Poradna duly
Jana Čurdová
Kalinko, na kdy ti teda vyjde termín, až na začátek listopadu ne? nebo budou ještě posunovat?
Pajulena píše:Tak a nam sem prislo jaro!!! Slunicko primo prazi. Dnes je 10 stupnu a zitra ma byt 15! To je hned ten svet krasnejsi…
a u nás je tak hnusne ![]()
ja chcem tiež už teplo a jar, alebo aspoň to slniečko
Chúďatko Ivčo, keď si na to spomeniem, až mi idú zimomriavky po chrbte
držím palce, až je čo nasjkôr lepšie ![]()
vedľa u susedy má 5 vnúčat kiahne, už asi 2 týždeň
dnes som tam poslala Marečka, on ich ešte stále nemal ![]()
Ahojte.Tak mi sme boli cely deň preč.Tady taky skoro cely deň pršalo a ja „super mama“ som v tomto počasi ťahala vonku Samika.Prešla som dnes pešo asi 5-6km
.A keď sme sa vracali,tak nas zastihol poriadny lejak.Samik V poho,pod slidou ale ja som zmokla jak myš
.Som totalne KO.Ešte ma k tomu všetkomu boli vaječnik
![]()
Ale niečo veselšie:Objednala som už Samikovi tu enduro motorku.Vyščla ma aj s poštovnym na 390,–
Ale je sranda ako sa niekde lišia ceny aj o 150,– ![]()
Žabulienka nadherne fotečky.Schodik by bol tiež Samikov obľubeny ![]()
Inge ku kaderničke by som taky potrebovala,ale fakt netušim kedy sa tam dostanem a hlavne neviem čo by som si na tej hlave mala nechať vytvoriť.
Ivuš joj,je mi ľuto,že si takto uživaš to tehu
.Snaď to čo najskor prejde a budeš sa už iba radovať
Ja si idem pozrieť vymenu manželiek a letim do postele.
Dobrou holky
zabulienka píše:
vedľa u susedy má 5 vnúčat kiahne, už asi 2 týždeňdnes som tam poslala Marečka, on ich ešte stále nemal
tak to budes mat pekny frmol doma ked bude chory najskor marek a potom luky..nezavidim… ![]()
teraz tak mala svagrova.....jenik doniesol zo skolky…a potom to chytila i jituska o mesiac starsia nez je kubko…a chuda tu to chytilo poriadne…a vysvetli takemu malemu dietatu ze sa nesmie skrabat… ![]()
zabulienka píše:
vedľa u susedy má 5 vnúčat kiahne, už asi 2 týždeňdnes som tam poslala Marečka, on ich ešte stále nemal
LUCIKU píše:zabulienka píše:
vedľa u susedy má 5 vnúčat kiahne, už asi 2 týždeňdnes som tam poslala Marečka, on ich ešte stále nemal![]()
![]()
![]()
![]()
To si ma teraz dostala
![]()
![]()
![]()
uvidime
tu dookola to už malo každé decko len marečka to obchádza
prave preto by som bola rada, keby to už mal mareček za sebou, lebo čím starší tym horšie a Lukáško už je len risk
zabulienka píše:
jirabobes píše:zabulienka píše:
vedľa u susedy má 5 vnúčat kiahne, už asi 2 týždeňdnes som tam poslala Marečka, on ich ešte stále nemal![]()
![]()
![]()
Ještě,že jsi napsala tu druhou větu.Jinak bych vůbec nevěděla o čem píšeš.
![]()
Taky ne
![]()
Zdravím,
Zabulienko , moc hezké fotky! Že by ta nemoc byly neštovice ![]()
Ivčo , snad nevolnosti brzy přejdou
Takle si to teda „uživáš“.
Já jsem dneska vařila bramborové knedlíky s uzeným masem a zelí, mňam. Zítra jedu k zubaři na zaplnění kanálku, tak nevím, jestli se mám hodně bát ![]()
Brý večír,
tak jsme konečně doma…
Dočteno mám,ale reagovat už nebudu nemám sil ![]()
Jen
RADUŠ VŠE NEJLEPŠÍ OPOŽDĚNĚ K NAROZENINÁM!!!!
Více zítra večír ![]()
Katko píšu SZ