PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
18.3.09 09:36

No vida.Stačilo ho okřiknout a už to jde.Přišel k židli,zabodl do ní prst a řekl:Há tam. Tak jsem se ho zeptala chceš hačí? tak začal kývat hlavou. No i šikulka umí být. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.3.09 09:39
Knoflice píše:
jirabobes píše:
Knoflice píše:
Echt Kelišová ? Jaké teda vlastně jsou ty hodnosti?
:D To mám jen já. :wink:
Jinak ty nižší už moc nevím a pak je ukecaná baba, závislačka, Kelišová, královna komentářů, extra třída.
Sis napsala adminům?

Hmmmm. :oops: Mě se totiž hodnost Královna komentářů moc nelíbí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.3.09 10:02

Ach jo.Kym som vas čitala čo ste tu od rana nakecali,tak mi Samik usnul u prsa.Bolo to asi 5min.Dala som ho do postielky a řve tam :(

Tu je taky krasne.Pojdeme na procházku kolem panelaku :lol: .Inač tu sa s nim neda chodiť inam,lebo všade su derave chodniky,len okolo panelakov su normalne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.3.09 10:03

Dobré ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.3.09 10:04

Jdu uklidit, přijde mi návštěva - z dvojčátkové diskuse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.3.09 10:08

Jo a ještě jsem se chtěla zeptat - stříháte děti - ty nejmenší?
Já jsem malého ostříhala, protože měl jen kohouta ve předu, v zadu nic. A taky ho to píchalo do oka, ty vlasy.
Ale dceři začly růst po ostříhání strojkem, hrozně hrubé vlasy, takové jiné, tak nevím, jestli je to tím, nebo je to v genech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.3.09 10:14

Evičko ja som Samika ostrihala vzadu,lebo v predu mal skoro nič a vzadu pomaly po ramena. :lol: Ale jak to bude mať už hustejšie a dlhšie,tak budeme strihať strojkom

No neporazi vas?Už usinal a oni debili začali teraz čistiť parapety :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
18.3.09 10:14

Katko, houby růstové bolesti (taky jsem doufala). Honzík má vodu v kyčelním kloubu. Po dvou hodinách v Motole s ubrečeným nastydlým Ondrou s teplotou, nechodícím Honzíkem, po ambulanci, rentgenu, sonu, dalším rentgenu a ambulanci, s autem zaparkovaným na patře bez výtahu a obecně nejezdícími výtahy v nemocnici jsem zralá na panáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.3.09 10:19

Ahoj Evi
Ještě ne.Ještě jsem Radečka neostříhala.On by potom vypadal jako velký kluk a já chci miminko. :oops:
Ale Kubu jsem kolem roku ostříhala.A stříhám doteď.Strojkem.Tak nevím,jaké by ty vlasy měl.Vlnité. :lol:
Gabka ještě ostříhaná nebyla.Nikdy.Jen jednou trošičku konečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
18.3.09 10:25

Inge, dúfám, že mu bude lepšie a čo s nim teraz budu robiť?
a chudačisko aj ty!!!!

my sme lukáška teda ešte nestrihali, vlasy už ma riadne dlhé aj ofinu, ale nechám to až na leto a pojde dohola
u marečka sme to tiež tak robili
ale mareček keď bol malý tak bol sama kudrlinka, lukáško už také vlasky nemá

a mareček ma mierne vlnité

Bebuško až si čo najskôr OK.

Jirko pekná hodnosť

Lukáško už spinká

a zas neprovokujte, že vám svieti slnko, u nás je zas bielo a vyzerá na sneženie :twisted:
pojdem t odhrnuť

Knoflice a na čom teraz makáte

Jitko, tiež prajem dodatočne všetko najlepšie!!!!!!!!!!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.3.09 10:34
Inge píše:
Katko, houby růstové bolesti (taky jsem doufala). Honzík má vodu v kyčelním kloubu. Po dvou hodinách v Motole s ubrečeným nastydlým Ondrou s teplotou, nechodícím Honzíkem, po ambulanci, rentgenu, sonu, dalším rentgenu a ambulanci, s autem zaparkovaným na patře bez výtahu a obecně nejezdícími výtahy v nemocnici jsem zralá na panáka.

8O 8O 8O To fakt čumim. Tahali mu to ven? :? Panáka? Tak půl flašky, ať je to člověku jedno …

Evi , já nemám co stříhat. Si ještě počkám. Na to TBC jsem se ptala, protože to teď není povinné. Čekáš dvojčátka? :lol:

Zabulienka - zrovna zařizuju podlahu, čekám, kdy se podlahář ozve. Nakonec to ten korek bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.3.09 10:36

Inge :( chuďatko.Taky som si myslela,že to nie je z rastu.Da sa s tim niečo robiť?

Samik už spi.Usnul u prsa.Ale nedalo sa inak,lebo mlatili do tych parapetov jak o život.Strašne saľakal a řval :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.3.09 10:38

Pomoooooc.
Může si Martin započítat do odečítatelných položek stavební spoření,které je na mé jméno a on tam je jako další účastník?????
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.3.09 10:41

Holky tu minule psali že jo,ale to bolo o mojej hypoteke.Tak asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
18.3.09 10:45

Ahoj,no kdyz uz smiruju… Jirko jo jo,podle me muze.Ja mam na sebe uver ze stavebka a manza je jako dalsi ucastnik ci spoludluznik ( nevim presne ) a vrati mu z toho dane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí