Poradna duly
Jana Čurdová
žížala píše:
Kitty
To je fakt divné, přijde mi to i nebezpečné kvůli mimoděložnímu a tak. Asi bych taky raději hledala jinde.Radko
Tak to jsem měla smůlu, byla jsem tam včera a neměli nic a ani prodavačka nevěděla.Mě se tak nechce balit, ale už bych pomalu měla začít, bude toho hafo. A taky si musím připravit na zítra angličtinu.
Jsem opět žádána, tak jdu.
já jsem ti odtamtad chtěla zavolat, ale zjistila jsem, že nemám uložené tvoje číslo
. Navíc jsem měla kočár a 3 tašky, takže bych toho měla moc a jela jsem přec celou prahu a pak ještě vlakem domů.
tak nase miery v 15mesiacoch su 80cm/11kg,obvod hlavicky 49cm …nejak spomalil… ![]()
Tak dítě mi už spí… Teď jsem si chvíli zajezdila na rotopedu a hned se cítím líp
.
Radko - tak mně napadá, jak jezdíš tím vlakem? Někdo ti pomůže s kočárem? Co já vím, tak ty schody byly vždycky hrozně prudké… ![]()
Janko - a kam jedete na hory?
Samik už taky spinka
![]()
Nikde sme neboli,lebo je tu skoro kalamita
Šľak by to trafil.Už mi ten sneh leze na nervy.Zajtra určo musim,lebo by som zostala cez víkend bez peňazi ![]()
Petro tej holke řekni nech ide hneď k inemu dr,To je fakt krava ta pani mudra
Ešte som take dačo nepočula.Nanožniky kráááásne
Nemocne detičky jak to,že ste furt nemocné?
Je mi líto jak sa musite trapiť.Rýchlo sa uzdravte ![]()
Mati detičky do roka vyrastu ccao 25cm a medzi 1. a 2. už iba 10-12cm.To som vyčitala,taka mudra zas nie som
Ja som si totiž objednala z www.rustovyhormon.cz material s grafmi ![]()
Pavli vonku by som v takom mraze určite nešla.A už vobec nie do obchoďaku ![]()
Lena1 píše:
Enio , dorazilo křesílko? Jak se Lucince líbí??
dorazilo…je úplně super… když na něm nesedí ona, tak nezapomene na něj po:,–(it panenku nebo mluvícího pejska…
… vážně super hračka
, povedla se jim
Radko
V pohodě. Já se tam podívám za 14 dní.
Báro
Jedeme do Rokytnice, do Jizerek, na chalupu přímo na sjezdovku.
Já byla v santé v úterý
a nakonec jsem koupila Ondrovi boty o patro níž výrazně dráž
.
Luciku, proč je Ondra pořád nemocný? To by mě taky zajímalo
.
Ondra má už horní 4 úplně prořízlé a jednu dolní jsem už taky nahmatala. Ani se nedivím, že je tak protivný jak je. Má samozřejmě taky průjem a zvýšenou teplotu. Ale jinak je kromě té fakt ukrutné rýmy úplně zdravý
.
Jdu spát, od Ondrova nočního spánku si moc neslibuju a od Honzíkova kamarádskému přístupu k rannímu vstávání už vůbec ne. Dobrou noc.
janko a ostatní - já tam jedu příští týden ve čtvrtek, kdybyste něco chtěly …
báro - vlaky na naší trase jezdí nízkopodlažní
tak marodům a marůdkum ať je brzy hej
Ahoj holky.
Tak dnešní pracovní den celkem šel. Mohlo být líp,ale lepší než drátem do oka. ![]()
Dočetla jsem,ale mám nějak vyplý mozek,takže si nic nepamatuju.Jen že Eliášek má nejspíš šestou nemoc.
Někdo sem dával fotky pěkných nánožníků…
Kubko má po prohlídce…
A to je asi vše co si pamatuju…že by to bylo tím ranním vztáváním? ![]()
Inge
Kolik mám teda zapsat zoubků?
martinaSK píše:
daco by som zjedla,len neviem co.....neviete baby??......
![]()
Marťo, se inspiruj … jsem měla kiwi, pomeranč a sardinky v oleji s chlebem … moooc dobrý
![]()
JInak Vás všechny zdravím ![]()
Holky,já vím,že už to tu bylo 100×
,ale to jsem si myslela,že to nebudu potřebovat...... Dejte mi sem,prosím, nějaký odkaz na dobrou daňovou kalkulačku. Martinovi řekla dneska účetní,že mu to neudělá. ![]()
Moc moc děkuju
KalinkaIvča píše:Marťo, se inspiruj … jsem měla kiwi, pomeranč a sardinky v oleji s chlebem … moooc dobrý![]()
Teda,ty to plácáš. ![]()
jirabobes píše:
Holky,já vím,že už to tu bylo 100×,ale to jsem si myslela,že to nebudu potřebovat...... Dejte mi sem,prosím, nějaký odkaz na dobrou daňovou kalkulačku. Martinovi řekla dneska účetní,že mu to neudělá.
Moc moc děkuju
najdeš na www.mesec.cz … už aby poslali prašulky ![]()
jirabobes píše:KalinkaIvča píše:Marťo, se inspiruj … jsem měla kiwi, pomeranč a sardinky v oleji s chlebem … moooc dobrýTeda,ty to plácáš.![]()
A konečně mi je dobře
…ráno jsem si dala zdravý… chlebík se sýrem a rajčetem a na návštěve u kamarádky jsem to vyklopila
, pak jsem do sebe celý den nic nedostala a teď je mi konečně líp ![]()