Poradna duly
Jana Čurdová
už je i na netu k nahlídnutí kolekce next 2009
mrkněte na krásnou holčičku
http://www.next.co.uk/…en/newborn/1#…
tak to nejde vložit jako obrázek nebo co
Byli jsme nakoupit a tady nikdo ![]()
nemám co číst ke kávičce ![]()
tak jdu šmírovat jinam ![]()
Dobré ránečko
konečne som dala nejaké fotky do pc, tak vám čosi pošlem
pištoľník na vonku 
náš kaskadér 

bračekovia 

aj lukáško chce písať úlohy 
a jeho obľúbený schodik 
Terulka píše:
Zabulienko, paráda, krásný fotečky
dikes, Terulko ![]()
Jojo u nás taky poprchává, tak čekám, jestli odpol nebude líp, taky sem chtěla jít na procházku.
Obávám se, že bych tu s klukama jinak zcvokla. Už teď to tu vypadá jako po výbuchu.
Zabulienko krásné fotečky ![]()
Máte stejné bodyčko jako my - to bílé..
Taky jsme chtěli jít odpol.na delší procházku a nic nebude. To bude hrůza, sedět doma. To se nedá vydržet ![]()
Ahojky,
Zabulienka,hezké fotky.
Verča byla u zubaře prvně ve 3letech
.Zoubky má hezký,zubařka nic neříkala,že jdem dlouho.
My jdem dneska na oběd dolů k babičce,bude zelíčko,knedlíček a kachnička
.
Počasí,u nás prší od rána,včera bylo,ale příjemně.
vladi1 píše:My jdem dneska ne oběd dolů k babičce,bude zelíčko,knedlíček a kachnička.
Vladěnko, řekni babičce ať taky pošle kousek do Prahy. ![]()
já načuhuju, ale jinak se dneska válíme v posteli, byli jsme teda nakoupit, ale Robik vstával už v šest, takže už chrupká a nás čeká snad klidný obídek
Já teda kachnu nemusím, ale i u nás bude nedělní oběd - králík na smetaně (už je přes 2 hodiny v troubě), protože já si mezitím odjela trochu provětrat platební kartu
(2× džíny pro mě (teď mi oboje, co jsem měla, během dvou týdnu praskly na koleni), 2 trička s dlouhým rukávem, džíny pro Ondru a kalhoty pro Honzíka)., usoudila jsem, že bych fakt se svým vzhledem měla něco dělat, ještě potřebuju ostříhat, ale nějak nevím, na kdy se objednat, protože Ondrův denní spánek se těžko odhaduje
.
Zabulienko, Lukášek na záchodě je prostě boží…
Ondra neměl ráno ani večer teplotu, tak doufám, že už to snad bude dobré. Rýmu ale ještě má, tak jsem dnes v lékárně pro jistotu koupila nějaká homeopatika na uši.
my dnes nevarime…Lucinka je od soboty do pondeli u mych rodicu, tak jdeme do hospudky…