Porubě, ale bylo tam tolik lidí, že jsem se raději vypoklonkovala ven. Taky sháním pro Adama bundu na jaro. Jsem měla koupit v Shoppingu v Coccodrillu, tehdy tam byla akce 1+1zdarma (zaplatíš tu dražší věc a levnější je zadara). A já váhala
a teď jsem slyšela, že už ten obchůdek zrušili.
Adámkovi jsem koupila dvě leporela, krtečka a pak jednu, co si pamatuju z dětství a milovala jsem ji. Měli jsme ji u babičky a pak už byla celá dotrhaná. Mám z ní radost hlavně já
Jmenuje se Pavíočko, dobrý den!
Holky, a co to platíte u dr. za „zdrcadla“? Já platím je 30Kč poplatek
A v těhu 100,– za fotku.
kitty25 píše:jirabobes píše:Jiři to nevím, ale jestli se 2 nepočítají ty velké v porodnici /20tt a 32tt/ no to je fuk. Prostě holt musíme brát co se nabízíkitty25 píše:
oni v tom poplatku právě mají ty zrcadla a utz atd. mě gyndařka řekla, že pojišťovna hradí pouze dva UTZ za celé těhuZa zrcadla platím 30,– a za prohlídku taky 30,–.Mě dr říkal,že máme hrazené povinné 4 UTZ.U Raďulky jsem byla na ještě jednom navíc,kvůli polohy, a ani to jsem neplatila. Sestra mi říkala,že gyndaři nedostávají příspěvky a ani jinak proplacené papíry na UTZ.Proto si to někteří účtují a proto se ty ceny liší.
Jinak i tobě gratuluju k úspěšné kontrole.
Já jsem v porodnici na UTZ byla,až když jsem rodila.....na odhad váhy.Všechny UTZ mi dělal můj dr.
Ale to bude možná i tím,že on je i porodník. ![]()
Téda vy dneska jedete ![]()
Gynda
Platím akurát 30kč a to jen občas(nechápu systém) a 50kč za zrcadlo.
Jinak v těhu jsem měla ultrazvuk 8× a platila jsem jen poprvé 50kč za fotku a naposled za fotku jinak od cca 35tt jsem chodila 1× týdně na ozvy a to jsem platila taky 50kč ke konci cca od 40plus jsem chodila denně a to už bylo zadara.
Každý to má jinak a hlavně že jsme spokojené.....já jsem spokojená s doktorem maximálně je to srandista ![]()
Evi za to jenorazove zrcadlo sa plati.Je oveľa lepšie.A za fotku som platila 50,–Koukam ,že je to všade inač
Tak brušakov som dala 10
padavka
Samik ma leporelo Krtek a zajiček.Ja to musim objednať niekde z netu,lebo nam tu zrušili knihkupectvo
Tu asi nikto nečita
Téda vy dneska jedete ![]()
Gynda
Platím akurát 30kč a to jen občas(nechápu systém) a 50kč za zrcadlo.
Jinak v těhu jsem měla ultrazvuk 8× a platila jsem jen poprvé 50kč za fotku a naposled za fotku jinak od cca 35tt jsem chodila 1× týdně na ozvy a to jsem platila taky 50kč ke konci cca od 40plus jsem chodila denně a to už bylo zadara.
Každý to má jinak a hlavně že jsme spokojené.....já jsem spokojená s doktorem maximálně je to srandista ![]()