Poradna duly
Jana Čurdová
Bebuska píše:
ještě jsem chtěla, už dýl… Jiřinko , mě hrozně překvapilo, že si z těch letáků měla tak málo, teda nevím, za jaké si to psala období, ale vzhledem k tomu, že se to týkalo zdanění, tak… víš, že jsi na tom makala tak moc a za tak málo, teda mi přijde…
No nebylo to za moc.To ne. Dělala jsem to od asi května? A nejvyšší výplata byla kolem 2700,– za měsíc.
Je to nedoceněná makačka,ale byla jsem ráda i za to.Jak jsem už říkala,nedělala jsem to pro peníze (i když potěšily),ale pro pocot užitečnosti.Už jsem si připadala zbytečná,nepotřebná,neohodnocená,.....njn už jsem moc dlouho doma.
Teď je to finančně lepší,teda snad (ještě jsem neodečetla telefon a benzín).A jsem spokojená.Přece jenom i svým způsobem pomáhám lidem.Třeba se i vypovídat,poradím a tak.....Prostě se cítím užitečná.Už skoro rok nedepkařím,že jsem na nic. ![]()
Kačko
Já vím,že už téměř vše vyrábí číňani.Já jsem jen chtěla podotknout,že už to není co bývalo.Baťovky byla super boty,co vydržely i několik let a teď se to brzo rozpadá.Byly za přijatelnou cenu a kvylitní.Což je siper kombinace.Teď pokud chcěš,aby ti boty nějakou dobu vydržely,tak už musíš hodně zaplatit v nějakém značkovém obchodě.A ani to není záruka,že to vydrží.
Je to děs.
Radeček si papuče jen rozvazuje.Ale až po dlouhé době.Sundat je nedokáže,protože i narvat je na tu jeho krtí nožku je problém. ![]()
Raději to odešlu.
jirabobes píše:Bebuško
Co se stalo na stěně? Na lezecké? Mi to nějak uniklo.Doufám,že je vše o.k.
jj, na lezecké, on tam Lukáš pracuje… resp. na stěně jako takové nic, ale v jedné místnosti.. nestalo se nic, ale stačilo strašně málo a mohlo se stát a hrozně moc ![]()
jirabobes píše:
Radeček si papuče jen rozvazuje.Ale až po dlouhé době.Sundat je nedokáže,protože i narvat je na tu jeho krtí nožku je problém.
Krtí nožku
![]()
Jsem ráda za vaše reakce na korek. A jsem ráda, že ho budu mít a že na něho mám
Samo, že jsme překročili rozpočet, ale jsou věci, které počkat můžou, až se na ně zase našetří … ![]()
Vlaďko, dráždíš moji zvědavost
ale chápu … ![]()
Bebuska píše:jirabobes píše:Bebuškojj, na lezecké, on tam Lukáš pracuje… resp. na stěně jako takové nic, ale v jedné místnosti.. nestalo se nic, ale stačilo strašně málo a mohlo se stát a hrozně moc
Co se stalo na stěně? Na lezecké? Mi to nějak uniklo.Doufám,že je vše o.k.
Ještě,že se nic nestalo. Jsem se polekala.
Tak jsem to teď sečetla a letákama jsem si vydělala za 10 měsíců 22400,–. No nic moc,ale lepší než drátem do oka. ![]()
Bebuško , tobě nebo Vojtíkovi? No hlavně, že se nic nestalo!!! Někdy stačí opravdu maličko…
Bačkory si Klárka nesundává, na mašličce dělám ještě jeden uzel.
Jiři , za takovou makačku to bylo fakt málo peněz. Aspoň že ti to pomohlo proti depkám, to je důležité ![]()
Jojo depka je sviňa...................asi si seženu brigádku letáků ![]()
A Jiřinko
zabralo ti to hodně času? Jaký jsi měla systém práce?
Knoflice píše:kackamates píše:Jj, korek je nejteplejší. Ještě lepší než dřevo.
Katko, ten korek je asi docela teploučký, co? je to lepší než dřevo?? my máme jen plovoučky (na nic jiného nebylo) a ty jsou studené…Viděla jsem infra fotky chodidel po chůzi na různém povrchu. Nebylo to na stránkách firmy, co prodává korek, takže si nemyslím, že by to byla propagace … Ten korek, co máme v kuchyni se opravdu osvědčil, i když to jsou jen obyčejné čtverce, tohle bude ještě větší paráda, páč je to plovoučka. Brácha ji má cca rok a půl a zatím spokojenost. Záruku na to dávají 15 let. To jsem se rozohnila, co?
Nj, jediné negativum je ta cena
Jo a podhlahář říkal, že u nás na SMoravě lidé šetří, nejvíc se dává lino, ale že jak jezdí na zakázky do Prahy, tak tam dávají korek a jen korek
![]()
![]()
Korok ie isto teplý ale myslím že nieje tak odolný ako drevo
my teda máme klasické 3cm parkety a nedám na ne dopustiť
keď sme to robili, tak nás prehovárali či si nechce dať do izieb , ktoré sa nebudú tak využívať korok
parkety boli riadne drahé, ale neľutujeme, kvôli nim sme odložili sťahovanie o rok neskôr
ked niekto k nám príde, u nás sa nenosia žiadne papuče, tak sa každý pýta či máme podlahové kúrenie
je to strašne teplé, my sa stále vaľame po zemi ![]()
tak to je môj názor
a krásne ráno ![]()
u nás sneží
uf, vy mi dáváte, ale co jsem mohla čekat, že ![]()
představte si místnost, u země má výklenek, okno, aby z chodby, která je o patro níž, bylo vidět, kolik je tam lezců… a Vojta v tom výklenku, jsem ho nechala, ať si tam leze, pak mi to nedalo, šla jsem pro něj a nemohla jsem uvěřit vlastním očím, že sahám rukama do prázdna, že tam prostě NENÍ sklo!!!!! a Vojta na půl těla vykloněný… mohl spadnout nejmíň ze tří a půl metru dolů do té chodby…
chápete? Už tu brečím, nemůžu si ani domyslet, jak všelijak by to mohlo dopadnout. ![]()
klepala jsem se ještě hodinu.
a ešte vám musim napísať moju raňajšiu záchrannú akciu
Lukáško ma sopliky, tak sme v noci toho moc nenaspali a počula som že niečo chodí po streche ale nie zvonka ale vo vnútri
ráno sme vyprevádzali marečka do školy a otvoríme dvere a hneď začala mačka mňaučať, my sme hľadali ale nikde sme ju nevideli
potom som zavolala rodičov až postrážia Lukyho a mama vravela, že od včera nevidela našu mačku, my máme teda spoločnú, tak som už vedela že to je naša cicina, ale kde je?
tak som vyšla aj na poval a tam sa ju nedalo dočiahnuť, tak ona potvora bola v debnení úplne dole, len ako ju dostať
tak som si musela dať 6m rebrík na strechu apod škridľu na konci sa dáva taká mriežka kvôli vtáčikom a tam bola bola, tak som to musela vyrezať vybiť jednu latku debnenia aby sa ta potvor a dostala vonku
a potom si sama zišla dole rebríkom ![]()
len najhoršie na tom bolo, že snežilo a všetko zamrznuté, tak mam ruky doškrabané
ale bolo by jej škoda, je nádherna čierna, srsť má ligotavú a mame je vykastrovanú, ona chodi len k rodičom a k nám
tak dneska mám už dobrý skutok za sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobre ránko
Tak ja mam okna umyte v 2 izbach.Obyvak necham na neskor,lebo je vedľaešte lešenia akeď ho budu davať dole,tak to budem mať zas špinave ![]()
Mati tu stoja Penny pleny 229,– a Slep and Play 229,–To klasicke balenie ![]()
Bebuško čo sa stalo?Mne sa nechcu načitať strank,tak ani neviem čo sa deje
počasie nepoviem
lebo to pak dopadne ako včera
Tak si domyslite
Dnes sme vstavali o 6h.O 7 som už umyvala okna
Mam dnes nejak hooodne energie ![]()
Luciku, ty tie okná umývaš asi každý týždeň!!!!!!!!!!!!!!!
tak ak pôjdete k vašim tak sa zastav, to len aby si nevyšla zo cviku ![]()
Bebuško
síla,ale naštěstí se nic nestalo,ufuf se mi naježila všechna kůže na těle,ale nezoufej. A proč tam nebylo to sklo???? ![]()
Hlavně že bobek nebyl zvědavý moc a je v pořádku.
Aprpr…co bylo v těch chirurgách????(božínku co jsem to napsala za slovo?chirurzích,chirurgách…ach ta češtin)
Bebuško
Bože hlavne,že sa nič nestalo.Aso by ma porazilo na tvojom mieste.Daj si panaka ![]()
zabulienka píše:Nie moja
Luciku, ty tie okná umývaš asi každý týždeň!!!!!!!!!!!!!!!tak ak pôjdete k vašim tak sa zastav, to len aby si nevyšla zo cviku
LUCIKU píše:zabulienka píše:Nie moja
Luciku, ty tie okná umývaš asi každý týždeň!!!!!!!!!!!!!!!tak ak pôjdete k vašim tak sa zastav, to len aby si nevyšla zo cviku2× do roka.A aj to večšinou Adam
Ale konečne dali dole lešeni(Aj keď nie cele,ale pred našimi oknami už nie je)Oni ich umyvali ale len tu hrubu špinu,takže som ich mala uplne biele
No a čo som umyvala naposledy,tak to koli tomu,že som už poriadne nevidela von
Inač nie som taka aktivna
veď ja sa smejem ![]()
keby si videla moje, su do určitej výšky tak krásne poolizované ![]()