Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré dopolko!
Jenom bych chtěla podotknout k těm Ba ťovskejm botičkám… nekupovat ty co maj vepředu „kůži“
Hrozně rychle se okope, stačí, aby popolezli po čtyřech nebo zakoply a hned je kus pryč.
Koupila jsem od tohodle výrobce Akrimkovi dvoje a dopadly příšerně.
Tak mě se líbí tyhle:
http://www.bata.cz/…g/413358.jpg
snad budou mít Fífovu velikost a budou v poho.
Hani tak to sou přesně ty co bych nedoporučovala
Jinak jsou fakt moc hezký
Inge , chudák Ondra
Držte se, už žádné katastrofy!
Botičky od Batě jsou hezké, nikdy jsem odtud nekupovala. Ale je pravda, jak píše Terulka , i jiné botky se na kůži vpředu hned okopou.
Vlásky jsme zatím nestříhali, na to je času dost
nehtíky na rukách celkem zvládáme (většinou u televize), zato na nohách je to se řevem - na ty se pokaždé psychicky připravuju několik dní.
U nás vylezlo sluníčko, po sněhu ani památky.
ja preto beriem tie prve,tie maju tu gumu vyssiu takze sa neokopu..... ![]()
vidim ako chodi kubo..... ![]()
inak uz spinka…dufam,ze zas bude spinkat 3hod.....a potom ked sa zobudi pojdeme ich kuknut…
tie boty… ![]()
Ahojte!
Matýsek spí, tak mám chvilku. Potom jedeme s kamarádkou na squash, těším se
.
Inge - tak ať už je katastrofám konec!!
botky od Bati - jsou moc pěkné, teď na jaro už boty máme. A prý teda vyšly v testu nejhůře (odpovídaly botkám od Vietnamců), tak nevím. Jaké boty budete dávat dětem na písek? Právě přemýšlím, jestli koupit dvoje zdravotní botky nebo jedny nějaké obyčejnější…
nehty - u nás je stříhání hrůza, na rukách to ještě jde, ale na nohách si nenechá stříhat ani za nic.
Botky jsou moc pěkné.Ještě je neřeším.Venku je ještě dost chladno.A i tak,ty co Raďulka má nejsou úplně moc teplé.
Nehty.....Já nevím.Stříhá Martin.Já děti stříhám až když mají ty ručky větší a umí spolupracovat.Takže první pokus v roce a půl a když to nejde,tak později.
Tak Radeček má píchnutý Priorix.Snad to bude dobré.Má trochu rýmu,ale nic hrozného.Ani neodsávám.Jen cca 2-3× za den utřu nos a dobré.V noci se jednou vzbudil,vytřela jsem mu nos Tea tree olejíčkem a po uspání spal až do rána. Už jsem koupila i druhou dávku.Nějak nejsou.
mě se líběj taky botky na obrázku. Nevím co je se brzo se okopou, protože dyť je budou mít max. tři měsíce ne? pak už budou letní
Inge - chudinka malej, oni se z toho brzy oklepou, A ty jsi z toho nic nedělej, to se bohužel stane.
cesta do Prahy - hrůza, 7 bouraček na 10 km, jeli jsme 1,5 h, zpátky 35 minut..
santé - tak na Lužinách maj jen jarní botky, sándálky opět žádné. Škjoda, že člověk neodhadne velikost dopředu.
Báro - asi bude mít jen jedny botky, na 3 měsíce se mi dvoje kupovat nechce, max nějaké levnější jako náhradní.
Ahoj katko a ať se brzy dohodnete
, chápu, co tě štve. u nás je prostoru více, ale stejně bych ráda začala používat 1. patro.
tesco - mají tesco pleny 2+1 zdarma, celkem 498 Kč za 3 balíky, což je prima. Taky pampers giant pack při koupi 2 balíků za 349 1 ks, a beba mlíko docela velkou slevu, je to všechno v letáku
dudáka - zatím ještě máme a nemám to srdce mu ho sebrat, tak počkáme do roka a půl.
tak víc nevím, jdu něco dělat, mějte se hezky
petro - mně včera přišly peníze z ozp a posílala jsem jim paragon začátkem března ![]()
Raduš to je divný, mě řekla, že to budou posílat teprve 18/3. jinak další paragon jsem posílala v březnu, tak jsem zvědavá. teď mají na stránkách, že vyřizují účty ze 7/1
tesco pleny jsem koupila minule jedny, bohužel opět Robikovi dělají pod gumičkou vyrážku, tak zůstaneme u pampersek
Radka75 píše:
tesco - mají tesco pleny 2+1 zdarma, celkem 498 Kč za 3 balíky, což je prima. Taky pampers giant pack při koupi 2 balíků za 349 1 ks, a beba mlíko docela velkou slevu, je to všechno v letáku
teda o Bebě jsem v letáku nic nenašla a pampers maj jedno balení za 369, o dvou kusech za levněji mi tam taky nic nepíšou.. ty máš nějaký jiný leták či co ![]()
Inge , už ses vzpamatovala? Stane se, opravdu nemáš jednoduché období, to bude dobré, nelam si s tím hlavu..
byla jsem se kouknout v Baťovi na botky, přijde mi to divné, že maj všechny tu „gumovou“ špičku tak strašně zvednutou, údajně teda opravdu proto, že se tak míň okopou… ale naživo se mi líbily asi dvoje, ale ty už byly za 599, ty levné byly nic moc..
no, ještě nechodí, tak počkám, až opravdu bude a pak budu zkoušet a kupovat, jak mu to bude sedět..
Vlaďko - leták mám, ale máš pravdu není to v něm. Ta beba byla tak o 40 kč možná 60,– ale nechci kecat. Je to až do 31.3, a já tam zase příští týden pojedu nakupovat, tak bych ti tu cenu řekla. A ty pampers určitě jsou při koupi 2 balení za 349,– , to jsem viděla.
Radka75 píše:
Vlaďko - leták mám, ale máš pravdu není to v něm. Ta beba byla tak o 40 kč možná 60,– ale nechci kecat. Je to až do 31.3, a já tam zase příští týden pojedu nakupovat, tak bych ti tu cenu řekla. A ty pampers určitě jsou při koupi 2 balení za 349,– , to jsem viděla.
to je v pohodě, tesco mám pět minut autem od baráku, můžu tam zajet pětkrát denně
a navíc, bebu kupuju u nás v lékárně už dlouho za 259,–… takže to neřeším, jen jsem si „rýpla“
![]()
v sobotu jedem na chajdu čerpat vodu ze sklepa
.. bych tě pozvala na kafe, ale bude tam děsná zima ![]()