Poradna duly
Jana Čurdová
Sabika píše:Pajulena píše:
Jo a jeste jsem zapomela napsat, jak jsem si Matyska zotrocilaJsem si ho naucila, ze mi vytahne nadobi s mycky. Ja jen stojim u linky a strkam to do skrinek a nemusim se zohybat
Uz to umi rychle, tak to fici. A donese mi ledacos, na co ukazu, takze se nemusim zvedat
Treba ovladani a tak. Ja jsem teda matka
![]()
![]()
jó to má někdo pohodu![]()
![]()
Mně to nosí ten starší.
![]()
Holky prosimvás dejte už s těma nemocema dětí i vás pokoj. (Ehm, Eliášek opět rýma a kašel) ![]()
Bebuško, Inge ať to je všechno v pohodě.
Eliášek měl před chvílí děsnej amok. Snažila sem se mu ostříhat nehtíky, nakonec sme zvládli jenom jednu ruku. ![]()
Děvčata měla bych na vás takovou prosbu, písnu vám SZ pošlu to těm co jsou na posledních třech stranách a kdojí odemně nedostane, tak ať se prosím ozve, a já mu jí taky písnu.
No já jsem si přivezla Vendu ze školky s červenýma líčkama, prospala se a teď jezdí Vojtovi po zádech sanitkou … Tak snad to nic nebude.
To je na bednu, vegetovat tu ve dvou místnostech!
Ti vaši kluci jsou teda šikovní! Vojta prádlo vyhazuje a do pračky strká, to jo, ale úplně jinak než chci já! Jo a něco podat? Nee, to by s tím právě zdrhnul …
Jako, admini to tu asi čtou, protože teď to jede rychle jako blázen
![]()
tady nikdo nejni, to je teda divný???
pajuleno - hezky to máš zařízený, Filda taky rád podává, ale mám strach, že to rozbije
terko - stříhání nehtů je u nás taky katastrofa. Na nohou jedině s rohlíkem v jedné ruce nebo sušenkou
prádlo do pračky - Filda se hlavně snaží mi tam skřípnout ruku
byli jsme taky venku a fakt nic moc . Sice trochu sluníčko, ale vítr děs běs a pěkná kosa. Tak já jdu něco dělat, hezký večer a dobrou noc
Holky tak mam pocit,že Samik je tu najmenej šikovny
Ale nevadi on sa nauči ![]()
Terko maš SZ ![]()
Pavli ty maš ale pomocnika
![]()
strihanie nechtikov u nas je to uplne v poho,len mu musim pustiť TV alebo PC.Ale pred par mesiacmi musel Adam tancovať,skakať…aby ho nejak zabavil
počasie tady bolo krááásne akurat ten vietor
Boli sme vyniesť koš trvalo to 45min ![]()
Radko ja som tu,len pri pisani aj papam,tak mi to trva nejak dlho ![]()
Samuľo bol dnes kouzelny.Samozrejme furt bral kliče a konečne mi ich neschoval,ale strkal do zamku
Jo a kym som varila,tak sedel u PC,prišla som k nemu a pýtym sa:Sami,chceš sušenku?No a on sa na mňa ani nepodival a natiahol ruku.Dala som mu sušenku do ruky a on hňeď do pusinky.No ako keby som tu nebola ![]()
luci.....klidek......kubo tiez kasle na mna a nepomaha,bude po otcovi…
![]()
kubko je sikovny na huncustva zase.......
![]()
martinaSK píše:Tak to Samik neviem po kom bude.Adam pomaha.Navari uklidi umyje riad…
luci.....klidek......kubo tiez kasle na mna a nepomaha,bude po otcovi…![]()
![]()
kubko je sikovny na huncustva zase.......
![]()
Teraz som volala s Adamom,tak maľovať sa teraz nebude
Keby nebol aj ten strop ružovy,tak by som vymaľovala sama.Ale strom nezvladasm.Mam problem aj zaclony vešať.Hneď sa mi toči v hlave
Že vraj tak do pol roka vymalujeme.Tak Samik bude mať zatim holčičí pokojík
A možem za to ja ![]()
EvickaS píše:
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat - stříháte děti - ty nejmenší?
Já jsem malého ostříhala, protože měl jen kohouta ve předu, v zadu nic. A taky ho to píchalo do oka, ty vlasy.
Ale dceři začly růst po ostříhání strojkem, hrozně hrubé vlasy, takové jiné, tak nevím, jestli je to tím, nebo je to v genech
jéé Robik už je ostříhaný cca od osmi měsíců a před měsícem na ježoura ![]()
kitty25 píše:bramburka81 píše:http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Holky a u koho teď objednáváte ten Next?
no to je pěkný odkaz a z čeho tam?
![]()
Byla jsem si zacvičit na aerobik, super
.
Matýsek byla stříhaný už dvakrát, jednou od tchýně a jednou v kadeřnictví. Měl už to hodně dlouhé…
next se vybírá z www.next.co.uk
ale ten odkaz je na paní, co se u ní objednává
objednávky jsou do soboty, už čekám jen na jednu kámošku, takže Bebuško jestli něco vybereš, pošli kody a já to do obj. přidám
jinak jsem to dneska jen prolítla, máme nějaký krizový den, takže nic moc.....
jdu se konečně najíst a fičím do hajan, mějte se