Poradna duly
Jana Čurdová
Bebuska píše: šikula… tak se na ně musí, na ty chlapy, aby si nakonec mysleli, že je to jejich práce
![]()
![]()
To je nejlepší řešení. Jen neexistuje nějaký univerzální recept, jak to zařídit, aby to vždycky zafungovalo. ![]()
Tak jsem problém s želvím načítáním vyřešila tím, že mám emimino ve dvou oknech a sleduji průběžně naši diskuzi a ty další, co potřebuju ošmírovat ![]()
Katko, no vidíš, my korek nemáme
asi to bude tím, že jsme oba severomoraváci?!
kackamates píše:
Katko, no vidíš, my korek nemámeasi to bude tím, že jsme oba severomoraváci?!
Spíš tím, že jste postavili celý barák.
My tu jen překopali, co se dalo.
aquapark Průhonice - zatím jsme nebyli, prý je dobrý, ale bohužel cena není úplně obvyklá
, takže jedině až bude filip větší, aby si to užil.
katko - korek je paráda, taky bych ho brala, ale my máme podlahové vytápění a tak jsme volili dlažbu a v ložnicích plovoučky. Takže podle testu budeme mít nohy úplně zničený, co?
Vlaďko - co se vám stalo?? To jsi nepsala, nebo jo?
tak jsem včera konečně dala dohromady moje kaktusy, jsem zvládla i většinu pře:,–(it a roztřídit. Jak se pomlátili ve sklepě, tak mi opadaly jmenovky a tak jsem to musela dát dohromady. Jsou to chudinky, letos asi moc nepokvetou, vzhledem k tomu, jak jsem s nima šíbovala loni. Taky jsem udělal objednávku na netu, sídlí tady poblíž, tak si je jedu v pondělí vyzvednout a okouknout, co maj ještě navíc
dost jich za loňský rok pochcípalo, tak musím doplnit řady.
tak tady svítí sluníčko, ale je i dost mraků, tak uvidíme. Hezký den všem
Radka75 píše: [ katko - korek je paráda, taky bych ho brala, ale my máme podlahové vytápění a tak jsme volili dlažbu a v ložnicích plovoučky. Takže podle testu budeme mít nohy úplně zničený, co?
Radko, nepsala… protože je mi z toho strašlivě na srdci… mohl se zabít! ![]()
dobry ranko… ![]()
tento chlapec je bohovsky,je skoro taky dobry ako Jakubko…
![]()
Tak jsem se sem konečně dostala
jsem to předevčírem zakřikla ![]()
Hezký pátek vám přeji.
Botky
no tak nevím
ale myslím si že každý maj něco,tyhle mi prostě padly do oka tak uvidíme naživo,třeba nakonec nebudou ani jedny ![]()
Jo ještě se vrátím ke stříhání
Stříhali jsme poprvé 3.1. a od té doby už dvakrát.Vlásky měl jemňoučký a i po stříhání strojkem je má stále jemňoučký ![]()
Katko
fajn že jsi nakonec vyhrála ![]()
co stoja tie pleny Penny?????
a papuce si tiez vyzuvame.....
![]()
Marti
minulý týden jsem je kupovala za 199,– jinak něco přes 200,– nevim přesně.
Ty vado
člověk přijde o půl desáté a už tu jsou 3 stránky.
![]()
Kdybych to tušila,tak teprve začnu snídat.
Dobré ráno všem. ![]()
Inge
Moc vám přeju,ať už máte všechny nehody na dloudo předlouho vybrané.
Z pádu si nic nedělej.To se stává. ![]()
Bebuško
Co se stalo na stěně? Na lezecké? Mi to nějak uniklo.
Doufám,že je vše o.k. ![]()
Bebuska píše:Vojta mi ukrad ze špajzky čokoládového Mikuláše a už se s ním láduje, probůh!!![]()
U nás je hnusně. 1 °C na trávě sníh,sluníčko nikde…
Aspoň že nefučí. ![]()
Včera jsem chirurgy zaspala a bylo něco důležitého?
Vlaďko co se stalo?
Zdravím,
už máme upečenou buchtu
Klárka tu chodí v mých pantoflích a Baruš sleduje minimax, můžu chvíli za váma.
Katko , dobře jsi to zvládla s výběrem korku
Známí si ho chválí. My máme plovoučky, ale dali jsme na ně koberce, aby holká nebyla zima. Počítám, že časem koberce sundáme a dáme jen menší k sedačce.