PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
19.3.09 08:28

tak jsem to rychle dočetla.

batťa botky se mi líbí jen jedny - uvidíme jak budou vypadat v reálu

Leni super fotky

konec psaní, Robin mě štípe, tak odcházím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
19.3.09 08:35

Nono, nějak nám tu od západu míří mraky … asi jste se naštvaly a expresem tu něco poslaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
19.3.09 08:41

Ahoj,
tak bílá sr…a i zde a že jí je teda požehnaně :evil:

Katko
věřím že shání 8) ale ještě nevolal,zítra mu cinknu! :wink:

Holky trable s pračkou vám nezávidím,doufám že ta naše potvůrka nezačne stávkovat :twisted:

Marti
ty Baťovky vypadají dobře,jedny se mi tam zalíbili tak asi vyrazíme zítra do Jihllavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.3.09 08:45

mne sa pacia tie prve batovky…som na ne zvedava a hlavne ci ich budu mat…no ked nie,tak objednam z netu.....v reali len vyskusame nejake,ze ake cislo potrebujeme… 8)

a inak u nas je kraaasne slnecno...... :dance: :potlesk: :-) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.3.09 08:45

Ahoj holky

Čitala som len tak narychlo,lebo to mam na polke monitoru a moc ma to takto naba :roll: No musi aj Samik čumieť na Teletab.

Leni Vojtik je krasnučky.Ako holčička nevypada.A tie vo vani su srandovne :lol: To tie balonky ma pri každom kupani?No a na tej prvej je sladky

Jiřko mi mame 8 zubkov!!! :huban:

Trošku Pražačky naseč… tady je NÁDHERNE!!! :D aNI VIETOR NEFUKA,LEN SVIETI SLNIEČKO

Už davaju dole lešeni,tak ma čakaju zas oknas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
19.3.09 08:48

Hani, kdyby se podařilo, tak by to bylo super! To by proti emiminu už ani necek :lol: :lol:

Luci, to je paráda co! U nás mraky nejsou, to byl jen jeden, co zakryl slunce a jak tu sedím na té chodbě, tak se mi zdálo, že celá zem potemněla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
19.3.09 08:51

Zdravím,

včera večer jsem dočetla, ale než jsem napsala, KLárka se vzbudila a nemínila usnout :roll: Musela jsem si s ní lehnout… Nejspíš má reakci na očkování, je ukňouraná, ráno jsem jí naměřila 37,5 po odečtu.

Ještě jednou děkuju za přání k narozkám :D

Kitty , konečně jsem četla článek, hezky napsané a super fotky. Co dudlík? Klárka je celkem závisláček, nám by jeho schování neprošlo. Potřebuje ho na usínání a přes den, jakmile se jí něco nelíbí nebo se bouchne, už ukazuje na poličku s dudlíkem. Barunka ho touhle dobou už neměla.

Leni , hezké fotky, Vojta je pěkný klučina :wink: Jak cvičíš, máš nějaký stroj?

Inge , to je hrůza. Myslela jsem, že takové nemoci mají jen dospělí…

Katko , raději se sluníčkem neprovokuj :lol: :wink: U nás napadlo trochu sněhu. Včera fučel hrozný vítr, my v tom šly s holkama na návštěvu. To jsme si daly. A vyberte správný odstín korku.

Víc mě nenapadá, Klárka se dožaduje společnosti, jdu za ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.3.09 08:55

Dobré ráno!

no už to víte, ale tady fakt je bílo a chumelí, to je hnuuuus! :evil:

Leni, fotky bombový, Vojťula jako holčička podle mě nevypadá, a vana je dokonalá, jak už se pár lidiček vyjádřilo :D

Jiři, u nás tabulka v pořádku :lol: :wink:

ad stříhání, vlásky jsme stříhali jednou, těsně po roce, ale už by to zas potřeboval, roste mu, kštice jeho, nějak zběsile..
a nehtíky, na rukou to nějak zvládnu, nohy jsou horší, to většinou potřebuju, aby tatík zabavil, ale tam to naštěstí není tak často..

botky Baťovky, na netu v katalogu už je mají taky, taky půjdu okouknout, většinou za 399,–, co jsem jen tak rychle přelétla očima..
páč z Lužin se asi nechytáme, bych to tipla..

Petro, půjdete dnes na cvíčo? Dnes se má zaplatit další čtvrtletí, ale to už se tě stejně netýká, co… a já furt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.3.09 09:03
kackamates píše:
no zahrála jsem si teď s matesem skořápky s dudlíkem a kelímkama,,, jsem se bavila, on se vztekal, když hned nenašel…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To ho učíš pěkné věci. :P :lol:

Jinak dobré ráno všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.3.09 09:13
kackamates píše:
Katko, si děláš prd.l, že je u vás pěkně???
tady je sněhové království..

No nevím,jak Katka,ale já si prdel neudělám,když řeknu: Venku je krásně,svítí sluníčko,modré nebe jen semtam malinký bílý obláček.Ale jen 2°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
19.3.09 09:19

Ahoj!
Přidám se s počasím:Je krásně jasno, nefouká, ale je jeden stupeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
19.3.09 09:20

KATKO,JIŘINKO a další kdo mají hezké počasí........NESERTE MĚ!!! :evil: :evil: :evil:

slabší povahy mi musí můj výraz odpustit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
19.3.09 09:24

Holky, ja uz fakt nevim, co to se mnou je. Pred pul hodinou se mi vyklopil Ondra na chodnik - blbe jsem zabrzdila kocar, sjel 2 schody a preklopil se v kocaru na pusu - ukrutne rozseklý ret, krev všude, po očistě a mlíku usnul :? :?, tak chodím pozorovat. Mně se ty moje děti snad zabijou.

Jdu odnést Honzíka k vláčkům…

Tady sněží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
19.3.09 09:26

Ježiši, chudák Ondra :cry:
Taky se mi to stalo, ale s tou nejstarší, když byla malá. To bude dobrý, uvidíš! Asi máte katastrofické období…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
19.3.09 09:40

INGE
8O 8O 8O už dost s těma katastrofama :cry: ať je líp...........a já to řikám furt je to tim počasím :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí