PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
19.3.09 19:14
Radka75 píše:
Vlaďko - leták mám, ale máš pravdu není to v něm. Ta beba byla tak o 40 kč možná 60,– ale nechci kecat. Je to až do 31.3, a já tam zase příští týden pojedu nakupovat, tak bych ti tu cenu řekla. A ty pampers určitě jsou při koupi 2 balení za 349,– , to jsem viděla.

ani já to nenašla ani v letáku ani na netu. přesně stejné jako Vlaďka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.3.09 19:14

já furt řeším, hledám a ošmatávám ty golfky, už jsem z toho trefená, fakt nevím… nelíbí se mi ty dvojitý kolečka, když tady po Praze pořád někde jezdím po nájezdech, kde se ty kolečka spíš nevejdou…
uh, prostě nevím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.3.09 19:23
Bebuska píše:
já furt řeším, hledám a ošmatávám ty golfky, už jsem z toho trefená, fakt nevím… nelíbí se mi ty dvojitý kolečka, když tady po Praze pořád někde jezdím po nájezdech, kde se ty kolečka spíš nevejdou…
uh, prostě nevím!

http://www.synapse5.ic.cz/b4b/t/34b.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.3.09 19:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.3.09 19:35
kitty25 píše:
Radka75 píše:
Vlaďko - leták mám, ale máš pravdu není to v něm. Ta beba byla tak o 40 kč možná 60,– ale nechci kecat. Je to až do 31.3, a já tam zase příští týden pojedu nakupovat, tak bych ti tu cenu řekla. A ty pampers určitě jsou při koupi 2 balení za 349,– , to jsem viděla.
ani já to nenašla ani v letáku ani na netu. přesně stejné jako Vlaďka

no jo, tak to v letáku není. Že já blbec vám to psala, že?

Vla´dko - ta cena beby byla myslím 260,–

Petro - to OZp byl příspěvek za nového klienta, takže možná ten jde rychlejc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.3.09 19:59

Ahojte

Tak tady sa dnes menilo počasie ako…neviem čo :lol: Raz tak padal sneh,že ľudia si to odpratavali z chodnikov.Pak zasvietilo sluničko a po snehu anoi stopy :lol: .Takto to bolo,nekecam 3× :roll:

Už mame doma motorku :D :D :D :dance: Ale už si stamade nič neobjednam.Pri objednani som napsala prosbu o info,keď odošlu baliček aby som bola doma.Furt keď niečo objednavam,tak mi všetci poslali maila.Samozrejme som doma nebola.Tak som si po to utekala na poštu.Ešte šťastie,že je taka ľahka.Ale vypadala som jak trubka s krabicou na kočarku.Bola skoro večšia,než on :lol:

Inge 8O pane Bože veď u vas to je katastrofa za katastrofou :( Hlavne nech je všetko OK a pevne nervy ti prajem :) :wink:

Petro Samikovi sa zas udelala po tesco plenach vyražka kolem pindika.Presne taka ako po penny plenach :roll: Ale davam mu ich.Vyražka myzne a mam 2 baliky,tak to nevyhodim :oops:

Baťa botky mne sa zle nezdaju.A rozhodne nie ako od vietnamcov.Sesternica malej kupuje a je to hruza des.Len sa na to podivam a vidim,že od kože to ma hoooodne ďaleko.Samikovi budem určite kupovať tie s gumou na špičke,lebo on by ich mal 2-3× a už by boli ošupane :roll: :lol: Ale pačili sa mi tie farebne pre holčičku :D Pro kluka tam boli tiež jedy čo by som brala,ale nechce sa mi to hľadať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.3.09 20:02

Radko já jsem ráda, žes to napsala, někdy to v letáku není. chystám se taky do tesca. tak se tam mrknu

Bebuško s těma botama jsi mě teda naprdla, jsem si řikala, že konečně mají příznivé ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.3.09 20:20

Luciku , ty balonky má ve vaně jen svátečně :) Když si to vykňučí neteř 6letá :wink:

Bramburko , kde jsi četla o těch botech od Bati??? :o

**Dudáka, máme ještě furt, ale jen na spaní..

Tak dneska spal Vojta půl hodiny v poledne. Víc ani boha. Kéž by spal v kuse do rána… :wink:
Ty botky jsou pěkný.. taky bych nějáký vybrala..**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.3.09 20:24
kitty25 píše:
tesco pleny jsem koupila minule jedny, bohužel opět Robikovi dělají pod gumičkou vyrážku, tak zůstaneme u pampersek

Já to říkám už několik let,že pampersky jsou nej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.3.09 20:26

Aha, teď jsem to dočetla.. že boty naživo nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.3.09 20:29

kitty a ktore sa ti pacia..... :?: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.3.09 20:29
jirabobes píše:
kitty25 píše:
tesco pleny jsem koupila minule jedny, bohužel opět Robikovi dělají pod gumičkou vyrážku, tak zůstaneme u pampersek
Já to říkám už několik let,že pampersky jsou nej. :wink:
nej nej nej nej..... :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.3.09 20:32

naaahodou tieto su super…
http://www.bata.cz/…g/413359.jpg

lenze nemali nasu velkost… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.3.09 20:35
kitty25 píše:Bebuško s těma botama jsi mě teda naprdla, jsem si řikala, že konečně mají příznivé ceny.

koukni na net, jsou tam i ceny a detaily celkem dobré, ale stejně, naživo je naživo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.3.09 20:37
martinaSK píše:
naaahodou tieto su super…
http://www.bata.cz/…g/413359.jpglenze nemali nasu velkost… :-(

tak ty se mi líbí na obrázku, koukala jsem na ně hned jako na první a naživo se mi to asi tak úplně nelíbilo.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí