PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
19.3.09 20:38
Lena1 píše:Bramburko , kde jsi četla o těch botech od Bati??? :o

To bylo v nějakých testech na internetu a taky v TV v nějakém pořadu. Právě říkali, že Baťovky dopadly úplně nejhůř ze všech, že prostě byly na stejné úrovni jako úplně obyč. Že dávají více na design. Mně to taky překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.3.09 20:42
bramburka81 píše:
To bylo v nějakých testech na internetu a taky v TV v nějakém pořadu. Právě říkali, že Baťovky dopadly úplně nejhůř ze všech, že prostě byly na stejné úrovni jako úplně obyč. Že dávají více na design. Mně to taky překvapilo.

hmm, taky mě to překvapuje… ale aspoň jsou celokožené, teda většina…ale bojím se, že když Vojta bude teprve krátce ťapat, že se tam bude houpat, když to má tu zvednutou špičku… ale možná je to jen design a chodí se v tom „nehoupavě“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.3.09 20:44
Bebuska píše:
martinaSK píše:
naaahodou tieto su super…
http://www.bata.cz/…g/413359.jpglenze nemali nasu velkost… :-(
tak ty se mi líbí na obrázku, koukala jsem na ně hned jako na první a naživo se mi to asi tak úplně nelíbilo.. 8O

no mne pridu rovnake… 8)

a to ze batovky nedopadli v testoch dobre neriesim…su pevne,kvalitne lepenie.....vobec nie su ako od cinana… :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.3.09 20:54

botičky od baťi - bylo to v černých ovcích, viděla jsem to a opravdu baťa dopadl velmi špatně. Nejlépe dopadli fare, ale myslím, že třeba santé, essi, dpk a pegres netestovali. Navíc to myslím byly jen jedny boty, takže to možná není směrodatné. Ty na obrázku vypadají dobře.

pampers - no já teda je moc ráda nemám, radši tesco. A když byl filda miminko, tak ty jsem vůbec nekupovala, byl to totální krach

ještě v tom letáku je poznámka, že je 50% sleva na některé hračky

luciku - tak to je super, že motorka dorazila. můžu se zpetat na cenu? máme jí v plánu taky pořídit. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.3.09 20:56
martinaSK píše:

Tak ty vypadají suprově.Jsou tak pěkné i naživo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.3.09 20:58
bramburka81 píše:

Pro Baťu šijou už dlouho ťamani.Ale jestli zdravotně o.k. nebo ne,nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.3.09 21:03
jirabobes píše:
martinaSK píše:
Tak ty vypadají suprově.Jsou tak pěkné i naživo?

podla mna ano…keby ich dneska mali v nasej velkosti tak ich uz mame doma… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
19.3.09 21:39

Dobrý večír :)

Leni , ještě budu reagovat na tu fotku ve vaně. Tam, kde Vojtík leží, mi přijde strašně dlouhý, to je ale chlapisko :D Kolik měří?

Já vám tu dám zase fotku, kde mi přijde, jako by byl Adámek focený už ve školce :D 

Ad botky, taky mám v plánu navštívit jednu prodejnu u nás ve městě, tak jsem zvědavá, co budou mít a za jakou cenu.

ad plínky - používáme pampers sleep and play, pampers activ baby, fialové tesco, Huggies premium, Huggies classic, dneska jsem u kamarádky okoukla ty z Penny a vypadají dobře a chválí si je, tak je chci vyzkoušet. Adam zatím na žádné plínky vyrážkově nereagoval. Jen když byl mimčo, tak pampersky pročůral, to jsem použávala jen tesco a huggies premium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.3.09 21:52

No jo E.v.i ,ty Sleep and Play jsou tenčí.
Na té fotce vypadá Adámek vážně nějak velký. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
19.3.09 21:55

Jiři , to máš pravdu. Ale zase vyjdou hodně dobře cenově. Honza mi z Makra přivezl 2 balíky levných plínek ARO a to je děěěěs! Dávám mu je přes den, když jsme doma, jsou hnusné, igelitové, a už je nikdy nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.3.09 22:19

Evi , zítra ho změřím a písnu.. Ale dlouhej je..to je pravda.Hlavně nohy má dlouhý.. Už dorůstá o rok staršího kámoše :?
Adámek fakt vypadá jak velký kluk.. 8O

Plíny , já kupuju v penáči a v lidlu. Penáčový jsou dobrý.. teď mají nový v červeným obalu a fakt nemaj chybu. Alespoň u nás ne. Na noc dávam ale huggies !!

Tak já jdu spinkat. Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.3.09 22:21

Leni
Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296