PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
18.3.09 16:28
Sabika píše:
Pajulena píše:
Jo a jeste jsem zapomela napsat, jak jsem si Matyska zotrocila :lol: Jsem si ho naucila, ze mi vytahne nadobi s mycky. Ja jen stojim u linky a strkam to do skrinek a nemusim se zohybat :lol: Uz to umi rychle, tak to fici. A donese mi ledacos, na co ukazu, takze se nemusim zvedat :lol: Treba ovladani a tak. Ja jsem teda matka :lol:
:lol: :lol: :lol:
jó to má někdo pohodu :lol: :lol: :lol:

Mně to nosí ten starší. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
18.3.09 16:34

Holky prosimvás dejte už s těma nemocema dětí i vás pokoj. (Ehm, Eliášek opět rýma a kašel) :roll:
Bebuško, Inge ať to je všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
18.3.09 16:38

Eliášek měl před chvílí děsnej amok. Snažila sem se mu ostříhat nehtíky, nakonec sme zvládli jenom jednu ruku. :roll:

Děvčata měla bych na vás takovou prosbu, písnu vám SZ pošlu to těm co jsou na posledních třech stranách a kdojí odemně nedostane, tak ať se prosím ozve, a já mu jí taky písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.3.09 17:10

No já jsem si přivezla Vendu ze školky s červenýma líčkama, prospala se a teď jezdí Vojtovi po zádech sanitkou … Tak snad to nic nebude.

To je na bednu, vegetovat tu ve dvou místnostech!

Ti vaši kluci jsou teda šikovní! Vojta prádlo vyhazuje a do pračky strká, to jo, ale úplně jinak než chci já! Jo a něco podat? Nee, to by s tím právě zdrhnul …

Jako, admini to tu asi čtou, protože teď to jede rychle jako blázen :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
18.3.09 19:38

tady nikdo nejni, to je teda divný???

pajuleno - hezky to máš zařízený, Filda taky rád podává, ale mám strach, že to rozbije

terko - stříhání nehtů je u nás taky katastrofa. Na nohou jedině s rohlíkem v jedné ruce nebo sušenkou

prádlo do pračky - Filda se hlavně snaží mi tam skřípnout ruku

byli jsme taky venku a fakt nic moc . Sice trochu sluníčko, ale vítr děs běs a pěkná kosa. Tak já jdu něco dělat, hezký večer a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.3.09 19:51

Holky tak mam pocit,že Samik je tu najmenej šikovny :( Ale nevadi on sa nauči :lol:

Terko maš SZ :lol:

Pavli ty maš ale pomocnika 8O :D

strihanie nechtikov u nas je to uplne v poho,len mu musim pustiť TV alebo PC.Ale pred par mesiacmi musel Adam tancovať,skakať…aby ho nejak zabavil
počasie tady bolo krááásne akurat ten vietor :( Boli sme vyniesť koš trvalo to 45min :lol:

Radko ja som tu,len pri pisani aj papam,tak mi to trva nejak dlho :lol:

Samuľo bol dnes kouzelny.Samozrejme furt bral kliče a konečne mi ich neschoval,ale strkal do zamku :lol: Jo a kym som varila,tak sedel u PC,prišla som k nemu a pýtym sa:Sami,chceš sušenku?No a on sa na mňa ani nepodival a natiahol ruku.Dala som mu sušenku do ruky a on hňeď do pusinky.No ako keby som tu nebola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
18.3.09 20:04

luci.....klidek......kubo tiez kasle na mna a nepomaha,bude po otcovi… :roll: :lol: :lol:

kubko je sikovny na huncustva zase....... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.3.09 20:13
martinaSK píše:
luci.....klidek......kubo tiez kasle na mna a nepomaha,bude po otcovi… :roll: :lol: :lol:kubko je sikovny na huncustva zase....... :lol: :lol:
Tak to Samik neviem po kom bude.Adam pomaha.Navari uklidi umyje riad… :D Ale verim tomu,že sa všetko pekne nauči

Teraz som volala s Adamom,tak maľovať sa teraz nebude :cry: Keby nebol aj ten strop ružovy,tak by som vymaľovala sama.Ale strom nezvladasm.Mam problem aj zaclony vešať.Hneď sa mi toči v hlave :roll: Že vraj tak do pol roka vymalujeme.Tak Samik bude mať zatim holčičí pokojík :oops: :( A možem za to ja :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
18.3.09 20:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.3.09 20:23
EvickaS píše:
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat - stříháte děti - ty nejmenší?
Já jsem malého ostříhala, protože měl jen kohouta ve předu, v zadu nic. A taky ho to píchalo do oka, ty vlasy.
Ale dceři začly růst po ostříhání strojkem, hrozně hrubé vlasy, takové jiné, tak nevím, jestli je to tím, nebo je to v genech :roll:

jéé Robik už je ostříhaný cca od osmi měsíců a před měsícem na ježoura :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.3.09 20:28
bramburka81 píše:
Holky a u koho teď objednáváte ten Next?

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
18.3.09 20:34
kitty25 píše:
bramburka81 píše:
Holky a u koho teď objednáváte ten Next?
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

no to je pěkný odkaz a z čeho tam? :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
18.3.09 20:35

Byla jsem si zacvičit na aerobik, super :) .

Matýsek byla stříhaný už dvakrát, jednou od tchýně a jednou v kadeřnictví. Měl už to hodně dlouhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.3.09 20:39

next se vybírá z www.next.co.uk

ale ten odkaz je na paní, co se u ní objednává

objednávky jsou do soboty, už čekám jen na jednu kámošku, takže Bebuško jestli něco vybereš, pošli kody a já to do obj. přidám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.3.09 20:40

jinak jsem to dneska jen prolítla, máme nějaký krizový den, takže nic moc.....

jdu se konečně najíst a fičím do hajan, mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital