Poradna duly
Jana Čurdová
No vida.Stačilo ho okřiknout a už to jde.Přišel k židli,zabodl do ní prst a řekl:Há tam. Tak jsem se ho zeptala chceš hačí? tak začal kývat hlavou. No i šikulka umí být. ![]()
Knoflice píše:jirabobes píše:Sis napsala adminům?Knoflice píše:
Echt Kelišová ? Jaké teda vlastně jsou ty hodnosti?To mám jen já.
Jinak ty nižší už moc nevím a pak je ukecaná baba, závislačka, Kelišová, královna komentářů, extra třída.
Hmmmm.
Mě se totiž hodnost Královna komentářů moc nelíbí. ![]()
Ach jo.Kym som vas čitala čo ste tu od rana nakecali,tak mi Samik usnul u prsa.Bolo to asi 5min.Dala som ho do postielky a řve tam ![]()
Tu je taky krasne.Pojdeme na procházku kolem panelaku
.Inač tu sa s nim neda chodiť inam,lebo všade su derave chodniky,len okolo panelakov su normalne ![]()
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat - stříháte děti - ty nejmenší?
Já jsem malého ostříhala, protože měl jen kohouta ve předu, v zadu nic. A taky ho to píchalo do oka, ty vlasy.
Ale dceři začly růst po ostříhání strojkem, hrozně hrubé vlasy, takové jiné, tak nevím, jestli je to tím, nebo je to v genech ![]()
Evičko ja som Samika ostrihala vzadu,lebo v predu mal skoro nič a vzadu pomaly po ramena.
Ale jak to bude mať už hustejšie a dlhšie,tak budeme strihať strojkom
No neporazi vas?Už usinal a oni debili začali teraz čistiť parapety
![]()
Katko, houby růstové bolesti (taky jsem doufala). Honzík má vodu v kyčelním kloubu. Po dvou hodinách v Motole s ubrečeným nastydlým Ondrou s teplotou, nechodícím Honzíkem, po ambulanci, rentgenu, sonu, dalším rentgenu a ambulanci, s autem zaparkovaným na patře bez výtahu a obecně nejezdícími výtahy v nemocnici jsem zralá na panáka.
Ahoj Evi
Ještě ne.Ještě jsem Radečka neostříhala.On by potom vypadal jako velký kluk a já chci miminko. ![]()
Ale Kubu jsem kolem roku ostříhala.A stříhám doteď.Strojkem.Tak nevím,jaké by ty vlasy měl.Vlnité. ![]()
Gabka ještě ostříhaná nebyla.Nikdy.Jen jednou trošičku konečky.
Inge, dúfám, že mu bude lepšie a čo s nim teraz budu robiť?
a chudačisko aj ty!!!!
my sme lukáška teda ešte nestrihali, vlasy už ma riadne dlhé aj ofinu, ale nechám to až na leto a pojde dohola
u marečka sme to tiež tak robili
ale mareček keď bol malý tak bol sama kudrlinka, lukáško už také vlasky nemá
a mareček ma mierne vlnité
Bebuško až si čo najskôr OK.
Jirko pekná hodnosť
Lukáško už spinká
a zas neprovokujte, že vám svieti slnko, u nás je zas bielo a vyzerá na sneženie ![]()
pojdem t odhrnuť
Knoflice a na čom teraz makáte
Jitko, tiež prajem dodatočne všetko najlepšie!!!!!!!!!!!!
Inge píše:
Katko, houby růstové bolesti (taky jsem doufala). Honzík má vodu v kyčelním kloubu. Po dvou hodinách v Motole s ubrečeným nastydlým Ondrou s teplotou, nechodícím Honzíkem, po ambulanci, rentgenu, sonu, dalším rentgenu a ambulanci, s autem zaparkovaným na patře bez výtahu a obecně nejezdícími výtahy v nemocnici jsem zralá na panáka.
To fakt čumim. Tahali mu to ven?
Panáka? Tak půl flašky, ať je to člověku jedno …
Evi , já nemám co stříhat. Si ještě počkám. Na to TBC jsem se ptala, protože to teď není povinné. Čekáš dvojčátka? ![]()
Zabulienka - zrovna zařizuju podlahu, čekám, kdy se podlahář ozve. Nakonec to ten korek bude.
Inge
chuďatko.Taky som si myslela,že to nie je z rastu.Da sa s tim niečo robiť?
Samik už spi.Usnul u prsa.Ale nedalo sa inak,lebo mlatili do tych parapetov jak o život.Strašne saľakal a řval ![]()
Pomoooooc.
Může si Martin započítat do odečítatelných položek stavební spoření,které je na mé jméno a on tam je jako další účastník?????
Díky.
Holky tu minule psali že jo,ale to bolo o mojej hypoteke.Tak asi jo
Ahoj,no kdyz uz smiruju… Jirko jo jo,podle me muze.Ja mam na sebe uver ze stavebka a manza je jako dalsi ucastnik ci spoludluznik ( nevim presne ) a vrati mu z toho dane.