PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1584
20.3.09 16:34

Bebusko, nastesti se nic nestalo, a tak to melo byt, tak opravdu nema cenu, jak psala Kitti, premyslet nad tim, co se mohlo stat. Uz jsme meli taky par karambolu a zesilela bych z tech predstav, tak si je radsi ani nepripoustim, i kdyz to jde velice tezko. Ber to jako ponauceni a radsi na to rychle zapomen!!! Vojtikovi se opravdu nic nestane :wink:

Zabulinko, dobra zachrana akce. Ja jednou na ulici zachranovala cizi kote a museli jsme i s kotetem by na pozorovani na vzteklinu. Asi vite, jak to dopadlo :lol:

Evi, Adamek je primo k sezrani. Tem tak roztomily kukuc. Takovy sibalek :lol:

Kitti, robinek ma ale krasne vlasky 8O Potom mas plesate holcicky a jak ty k tomu prijdou :lol:

Nabytek budeme mit dreveny…

A uz nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.3.09 17:25

Ještě jsem chtěla napsat k těm botičkám od Bati, ne všechny asi nejsou špatné. Moje poznámka o rychlém okopání se vztahovala jenom na botičky Bubblegummers , jsou v takové červenožluté krabičce s puntíkama.

Jenže to jsou zrovna ty levné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.3.09 17:27

Jdu pokračovat v debordelizaci. :? :roll:

Od rána tu likviduju celej byt a už mně to nebaví. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.3.09 19:41

Terko ja taky cely deň uklizim a nič po mne nie je vidieť :roll: :lol: So Samikom to fakt neide.Ja niečo uklidim a on to hneď rozhadže :x :lol:

Evi Adamek je zlatučky.Samko si taky začina strka ť prsty do nosa :lol: Krásny kočarek a ešte krajšie farby

nabytok mňe sa ten mamut strašne páči,ale vadi mi ten plast.Pride mi to take nestabilne :(

Mati aj mne sa viac páči ten druhy.Aj ma tlustejšie nohy a aj operadlo je lepšie ako na prvom

Tu nikto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 19:54

Luci , já jsem tu :D Adámek usíná v postýlce, měli jsme dnes školičku, tak usnul po obědě a vstával ve dvě. Už je dost unavený. Jinak spí dopoledne a pak až kolem 15 hod, a proto usíná až tak kolem 20:30 - 21 hod.

Já zrovna večeřím, jsem si udělala topinky v topinkovači, pořádně pomazala česnekem a jakousi pomazánkou na topinky. Je to trošku pikantní, ale dobré :) Honza za chvíli přijede z fotbalu.

a přesně jak píšeš, uklízet můžu až teď, co jsem dítě odložila do postýlky :roll: jinak bych mohla ta leporela uklízet 50× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.3.09 20:09

JO HOLKY, JÁ JSEM VYKLÍZELA SKŘÍNĚ V PŘEDSÍNI, MĚLI JSME TAM PŘEDTIM TYČOVEJ VĚŠÁK A KOUPILI SME MÍSTO NĚHO DALŠÍ SKŘÍŇ, TAKŽE JSEM TO VŠECHNO VYKLÍZELA A PŘEOGANIZOVÁVALA A VYHAZOVALA A PŘEHAZOVALA A PAK JSEM SE VRHLA NA POKOJÍČEK, DALA JSEM ELIÁŠKOVI POSTÝLKU AŽ NA SPODEK A VYHAZOVALA A PŘEHAZOVALA A PŘEVLÍKALA POSTELE.

NO PROSTĚ SEM SI DNESKA MÁKLA, TAKY MĚL AKRIMEK JEDEN ŠUPLÍK ROZBITEJ, TAK JSEM ZATLOUKALA HŘEBÍČKY, NO PROSTĚ SEM TO VZALA Z GRUNTU
ZÍTRA SE CHCI Z ČÁSTI VRHNOUT NA OBÝVÁK, ALE JENOM TAK TROCHU NEB MUSIM JET KOUPIT NOVOU RYCHLOVARKU, BEZ NÍ SE NEDÁ ŽÍT :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.3.09 21:06
e.v.a. píše:
Luci , já jsem tu :D Adámek usíná v postýlce, měli jsme dnes školičku, tak usnul po obědě a vstával ve dvě. Už je dost unavený. Jinak spí dopoledne a pak až kolem 15 hod, a proto usíná až tak kolem 20:30 - 21 hod.

Já zrovna večeřím, jsem si udělala topinky v topinkovači, pořádně pomazala česnekem a jakousi pomazánkou na topinky. Je to trošku pikantní, ale dobré :) Honza za chvíli přijede z fotbalu.

a přesně jak píšeš, uklízet můžu až teď, co jsem dítě odložila do postýlky :roll: jinak bych mohla ta leporela uklízet 50× denně.
tAK JA VEČER UŽ NIE SOM SCHOPNA NIEČO ROBIŤ.Ten večerny čas je len moj.Inač by mi asi preskočilo :lol: .No a leporela by mi tak ani nevadili,ale u nas to su drevene kocky,kocičky z toho prestkavadla,či ako sa to vola ,pak kroužky čo sa navliekaju na tyč,mičky......Ale už kolikrat na to se…kim sa o to nezačneme so Samikom podkinať,tak neuklidim :oops: :lol:

Ja som doteraz telefonovala s Adamom. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.3.09 21:07

Inač dobru nocku.Idem si ustlať na tu debilnu sedačku :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 21:17

Luci , já ta leporela jmenovala jako jednu věc z mnoha :lol: a dobrou noc, ať si na tu sedačku rychle zvykneš a spí se Ti dobře :) :wink:

Terezko , Tebe postihl hnízdící syndrom, ne? :lol: že by ses nakonec rozhodla pro tu holčičku? :wink:
a co se stalo s konvicí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.3.09 21:32
e.v.a. píše:Terezko , Tebe postihl hnízdící syndrom, ne? :lol: že by ses nakonec rozhodla pro tu holčičku? :wink:
a co se stalo s konvicí?

nO KONVICE DĚSNĚ SMRDÍ, KDYŽ SE V NÍ VAŘÍ VODA, NĚCO SE TAM ROŽHAVUJE A SMRDÍ TO, JAKO BY SE TAM PÁLIL PLAST BLEEEE. :roll:

NO NEVIM HNÍZDÍCÍ SYNDROM JSEM MĚLA U AKRIMKA MEZI 8. A 9. MĚSÍCEM, Ü ELIÁŠKA NEDORAZIL. :roll: TAK SE MOŽNÁ JENOM OPOZDIL :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.3.09 21:44

Opozdil, jo? :lol: no nevím, nevím

Holky, chci se zeptat, od kolika let (nebo měsíců) jste daly děti spát samotné do pokojíčku? Já si to nějak neumím představit, že jednou Adámka šoupneme dodětského :( Tak ho mám pořád na očích, přikrývám ho, ráno ho vytáhnu a je s námi v posteli, no ale je mi jasné, že až bude druhý prcek, tak postýlka bude pro mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.3.09 21:48

evi…my sme supli maleho pred jeho prvymi narodeninami..... :D
supli by sme ho aj skor ale nebol volny pokoj,takze sme museli cakat..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.3.09 21:51

nazdárek

dneska se mi načítala stránka fakt dlouho, doufám, že to brzy půjde rychleji, přestává mě to bavit.

marti - já radši dřevo, budu asi jediná komu se mamut nelíbí.

terko - ten úklid je fajn, mně je pak vždycky lépe na duši. A další skříň, to je super? Zase je kam schovat další věci, že?

rozbordelé hračky - snažíme se večer uklízet, není nic horšího v noci šlápnout holou nohou na trojůhelník nebo hvězičku :-)

dneska jsem byla u kačky a mají to tam moc hezké. Nejhezčí je ovšem jejich pejsek :-). Kluci si spolu docela i hráli. Zpátky jsem to vzala přes Hrusice a na návsi jsem málem přejela husu, musela jsem dost brzdit. Škoda, že za náma jelo auto a nemohla jsem zastavit, aby si Filda prohlídnul gagaga. Aspoň, že cestou tam jsme viděli spousta oveček s jehňátkama, takže dělal bééé až ke kačce.

chlubící okénko - filda umí kolo kolo mlýnský, točí se dokola a říká kolo kolo.

tak všem dobrou noc, jdu do vany a chrnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.3.09 21:51

no idem spat…este mrknem jednym ockom na scrap kedze v nedelu mame uzavierku a sup spat..... :D

dobru tulivu..... :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.3.09 21:55

jo a dakujem za nazory..... :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...