Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mám dolouskáno.
Díky za tipy na jídlo, táta mi dneska volal, že nás zvou na tři večeře, budou mít zavakuováno a já mám napéct. To je férová nabídka.
Jiři
Tak aspoň máš o Kubíkovi jasno. ![]()
Radko
Ještě, že to holky napsaly, já ostuda jaksi tabulku nezkoukla. Tak vše nej a od teď aspoň tunu štěstí, ať se ti splní, po čem toužíš a netrápí tě finance.
knoflice
K nám jednou tchýně takhle ráno v sedm přišla (a to s náma nebydlí, je 100km daleko), bez zaklepání vlezla do ložnice, kde jsem se právě převlékala z pyžama, zkoukla mě a řekla mi, že už jsem trochu zhubla a začíná mi to konečně slušet .
(to bylo Matíkovi tak půl roku)
A jinak nevím, daně nám ještě nevrátili, doufám, že to bude hodně. ![]()
Kluci už spí, všichni tři. Já ještě zkontrolovala emimino a půjdu žehlit.
DOTAZ - Ondrovi jsem dala v poledne fenistil a jeho zdravotní stav se neuvěřitelně zlepšil - „zplaskl“ a i z nosu a očí mu teklo výrazně méně. Myslíte, že ta rýma může být alergická???
Pajulena píše:
Tchyne taktne mlcela, za coz ji docela obdivuju. Ja bych se na jejim miste urazila. Na druhou stranu, k necemu to bylo dobre, protoze zmenila pristup a vsechno klape…Jinak ja davam na vsechno framikouin. Na koutky netrpim, ale kdyz se nejaky vyjimecne objevil, tak jsem ho tam frkla. Pri kojeni se ale nemuze pouzivat prehnane a casto, ale muze…
jenže framykoin je na recept, a když zrovna nemáš cestu k dr. tak máš smůlu
Radko, vše nej nej k narozeninám!!!
Inge - to nemusí být nutně alergická rýma, ten Fenistil se právě dává i na to splasknutí sliznice.
Ahojky děvčata, hezkej večer přeju.
Eliášek je děsnej raubíř, ale už spinká.
Snažila sem se dneska uklidit kuchyň a on my přidělával ještě víc práce.
Dala jsem nádobí co ho nepoužíváme do krabice, že ho odnesu do komory, abych tu měla víc místa a on někde šlohnul přesnídávku a hodil jí do tý krabice. Rozbil jí a kus vytekl do tý krabice a rozbil jeden hrníček, myslela sem, že ho praštim.
Hrníček sem vyhodila, přesnídávku taky a musela sem dát na ty pokecaný věci nový noviny.
Pak sme šli radši na procházku, jinak bych asi zešílela, takže sem tu všechno nechla ležet tak jak to bylo a šli sme.
bramburka81 píše:
Radko, vše nej nej k narozeninám!!!Inge - to nemusí být nutně alergická rýma, ten Fenistil se právě dává i na to splasknutí sliznice.
Jojo, Eliášek ho taky na to dostal.
http://i289.photobucket.com/…/nar0026.gif
Raďulko, všechno nejlepší a do dalších narozenin krásného zdravého mimíska.
Tak s tatikom som si nepokecala,lebo je na streche ![]()
Inge sice neporadim,ale som rada,že mu je lepšie.Len tak ďalej
![]()
Inge píše:
Kluci už spí, všichni tři. Já ještě zkontrolovala emimino a půjdu žehlit.DOTAZ - Ondrovi jsem dala v poledne fenistil a jeho zdravotní stav se neuvěřitelně zlepšil - „zplaskl“ a i z nosu a očí mu teklo výrazně méně. Myslíte, že ta rýma může být alergická???
nemusí - fenistil stejně jako zyrtek /používáme my/ pomáhá těmhle prckům na splasknutí sliznic a proto dochází k zlepšení rýmy. Poradila kámoška. má se na:,–(it ihned, jak rýma začne. Dr. mi řekla, že třeba měsíc v kuse používat ráno a večer. my máme ráno na lačno
Terko
Jj, to znám, Matík taky při pomáhání škodí. ![]()
Inge
ať je jaká je, hlevně, že to pomohlo a zabralo.
Jdu ještě něco málo připravit a do pelíšku, jsem nějak hodně utahaná.
Radko, všechno nejlepší k narozeninám, ať už se ve všem jen daří!!!
Ostatní zdravím!
Ahoj holčiny,
děkuji moc za přání, jste zlaté
Celý den jsem byla v Praze, tak jsem vás nemohla dočítst. Teď grilujeme v krbu kuřátko a já piju činzáno. No už mám druhou skleničku a jsem v lehce podnapilém stavu
. No já si moc přeju, aby filda byl zdravý a aby se nám podařilo to miminko. No a taky trochu míň starostí ![]()
tak dobrou noc, zbytek zítra
Pajulena píše:
Knoflice, to mas pravdu. Me se nekolikrat stalo, ze jsem si s nekym chtela neco vyridit a nakonec jsem koktala jak tele. Nejlepsi by bylo si vymnovat nazory pres internet, a to zejmena s tchynemi…
Holky, psala jsem Vam nekdy vubec, co se mi stalo s tchyni? Kdyz se Matysek narodil, tak tu byla a asi hormony a vse dohromady. Desne mi lezla na nervy. Ona mi to taky neulehcovala. No a jednou jsem se zavrela do loznice, ze se vypovidam mame po telefonu. Desne jsem si na ni stezovala. No barvite. A ona byla zapla chuvicka a druhy konec byl v obyvaku, kde si tchyne popijela kavicku![]()
![]()
Né,že bych se ti smála,ale moc mě to pobavilo.
A dobré? Nemá to ve vašem vztahu následky?
Jo,jinak pěkný večer všem. ![]()
kitty25 píše:Pajulena píše:jenže framykoin je na recept, a když zrovna nemáš cestu k dr. tak máš smůlu
Tchyne taktne mlcela, za coz ji docela obdivuju. Ja bych se na jejim miste urazila. Na druhou stranu, k necemu to bylo dobre, protoze zmenila pristup a vsechno klape…Jinak ja davam na vsechno framikouin. Na koutky netrpim, ale kdyz se nejaky vyjimecne objevil, tak jsem ho tam frkla. Pri kojeni se ale nemuze pouzivat prehnane a casto, ale muze…
No to sice je,ale mě ho vždycky prodali volně. ![]()
Raduško moc ti přeju hodně štěstí,všem hodně zdraví,brzo miminko a už žádné starosti.
![]()