PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
20.3.09 08:22
Bebuska píše: šikula :D … tak se na ně musí, na ty chlapy, aby si nakonec mysleli, že je to jejich práce :lol: :lol: :lol:

To je nejlepší řešení. Jen neexistuje nějaký univerzální recept, jak to zařídit, aby to vždycky zafungovalo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.3.09 08:27

Tak jsem problém s želvím načítáním vyřešila tím, že mám emimino ve dvou oknech a sleduji průběžně naši diskuzi a ty další, co potřebuju ošmírovat :oops:

:roll: :roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
20.3.09 08:28

Katko, no vidíš, my korek nemáme :-) asi to bude tím, že jsme oba severomoraváci?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.3.09 08:34
kackamates píše:
Katko, no vidíš, my korek nemáme :-) asi to bude tím, že jsme oba severomoraváci?!

:lol: Spíš tím, že jste postavili celý barák. :wink: My tu jen překopali, co se dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.3.09 08:37

aquapark Průhonice - zatím jsme nebyli, prý je dobrý, ale bohužel cena není úplně obvyklá :-), takže jedině až bude filip větší, aby si to užil.

katko - korek je paráda, taky bych ho brala, ale my máme podlahové vytápění a tak jsme volili dlažbu a v ložnicích plovoučky. Takže podle testu budeme mít nohy úplně zničený, co?

Vlaďko - co se vám stalo?? To jsi nepsala, nebo jo?

tak jsem včera konečně dala dohromady moje kaktusy, jsem zvládla i většinu pře:,–(it a roztřídit. Jak se pomlátili ve sklepě, tak mi opadaly jmenovky a tak jsem to musela dát dohromady. Jsou to chudinky, letos asi moc nepokvetou, vzhledem k tomu, jak jsem s nima šíbovala loni. Taky jsem udělal objednávku na netu, sídlí tady poblíž, tak si je jedu v pondělí vyzvednout a okouknout, co maj ještě navíc :-) dost jich za loňský rok pochcípalo, tak musím doplnit řady.

tak tady svítí sluníčko, ale je i dost mraků, tak uvidíme. Hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.3.09 08:44
Radka75 píše: [ katko - korek je paráda, taky bych ho brala, ale my máme podlahové vytápění a tak jsme volili dlažbu a v ložnicích plovoučky. Takže podle testu budeme mít nohy úplně zničený, co?
:wink: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.3.09 08:54

Radko, nepsala… protože je mi z toho strašlivě na srdci… mohl se zabít! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.3.09 09:04

dobry ranko… :)

tento chlapec je bohovsky,je skoro taky dobry ako Jakubko… 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
20.3.09 09:10

Tak jsem se sem konečně dostala :evil: jsem to předevčírem zakřikla :evil:

Hezký pátek vám přeji.

Botky
no tak nevím :roll: ale myslím si že každý maj něco,tyhle mi prostě padly do oka tak uvidíme naživo,třeba nakonec nebudou ani jedny :twisted:

Jo ještě se vrátím ke stříhání
Stříhali jsme poprvé 3.1. a od té doby už dvakrát.Vlásky měl jemňoučký a i po stříhání strojkem je má stále jemňoučký :P

Katko
fajn že jsi nakonec vyhrála :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.3.09 09:19

co stoja tie pleny Penny?????

a papuce si tiez vyzuvame..... :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
20.3.09 09:40

Marti
minulý týden jsem je kupovala za 199,– jinak něco přes 200,– nevim přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.3.09 09:45

Ty vado 8O člověk přijde o půl desáté a už tu jsou 3 stránky. 8O 8O
Kdybych to tušila,tak teprve začnu snídat.

Dobré ráno všem. :)

Inge
Moc vám přeju,ať už máte všechny nehody na dloudo předlouho vybrané.
Z pádu si nic nedělej.To se stává. :wink:

Bebuško
Co se stalo na stěně? Na lezecké? Mi to nějak uniklo. :? Doufám,že je vše o.k. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.3.09 09:47
Bebuska píše:Vojta mi ukrad ze špajzky čokoládového Mikuláše a už se s ním láduje, probůh!! :evil: :D
:lol: A chutná mu? :P :lol:

U nás je hnusně. 1 °C na trávě sníh,sluníčko nikde… :( Aspoň že nefučí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
20.3.09 09:49

Včera jsem chirurgy zaspala a bylo něco důležitého?

Vlaďko co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
20.3.09 09:59

Zdravím,

už máme upečenou buchtu :D Klárka tu chodí v mých pantoflích a Baruš sleduje minimax, můžu chvíli za váma.

Katko , dobře jsi to zvládla s výběrem korku :lol: :wink: Známí si ho chválí. My máme plovoučky, ale dali jsme na ně koberce, aby holká nebyla zima. Počítám, že časem koberce sundáme a dáme jen menší k sedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí