Poradna duly
Jana Čurdová
Vojta je velkej šikula!!!!!!
¨Fazole - to sis teda užila, tak ať je líp
Radko, nám očkovali žloutenku s priorixem dohromady..a v pohodě
kackamates píše:
Radko, nám očkovali žloutenku s priorixem dohromady..a v pohodě
já si na vás vzpoměla, když mi Dr. řekla, že to rozhodně nejde dohromady. Chce to prý měsíc pauzu.
. No já má teď fakt obavy, takže to nechci riskovat.
Tak jsme zpátky…
Katko, Báru nechám očkovat proti TBC, bude to brzo, ale nevím přesně kdy.
Dnes jí brali krev kvůli štítné žláze - má ji zvětšenou podle doktora.Tak si myslím, že mi dají vědět podle výsledku.
…to jsem psala o půl třetí, ale vypnul se mi počítač, tak jsem to odeslala až teď. ![]()
Ahoj, tak jsme zpět ze školky. Na chvíli jsme byli kvůli Honzíkovi i na hřišti, ale nechtěla jsem, aby byl Ondra venku dlouho, tak jsem nahnala Honzíka domů na Kouzelnou školku
.
Očkování - nám říkala dr. taky, že min. měsíc rozestup. My zatím trojkombinaci (trivivac) díky permanentní rýmě neočkovali. Máme s dr. dohodu, že naklušeme, až bude Ondra týden v kuse bez rýmy. Z nepovinných nás čeká druhá vakcína žloutenky, první várku měl v listopadu, takže přeočkovat lze v létě, to snad nějak zdravý Ondra bude.
Ondra usnul (když vstává ráno před půl šestou, spí přes den ještě 2×, jinak jednou), jdu vyndat prádlo z pračky a taky tu mám uvařené capucinno
.
Ahoj holky.
Tak jsem zase doma. ![]()
Fazole
Ať je vám brzo dobře.Nepotřebuješ nějaká kilečka poslat? Aby ses p takovém chudnutí neztratila.
A ten doktor byl nějaký vadný,ne?
Pomoooooc mám okno. ![]()
Vojtík je veliký šikulka. ![]()
Dík za pochvalu koláčků.To jsem teda vážně nečekala.
Já jsem tu dala tu fotku spíš pro pobavení. ![]()
Doufám,že půjde večer emimino rychle a bez potíží.Už bych ráda spáchala tabulku.Už je co dopisovat.Tak držte pěsti. ![]()
A nikdo si u mě ničeho nevšiml? ![]()
Prave som zožrala 3 rohliky s maslom a s jahodovým džemom
A je mi z toho na blinkanie ![]()
Kačko ahoj
Taky by si mohla zajsť sem častejšie ![]()
Jiřko čo to maš za hodnosť????
Je krasna
![]()
Radko ja som chcela dať Samikovi žloutenku,ale dr mi to vyhovorila.Že mam počkať keď bude mať za sebou povinné.Naraz by som na tvojom mieste nedavala. ![]()
Vlaďko mail nedošiel
Ale koukala som sa tam na svoju objednavku a rano tam bolo napsane častečně vyřizeno a teraz vyřizuje se
No tak som zvedava.Odkiaľ si objednavala sedačku?Ja som sa trubka ulakomila na motorku o 100 levnejšiu
Keby som objednala drahšiu,tak som ju tu zajtra mohla mať
A tam maju na to 10 dni
Přište by som si mohla najprv prečitať obch.pod. a až pak objednavať
![]()
Bebuško Vojtik je šikulka.Tak za mesiac už ti bude behať po byte
Aj v papani je šikulka.Posielame mu pusinku ![]()
Žaneto ty jo neviem či by som mala odvahu sama isť na pohotovosť.No a doktora by som asi niečim klepla
![]()
Luci,objednávali jsme na www.slune-cz.cz, Baby point.
http://www.slune-cz.cz/…prew_800.jpg /> Bude ji mít Verča a Ondra bude mít tu Verči Strochenmühle.
http://www.babyportal.cz/…s/13116m.jpg /> Paní odepsala,že dneska jim došla a obratem ji posílaj,tak snad brzo dojde.
Jiři,gratulace k nové hodnosti,moc pěkná
.
Fazole,to jste si tedy užili,doktor dost dobrej.
Holky přeju dobrou noc,jdu na Hause.Pa.
ahojda, tady je nějak mrtvo…a jde to zas pomalu ![]()
hm, taky se cítím mrtvě.. ![]()
Žaneto , už je ti líp? to jste to teda vyhmátli, ale jsi borec, že si zvládla sama řídit
.. a ten doktor ten opravdu vychytralec..
Jiřko , já si hodnosti všimla, zas včera a zas na mobilu, jak to člověk pročítá řádek po řádku, dobrý, jsi šikula, že sis to takhle „vyřídila“
![]()
Evi, tak ať je štítná žláza v pořádku… Vojtova dr. mi to takhle říkala nedávno, že to vidí, ale mně… a moje dr. fakt nic neviděla, hmm, to si člověk taky může pak myslet leccos..
koupila jsem taky Avent hrnek, no, přijde mi, že když je hodně plný, tak to teče tou „větrací“ dírkou, bych vraždila… mám pocit, že co koupím, to teče!
ještě chci kouknout na next, že bych už konečně něco objednala..
Ráďo , co Filípek, co ty fleky?… je dobře, že sis narozky hezky užila? A byla i kytička?
![]()
no chtěla jsem reagovat, ale už si nic nepamatuju, co tu přes víkend proběhlo… hmm, tak nic, no..
hlavně, ať je vám všem už dobře!
asi půjdu spát, jsem mrtvá..
Radko
Tak mně napadlo nemohla to být pátá nemoc?
Já už si nepamatuju průběh jak si ho popisovala, ale pátá nemoc začíná jako šestá vysokýma horečkama a po opadnutí se udělaj na těle červený fleky.
U šestý se udělaj jenom takový puntíčky, vypadaj jako potničky…tu měl Eliášek.
Tak ještě oficiálně: Ostravský srazík se posouvá na jiné úterý .Asi to příští.
Ještě něco jsem chtěla,ale nevím co.
Jsem dneska nějak grogy a už mi to nemyslí.
![]()
Výroba tabulky se odkládá na lepší dobu......Bez mozku to nerisknu. ![]()
Jdu raději spát.Dobrou a klidnou noc všem.
Ad hodnost.....Bebuška na to kápla.Teda částečně.No jsem za to moc ráda,páč se mi moc nelíbí být Královna komentářů.A tohle je teda suprovní. ![]()