PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
12.3.09 19:23
žížala píše:
Kitty
To je fakt divné, přijde mi to i nebezpečné kvůli mimoděložnímu a tak. Asi bych taky raději hledala jinde.

Radko
Tak to jsem měla smůlu, byla jsem tam včera a neměli nic a ani prodavačka nevěděla.

Mě se tak nechce balit, ale už bych pomalu měla začít, bude toho hafo. A taky si musím připravit na zítra angličtinu.

Jsem opět žádána, tak jdu.

já jsem ti odtamtad chtěla zavolat, ale zjistila jsem, že nemám uložené tvoje číslo :-(. Navíc jsem měla kočár a 3 tašky, takže bych toho měla moc a jela jsem přec celou prahu a pak ještě vlakem domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.3.09 19:27

tak nase miery v 15mesiacoch su 80cm/11kg,obvod hlavicky 49cm …nejak spomalil… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.3.09 19:33

Tak dítě mi už spí… Teď jsem si chvíli zajezdila na rotopedu a hned se cítím líp :) .

Radko - tak mně napadá, jak jezdíš tím vlakem? Někdo ti pomůže s kočárem? Co já vím, tak ty schody byly vždycky hrozně prudké… :?

Janko - a kam jedete na hory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.3.09 19:52

daco by som zjedla,len neviem co..... :?

neviete baby??...... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.3.09 20:04

Samik už taky spinka :D :D :D
Nikde sme neboli,lebo je tu skoro kalamita 8O Šľak by to trafil.Už mi ten sneh leze na nervy.Zajtra určo musim,lebo by som zostala cez víkend bez peňazi :roll:

Petro tej holke řekni nech ide hneď k inemu dr,To je fakt krava ta pani mudra :twisted: Ešte som take dačo nepočula.Nanožniky kráááásne

Nemocne detičky jak to,že ste furt nemocné? :cry: Je mi líto jak sa musite trapiť.Rýchlo sa uzdravte :huban:

Mati detičky do roka vyrastu ccao 25cm a medzi 1. a 2. už iba 10-12cm.To som vyčitala,taka mudra zas nie som :lol: Ja som si totiž objednala z www.rustovyhormon.cz material s grafmi :wink:

Pavli vonku by som v takom mraze určite nešla.A už vobec nie do obchoďaku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
12.3.09 20:41
Lena1 píše:
Enio , dorazilo křesílko? Jak se Lucince líbí?? :)

dorazilo…je úplně super… když na něm nesedí ona, tak nezapomene na něj po:,–(it panenku nebo mluvícího pejska… :)… vážně super hračka :), povedla se jim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
12.3.09 20:41

Radko
V pohodě. Já se tam podívám za 14 dní.

Báro
Jedeme do Rokytnice, do Jizerek, na chalupu přímo na sjezdovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
12.3.09 20:54

Já byla v santé v úterý :roll: a nakonec jsem koupila Ondrovi boty o patro níž výrazně dráž :?.

Luciku, proč je Ondra pořád nemocný? To by mě taky zajímalo :evil:.
Ondra má už horní 4 úplně prořízlé a jednu dolní jsem už taky nahmatala. Ani se nedivím, že je tak protivný jak je. Má samozřejmě taky průjem a zvýšenou teplotu. Ale jinak je kromě té fakt ukrutné rýmy úplně zdravý :roll:.

Jdu spát, od Ondrova nočního spánku si moc neslibuju a od Honzíkova kamarádskému přístupu k rannímu vstávání už vůbec ne. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.3.09 21:18

janko a ostatní - já tam jedu příští týden ve čtvrtek, kdybyste něco chtěly …

báro - vlaky na naší trase jezdí nízkopodlažní

tak marodům a marůdkum ať je brzy hej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.3.09 21:21

Ahoj holky.
Tak dnešní pracovní den celkem šel. Mohlo být líp,ale lepší než drátem do oka. :wink:

Dočetla jsem,ale mám nějak vyplý mozek,takže si nic nepamatuju.Jen že Eliášek má nejspíš šestou nemoc.
Někdo sem dával fotky pěkných nánožníků…
Kubko má po prohlídce…
A to je asi vše co si pamatuju…že by to bylo tím ranním vztáváním? :roll:

Inge
Kolik mám teda zapsat zoubků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.3.09 21:23
martinaSK píše:
daco by som zjedla,len neviem co..... :?neviete baby??...... :lol: :lol:

Marťo, se inspiruj … jsem měla kiwi, pomeranč a sardinky v oleji s chlebem … moooc dobrý :wink: :lol:

JInak Vás všechny zdravím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.3.09 21:24

Holky,já vím,že už to tu bylo 100× :oops: ,ale to jsem si myslela,že to nebudu potřebovat...... Dejte mi sem,prosím, nějaký odkaz na dobrou daňovou kalkulačku. Martinovi řekla dneska účetní,že mu to neudělá. :roll:
Moc moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.3.09 21:26
KalinkaIvča píše:Marťo, se inspiruj … jsem měla kiwi, pomeranč a sardinky v oleji s chlebem … moooc dobrý :wink: :lol:

Teda,ty to plácáš. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.3.09 21:27
jirabobes píše:
Holky,já vím,že už to tu bylo 100× :oops: ,ale to jsem si myslela,že to nebudu potřebovat...... Dejte mi sem,prosím, nějaký odkaz na dobrou daňovou kalkulačku. Martinovi řekla dneska účetní,že mu to neudělá. :roll:
Moc moc děkuju

najdeš na www.mesec.cz … už aby poslali prašulky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.3.09 21:29
jirabobes píše:
KalinkaIvča píše:Marťo, se inspiruj … jsem měla kiwi, pomeranč a sardinky v oleji s chlebem … moooc dobrý :wink: :lol:
Teda,ty to plácáš. 8O

A konečně mi je dobře :lol: :lol: …ráno jsem si dala zdravý… chlebík se sýrem a rajčetem a na návštěve u kamarádky jsem to vyklopila :oops: , pak jsem do sebe celý den nic nedostala a teď je mi konečně líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí