Poradna duly
Jana Čurdová
Bebuska píše:
Marti, z hlediska údržby mi přijde plast lepší, když to dítka počmáraj, dá se to možná ještě vyčistit, z dřevěného ne… ale taky mám dřevo radši (mám doma truhláře, ne?) a ty „podprdelníčky“ jsou krásné!!jo a děkuju za tip na kočárky, mně se bohužel tyhle nelíbí, říkám jim kosmický „zjevy“… tak to taky nebude pro mě… a Lukáš mě překvapil, prý proč ne trojkolku, tu já jsem ale nechtěla nikdy a on s tím tolik nenajezdí, ne? I když vím, že vám se obecně trojkolky líbí..
no mozna by to bol pekny dizajn,tie haky baky…
![]()
teraz som citala ze jedna baba na vrch toho stola nalepila foliu,oranzovu…tak pre ozivenie…:)
nie je to zly napad… ![]()
a tento set vide na 506sk…
http://www.ikea.com/…86815_S4.jpg
Marti
Ten levnější dřevěný má podle mě moc tenké nohy.
Bebuško
Mě se taky trojkolky nelíbí. ![]()
Zabulienko
Téda,ničit si barák kvůli kočky?
Dobrá záchranná akce.
![]()
Jdu uspat prďolku.
vidis Jirko …dobry postreh..... ![]()
dakujem za vsetky napada a nazory…
![]()
Vlaďko - to byo opravdu štěstí v neštěstí, jestli ti to trochu zmenší pocit viny, tak já jsem fildu jako úplně malinkého v kočárku postavila vedle mě a kupovala si ve stánku s novinama DVD a telefonovala. Kočárek jsem nezabrzdila, protože to bylo na rovině. A ono nebylo!!!!!!. Naštěstí ten kočárek nějaký pán chytil, než by sjel s obrubníku do ulice mezi auta. Pravděpodobně by se kočárek převrátil a filda by vypadl pod auto. Tenkrát mi bylo špatně hooodně dlouho. A druhá věc: před týdnem filda prošel kolem horkého kafe na nízkém stolku, než jsem si to uvědomila, tak ho přešel a naštěstí na něj nešáhl. Takové neopatrnosti bohužel děláme všechny, protože nejsme dokonalé. Záleží, kdo má víc štěstí nebo smůly. Užijte si zítra ten akvapark, a stím kafem. Já bych ráda přijela, ale mamka nám hlídá, tak můžeme pracovat.
Zabulienko - jsi velmi odvážná. Já výšky nesnáším, ale pro naší terku bych to taky udělala
a musím veřejně pochválit manžela. Jeden pán mu zrušil schůzku, tak se vrátil domů, nechal mě odjet si nakoupit kaktusy a ještě vytřel celé přízemí. Moc mě tím potěšíl.
Jiřko - škoda, že těch peněz nebylo víc za tu dřinu. Hodin to teda bylo hodně
tak se mějte, jedem na návštěvu ke kačce ![]()
Marti ta poslední fotka dřevo nábytku se mi líbí nejvíc!!! ![]()
Budem řešit taky ale až do nového pokojíčku až udělají okna
cena mi přijde dobrá!
Sabika píše:
Marti ta poslední fotka dřevo nábytku se mi líbí nejvíc!!!Budem řešit taky ale až do nového pokojíčku až udělají okna
cena mi přijde dobrá!
sabinko uz sa tesis,ze????
ja sa nevedela dockat toho dna…
![]()
Ahojky
Bebuško , taky mi při čtení zatrnulo, četla jsem to nejmíň 3× dokola a představovala si to. Fujky! Bych se taky třepala jak ratlík, ale NAŠTĚSTÍ SE NIC NESTALO!!! Já mám strašný strach, že se Adamovi něco stane. Furt hlídám kafe, teď už vyleze i na sedačku, i když umí pěkné slízat, ale co kdyby. Včera spadl na kraj stolu, zrovna tam, kde nemáme chránič a rozsekl si vevnitř ouško. Večer jsem nic nenašla, až dneska ráno se dívám a má tam trošku zaschlé krve ![]()
Marti , taky hlasuji pro dřevo!
Moc pěkný nábyteček a cena je taky hezká.
Ad zavazování botiček - tak dělám dvě mašličky, ale on pak na nich udělá uzel a zakopává o rozvázáné tkaničky ![]()
Marti , až na ten prst v nose dobré, ne? ![]()
Furt jezdíme po bytě, mám radost jak malá ![]()
Joj taky se těšim jak malá!
Jen nevím jak jim pokojík zařídím,jaký barvy zvolit,koberec vybrat a takový ty věci jestli tu patrovou postel nebo každou zvlášť no to jsou teď moje dilemata.
Vypnula jsem si v počítači všechny obrázky apod. a dávám emiminu poslední šanci
.
Honzíkovi je po dávce nurofenu evidentně lépe, došel si sám (tajně) pro bonbon, takže teď pro ně začíná ještě těžší úkol - udržet v klidu dítě, které by už možná i chodilo.
S výběrem neporadím neb fotky apod. nevidím (jen prázdné okénko případně s textem).
Jdu zkusit žehlit (uvidíme, co na to kluci).
Bebuska píše:bramburka81 píše:Jéé, Báro, my tam o víkendu, ale asi až v neděli jdem taky… bez prcka, kamarádka, co není z Prahy a nedostala by se sem, mi dala vstupenku 1+1 zdarma, tak si to prý užijem jen spolu a platí to jen do konce března, tak se chystáme právě teď. Taky jsem slyšela chválu, tak jsem zvědavá, tak snad se bude líbit
Dobré ráno všem!My vyrážíme kolem poledne do Prahy na víkend, tak nás půjdu asi balit… Byl to takový spontánní nápad, jedem ještě se známýma. Holky pražačky, byly jste někdy v Průhonicích v aquaparku? Všichni mi ho hrozně chválí, tak tam plánujeme zajít. A doufám, že se počasí umoudří…
my už jsme byli taky bez Robika s ním to zatím nemá cenu, protože si to neužije. je to dobré, ale mohlo by to stát polovic. Nám stačily cca dvě hodiny, ale nešli jsme do sauny a tak.
e.v.a. píše:
Marti , až na ten prst v nose dobré, ne?
Furt jezdíme po bytě, mám radost jak malá
no tak ten som si nevsimla.....
![]()
su kraasny obidvaja..... ![]()