PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
19.3.09 23:41

Evi děkuju za tuhle fotku, zase mi to potvrdilo, že je Adámek celej TY. :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
20.3.09 06:49

Holky, mě už to fakt nebaví. Dočteno nemám, protože mi ty stránky prostě nechtějí najet. Včera večer to ještě chápu, to byla spousta uživatelů on-line, ale v půl sedmé ráno???? :cry: :cry:

Jinak u nás nic nového - Ondra je stále oteklý, odřený s rýmou a má 37,2. Honzík stále nechodící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.3.09 07:01
jirabobes píše:
To dneska byl ale díl. :cry:

taky jsem koukala, fuj fuj, to bylo smutné… a když si představím, co se mě stalo v úterý u Lukáše na stěně, jaké z toho moho být neštěstí, je mi do pláče ještě teď, pořád na to myslím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.3.09 07:07

jinak všem krásné dobré ráno, u nás slunečné, ale asi mrazivé…

jsem tu, na nás, brzo, co? :D Vojta se vzbudil za pět minut šest, pak jsme se přes půl hodiny mazlili v posteli, byl hodňoučkej, pak si začal hrát a pak, když jsem řekla, že půjdu udělat mlíčko, začal jásat mam mam, jakože mňam :lol:
a zjistila jsem, že místo haló říká halí, s telefonem u ucha..:-)

a počítám, že za hodinu bude tuhej :-)

Inge, snad se otok vstřebá a teplotka zmizí.. včera si s ním po tom pádu byla někde?

Vojta mi ukrad ze špajzky čokoládového Mikuláše a už se s ním láduje, probůh!! :evil: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.3.09 07:16

ještě jsem chtěla, už dýl… Jiřinko , mě hrozně překvapilo, že si z těch letáků měla tak málo, teda nevím, za jaké si to psala období, ale vzhledem k tomu, že se to týkalo zdanění, tak… víš, že jsi na tom makala tak moc a za tak málo, teda mi přijde… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
20.3.09 07:32

Dobré a krásné slunečné ráno… i když je tam zase -5! věčně nespokojená s počasím :-)

holky co se týče botiček, tak my jsme měli zimní s kožíškem od bati a byly super. dokonce neměly gumu a neokopaly se !!
Jiři podívej se doma, co máš vyrobené jinde než v číně?! je to smutné, ale snad kromě aventek je vyrobé všechno u šikmookých sousedů…
a my jsme koupili ve slevě po vánocích adidasky (klasické tenisky na sucháče) a mám jedny vyšší santé (za 200 :-)) a více bych neřešila..

jo, sundávají si prťata papučky?? Já bych mohla nazouvat 100×

jo a hypernově měli taky pampersky za 349 gigapack (myslím že 82plen)
 a

hlavně tam mají nescafe gold za nějakých 150 velké balenííííí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
20.3.09 07:58

Dobré ráno všem! :)

My vyrážíme kolem poledne do Prahy na víkend, tak nás půjdu asi balit… Byl to takový spontánní nápad, jedem ještě se známýma. Holky pražačky, byly jste někdy v Průhonicích v aquaparku? Všichni mi ho hrozně chválí, tak tam plánujeme zajít. A doufám, že se počasí umoudří… :roll:

botky - já už jsem taky měla v plánu koupit nějaké botky i „na parádu“, ale zase mně odradila fyzioterapeutka, že říkala, že nožka se dětem formuje do 3 let a do té doby by měly mít kvalitní zdravotní botky. Já myslím, že i ty Baťovky snad budou ok. jen mně vyděsilo to, co jsem slyšela a četla.

Tý jo, vobec nevím, co sbalit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.3.09 08:05

Jojo, s těma botama máte pravdu. Baťa není žádná kvalita. Ale Deichman hrozně propaguje elefantena, že mají boty tenké i tlusté, s vyšším nártem - prostě málem šité na míru, ale v obchodech nejsou … 8) No fare jsou fakt super, ale designově zase nifmof. Tak co - hlavně ať dítěti dobře sedí noze a finančně mě nezruinujou :wink:

Papírové pleny jsou samá chemie a v každé značce jiná, takže se to občas pobije, když změníte značku 8)

Inge , náhodou to všecko zvládáš ještě dobře, ač se ti smůla lepí na paty. Honzík si ještě stěžuje na bolesti? Ondrovi tu ondřeninu promašťuj, až zaschne, aby tam neměl jizvy.

My se tu zase perem o myš :roll: Se mu líbí, jak svítí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.3.09 08:08

Neboj Báro, to co spadlo, bylo poslední, co spadlo :lol: Šťastnou cestu pokud možno bez zácep a havárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.3.09 08:10

Jo a korek jsme nakonec vybrali ten „můj“. Jj, opět se mi osvědčilo netlačit na pilu, páč ho nakonec Jenda sám chtěl. Tak jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
20.3.09 08:12

jojo, ještě Inge, máme na doporuč lékaře rakytníkovou indulonu, dostali jsme ji, protože malý měl omrzlinky natvářích, tak aby se mu to pěkně zahojilo… je to na regeneraci pokožky, já se opět popálila, tak si to tím mažu a mnohem lépe se to hojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
20.3.09 08:14

Katko, ten korek je asi docela teploučký, co? je to lepší než dřevo?? my máme jen plovoučky (na nic jiného nebylo) a ty jsou studené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.3.09 08:14
bramburka81 píše:
Dobré ráno všem! :)My vyrážíme kolem poledne do Prahy na víkend, tak nás půjdu asi balit… Byl to takový spontánní nápad, jedem ještě se známýma. Holky pražačky, byly jste někdy v Průhonicích v aquaparku? Všichni mi ho hrozně chválí, tak tam plánujeme zajít. A doufám, že se počasí umoudří… :roll:

Jéé, Báro, my tam o víkendu, ale asi až v neděli jdem taky… bez prcka, kamarádka, co není z Prahy a nedostala by se sem, mi dala vstupenku 1+1 zdarma, tak si to prý užijem jen spolu a platí to jen do konce března, tak se chystáme právě teď. Taky jsem slyšela chválu, tak jsem zvědavá, tak snad se bude líbit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.3.09 08:18
Knoflice píše:
Jo a korek jsme nakonec vybrali ten „můj“. Jj, opět se mi osvědčilo netlačit na pilu, páč ho nakonec Jenda sám chtěl. Tak jsem ráda.

šikula :D … tak se na ně musí, na ty chlapy, aby si nakonec mysleli, že je to jejich práce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.3.09 08:20
kackamates píše:
Katko, ten korek je asi docela teploučký, co? je to lepší než dřevo?? my máme jen plovoučky (na nic jiného nebylo) a ty jsou studené…

Jj, korek je nejteplejší. Ještě lepší než dřevo. 8O Viděla jsem infra fotky chodidel po chůzi na různém povrchu. Nebylo to na stránkách firmy, co prodává korek, takže si nemyslím, že by to byla propagace … Ten korek, co máme v kuchyni se opravdu osvědčil, i když to jsou jen obyčejné čtverce, tohle bude ještě větší paráda, páč je to plovoučka. Brácha ji má cca rok a půl a zatím spokojenost. Záruku na to dávají 15 let. To jsem se rozohnila, co? :lol: Nj, jediné negativum je ta cena :? Jo a podhlahář říkal, že u nás na SMoravě lidé šetří, nejvíc se dává lino, ale že jak jezdí na zakázky do Prahy, tak tam dávají korek a jen korek :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí