Poradna duly
Jana Čurdová
Hezkou neděli!
Inge píše:
Ondra neměl ráno ani večer teplotu, tak doufám, že už to snad bude dobré. Rýmu ale ještě má, tak jsem dnes v lékárně pro jistotu koupila nějaká homeopatika na uši.
Já už podle martiny koupila coryzaliu na rýmu, poraď, co je tohle, já se ráda zásobuju. ![]()
Včera jsme si udělali výlet vlakem za kamarádkou, co má prosincové miminko, no teeda, těžko věřit, že jsem před rokem taky měla takové. Teď se parádně zabavuje kazeťákem.
Mi se dneska oběd zrovna nepoved, maso tuhé ![]()
Vojta mi přinesl Karly Kyncla, asi si chce poslechnout fejetony.
Tak tady se spí.Teda jen tatík a mrně.
My jsme měli na oběd to co včera.Pečené kuřátko,chlupaté knedlíky a dospělí červené zelí.
Zabulienko
Pěkné fotečky.A ten schod by byl u nás oblíbený asi u všech.
Ještě by jsme se o něj prali. ![]()
My asi taky nee, se mi v tomhle počasí nechce. Tohle je spíš na vlezení si pod peřinu. ![]()
Asi to udělám, Eliášek spinká, tak to bude snad aspoň na hodinku. ![]()
Ahojky,
Vojta spal dne scelou noc
Ráno mě v 7:00 mě budil z postýlky.. ![]()
Prostě si myslím, že se v noci budí jen díky mně. Když jdu spát,tak ač nechci, tak prostě ho tím ruším. I když si dámtrooošičku nahlas televizi, abych alespoň neco slyšela.. Když je abysolutní klid, tak spinká až do rána.. Sakra..jak to udělat.. ![]()
Nakonec jsem dnes uvařila bramb. kaši a přírodní vepřové plátky na smetaně. Fakt mňamka..Povedlo se mi ![]()
ven tak ynejdem. Chvílema prší..Uvidím,jestli nepůjdemem později..
Zabulienko , moc hezký fotky ![]()
Jéééžžííš to je chyb.. potřebuju novou klávesnici.. mezerník mě s…
je nějakej podělanej..
Tady už neprší.Ale je tam tak všelijak.A navíc stihly děti udělat děsný čurbes,tak makaj.Teda měli by.
Já si dám šichtu v kuchyni. ![]()
Leni, meli jsme uplne to same s Matyskem. Stacilo, aby se nekdo trochu vic nahlas nadechl a byl vzhuru. Tak jsme koupili tezky zaves a oddelili ho od nas alespon tim zavesem. A opravdu to pomohlo. Hluk to asi moc nezastavi, ale svetlo a tak ano a myslim si, ze ti kluci, kdyz slysi nejaky sramot, tak se chteji podivat, co se deje (alespon Mates to tak mel) a kdyz nic neuvidi, tak si zvyknou… Muzu si ted v posteli cist a v pohode…
Zabulienko, krasne fotky. Lukasek je teda sikovny, ze tak na vse dokaze vylezt. Te dovsem jestli je to vyhoda nebo nevyhoda, co? ![]()
Tak a nam sem prislo jaro!!! Slunicko primo prazi. Dnes je 10 stupnu a zitra ma byt 15! To je hned ten svet krasnejsi…
Ahoj holky!
Jdu Vás pozdravit, nemám dočteno, asi to teď nestihnu, Honzík si jen odskočil k babičce ![]()
Je mi hrozně mizerně, celý den je mi špatně a od včerejška se mi motá hlava, večer jsem rychleji vstala když začal Honzík plakat a sedla jsem na zadek a pět minut nemohla na nohy, jak se mi všechno motalo. Dneska se dopuju Colou, ale pořád se mi podlamujou kolena a občas mžitky před očima … asi mám nízký tlak.
Takže se povaluju, ani k PC nejdu, snažím se hodně spát.
Až mi bude líp, tak zase napíšu …
Jen Radce chci popřát všechno nejlepší k narozeninám, hlavně zdravíčko!
Ahoj I.