PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
12.3.09 16:23
Pajulena píše:
Ahoj holky,
v prve rade gratuluji, Kitti, fotecka je krasna. Je to dojemne :DHolky, poradte. Da se neco delat s kaslajicim ditetem? Uz jsme doma tri dny a me uz z toho hrabe. Maly nema teplotu, jen kasle a ma rymu a dobrou naladu. Ven s nim urcite nepujdu, ale rikala jsem si, ze bychom vyrazili nekam do obchodaku pojezdit kocarem, ale vubec nevim, jestli je to vhodne. Nechci ho nejak zatezovat. Co myslite? Vim, blbe otazky :oops:

tak se uklidni, protože Robik už kašle druhý týden… můžete ven, ale ne do obchodáku mezi lidi. bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 16:25

no tak to bych dneska ven nechodila -15 je opravdu dost nevhodná teplota. doktorka mi řekla, že ven můžeme když bude hezky a tak max. půl hoďky hodinku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 16:25

no tak to bych dneska ven nechodila -15 je opravdu dost nevhodná teplota. doktorka mi řekla, že ven můžeme když bude hezky a tak max. půl hoďky hodinku :(

jo a jen v kočáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 16:27

holky našla jsem znovu tu paní, co šije vložky do kočárků a mrkejte, dělá taky nánožníky, ale parádní

http://img.mimibazar.cz/…f1704852.jpg

http://img.mimibazar.cz/…f1548069.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 16:29

má tam i barevné, no paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
12.3.09 16:30

joj je to naprd když jsou nemoci. Ale ven bych v -15 nešla to bych šla radši do toho obchoďáku :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
12.3.09 16:57

Pajulenko
Tak to nic, to bych byla doma, max.bych ho trochu přioblékla a pořádně vyvětrala.

Mám od kamarádky úžasný odkaz na stránky s obléčem na batiku a savo, je to parádní, jen zase pořádně provětrám peněženku. :lol:
Kdybyste měla některá chuť se umělecky vyřádit, tak je to tady: http://www.davona.cz/…-saty-sukne/
a taky tam mají krásné pomůcky. :wink:
Kitty
Ty nánožníky nemají chybu, super nápad s autem.
Pokud mi nevyjde ten modrý kočár, tak půjdu do zeleného a přidělám k němu berušky a kytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.3.09 17:04
Sabika píše:Terko
tak to máš dobrý že máš kam utýct tak rychle když tě to doma neba. Eliáškovi ať je líp.

No uplnej útěk to neni. Naši od nás bydlej 5 min. autem. Doktorku mám tady kousek od nich a tak Akrimek řikal, že chce za babičkou a dědou. Tak jsem tu kluky nechala a zajela Akrimkovi pro oběd do ŠJ a zase zpátky a pak Eliášek usnul, tak jsme zajeli k holiči, aby Akrimkovi sejmula tu helmu z vlasů.

No a domluvila jsem se s našima, že si tu na 2 dny Akrimka nechaj, takže budem doma s Eliákem osiřelí. :D

• Citovat
  • Upravit
15317
12.3.09 17:06
Pajulena píše:
Ahoj holky,
v prve rade gratuluji, Kitti, fotecka je krasna. Je to dojemne :DHolky, poradte. Da se neco delat s kaslajicim ditetem? Uz jsme doma tri dny a me uz z toho hrabe. Maly nema teplotu, jen kasle a ma rymu a dobrou naladu. Ven s nim urcite nepujdu, ale rikala jsem si, ze bychom vyrazili nekam do obchodaku pojezdit kocarem, ale vubec nevim, jestli je to vhodne. Nechci ho nejak zatezovat. Co myslite? Vim, blbe otazky :oops:

tak toto sme mali my minule a nam sama DR kazala ist vonka ale nie medzi ludi ale vonka na prechadzku,ze sa im lepsie dycha ked je taky vlhky vzduch…

ale u vas je asi vacsia zima nez byva tu,ze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.3.09 17:08

aha…holky ti uz napisali… :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 17:18

tak vám musím napsat. v říjnu je jedna holčina a představte si, že doktorka jí objednala až na konec března, s tím, že to stačí. chudák loni potratila a doktorka jí řekla, že je hysterka, když chce přijít dřív.

kráva co? jsem jí napsala, že už bych tam nikdy nešla a našla si novou dr. to je teda vrchol. Navíc první kontrola až v 11tt mi přijde pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.3.09 17:34

Petruš tak to 100%. K takový čůze už bych nikdy nešla. :roll:

Terka

• Citovat
  • Upravit
11359
12.3.09 18:01

Jo tak jsem to teď viděla v televizi a je to opravdu ten malej BIO Hamánek z brokolicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.3.09 18:35

čau holky,

tak máme konečně vše kolem hypotéky vyběháno, takže zase o starost míň. Pak jsem byla v sekáči a za babičkou.
Kdo máte zájem o jarní nebo podzimní botky santé za 350,–, tak dnes jich měli na Lužinách docela dost. Jsou béžové, hnědé nebo oranžové se širším sucháčem. Velikosti od 20 výše. Kdyby Filda nedostal ty peddy, tak bych je koupila, vypadaj kvalitněji. ještě o nich furt přemýšlím

ty nánožníky vypada j moc hezky. Zrovna dneska jsem nadávala na ten náš, že je moc velký a fouká pod něj.

tak víc nevím, bylo toho moc, hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
12.3.09 19:14

Kitty
To je fakt divné, přijde mi to i nebezpečné kvůli mimoděložnímu a tak. Asi bych taky raději hledala jinde.

Radko
Tak to jsem měla smůlu, byla jsem tam včera a neměli nic a ani prodavačka nevěděla.

Mě se tak nechce balit, ale už bych pomalu měla začít, bude toho hafo. A taky si musím připravit na zítra angličtinu.

Jsem opět žádána, tak jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital