PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
20.3.09 12:01
Bebuska píše:
Marti, z hlediska údržby mi přijde plast lepší, když to dítka počmáraj, dá se to možná ještě vyčistit, z dřevěného ne… ale taky mám dřevo radši (mám doma truhláře, ne? :-) ) a ty „podprdelníčky“ jsou krásné!!jo a děkuju za tip na kočárky, mně se bohužel tyhle nelíbí, říkám jim kosmický „zjevy“… tak to taky nebude pro mě… a Lukáš mě překvapil, prý proč ne trojkolku, tu já jsem ale nechtěla nikdy a on s tím tolik nenajezdí, ne? I když vím, že vám se obecně trojkolky líbí..

no mozna by to bol pekny dizajn,tie haky baky… :lol: :lol: :wink:
teraz som citala ze jedna baba na vrch toho stola nalepila foliu,oranzovu…tak pre ozivenie…:)
nie je to zly napad… 8)

a tento set vide na 506sk…
http://www.ikea.com/…86815_S4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.3.09 12:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.3.09 12:10

Marti
Ten levnější dřevěný má podle mě moc tenké nohy.

Bebuško
Mě se taky trojkolky nelíbí. :wink:

Zabulienko
Téda,ničit si barák kvůli kočky? :P :lol: Dobrá záchranná akce. :potlesk: :wink:

Jdu uspat prďolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.3.09 12:22

vidis Jirko …dobry postreh..... :wink:

dakujem za vsetky napada a nazory… :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.3.09 12:35

Vlaďko - to byo opravdu štěstí v neštěstí, jestli ti to trochu zmenší pocit viny, tak já jsem fildu jako úplně malinkého v kočárku postavila vedle mě a kupovala si ve stánku s novinama DVD a telefonovala. Kočárek jsem nezabrzdila, protože to bylo na rovině. A ono nebylo!!!!!!. Naštěstí ten kočárek nějaký pán chytil, než by sjel s obrubníku do ulice mezi auta. Pravděpodobně by se kočárek převrátil a filda by vypadl pod auto. Tenkrát mi bylo špatně hooodně dlouho. A druhá věc: před týdnem filda prošel kolem horkého kafe na nízkém stolku, než jsem si to uvědomila, tak ho přešel a naštěstí na něj nešáhl. Takové neopatrnosti bohužel děláme všechny, protože nejsme dokonalé. Záleží, kdo má víc štěstí nebo smůly. Užijte si zítra ten akvapark, a stím kafem. Já bych ráda přijela, ale mamka nám hlídá, tak můžeme pracovat.

Zabulienko - jsi velmi odvážná. Já výšky nesnáším, ale pro naší terku bych to taky udělala

a musím veřejně pochválit manžela. Jeden pán mu zrušil schůzku, tak se vrátil domů, nechal mě odjet si nakoupit kaktusy a ještě vytřel celé přízemí. Moc mě tím potěšíl.

Jiřko - škoda, že těch peněz nebylo víc za tu dřinu. Hodin to teda bylo hodně

tak se mějte, jedem na návštěvu ke kačce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
20.3.09 12:42

Marti ta poslední fotka dřevo nábytku se mi líbí nejvíc!!! :wink:

Budem řešit taky ale až do nového pokojíčku až udělají okna :wink: cena mi přijde dobrá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.3.09 12:46
Sabika píše:
Marti ta poslední fotka dřevo nábytku se mi líbí nejvíc!!! :wink:Budem řešit taky ale až do nového pokojíčku až udělají okna :wink: cena mi přijde dobrá!

sabinko uz sa tesis,ze????
ja sa nevedela dockat toho dna… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 13:11

Ahojky
Bebuško , taky mi při čtení zatrnulo, četla jsem to nejmíň 3× dokola a představovala si to. Fujky! Bych se taky třepala jak ratlík, ale NAŠTĚSTÍ SE NIC NESTALO!!! Já mám strašný strach, že se Adamovi něco stane. Furt hlídám kafe, teď už vyleze i na sedačku, i když umí pěkné slízat, ale co kdyby. Včera spadl na kraj stolu, zrovna tam, kde nemáme chránič a rozsekl si vevnitř ouško. Večer jsem nic nenašla, až dneska ráno se dívám a má tam trošku zaschlé krve :(

Marti , taky hlasuji pro dřevo! :wink: Moc pěkný nábyteček a cena je taky hezká.

Ad zavazování botiček - tak dělám dvě mašličky, ale on pak na nich udělá uzel a zakopává o rozvázáné tkaničky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 13:13

jo, Marti , koukej, co mám :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.3.09 13:19

evi…jeeeeeej..... :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 13:25

Marti , až na ten prst v nose dobré, ne? :lol:
Furt jezdíme po bytě, mám radost jak malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
20.3.09 13:39

Joj taky se těšim jak malá!
Jen nevím jak jim pokojík zařídím,jaký barvy zvolit,koberec vybrat a takový ty věci jestli tu patrovou postel nebo každou zvlášť no to jsou teď moje dilemata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
20.3.09 13:39

Vypnula jsem si v počítači všechny obrázky apod. a dávám emiminu poslední šanci :x.

Honzíkovi je po dávce nurofenu evidentně lépe, došel si sám (tajně) pro bonbon, takže teď pro ně začíná ještě těžší úkol - udržet v klidu dítě, které by už možná i chodilo.

S výběrem neporadím neb fotky apod. nevidím (jen prázdné okénko případně s textem).

Jdu zkusit žehlit (uvidíme, co na to kluci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.3.09 14:06
Bebuska píše:
bramburka81 píše:
Dobré ráno všem! :)My vyrážíme kolem poledne do Prahy na víkend, tak nás půjdu asi balit… Byl to takový spontánní nápad, jedem ještě se známýma. Holky pražačky, byly jste někdy v Průhonicích v aquaparku? Všichni mi ho hrozně chválí, tak tam plánujeme zajít. A doufám, že se počasí umoudří… :roll:
Jéé, Báro, my tam o víkendu, ale asi až v neděli jdem taky… bez prcka, kamarádka, co není z Prahy a nedostala by se sem, mi dala vstupenku 1+1 zdarma, tak si to prý užijem jen spolu a platí to jen do konce března, tak se chystáme právě teď. Taky jsem slyšela chválu, tak jsem zvědavá, tak snad se bude líbit :-)

my už jsme byli taky bez Robika s ním to zatím nemá cenu, protože si to neužije. je to dobré, ale mohlo by to stát polovic. Nám stačily cca dvě hodiny, ale nešli jsme do sauny a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.3.09 14:10
e.v.a. píše:
Marti , až na ten prst v nose dobré, ne? :lol:
Furt jezdíme po bytě, mám radost jak malá :D

no tak ten som si nevsimla..... :wink: :lol:
su kraasny obidvaja..... :D

• načítám...
  • Citovat