Poradna duly
Jana Čurdová
Bebusko, nastesti se nic nestalo, a tak to melo byt, tak opravdu nema cenu, jak psala Kitti, premyslet nad tim, co se mohlo stat. Uz jsme meli taky par karambolu a zesilela bych z tech predstav, tak si je radsi ani nepripoustim, i kdyz to jde velice tezko. Ber to jako ponauceni a radsi na to rychle zapomen!!! Vojtikovi se opravdu nic nestane ![]()
Zabulinko, dobra zachrana akce. Ja jednou na ulici zachranovala cizi kote a museli jsme i s kotetem by na pozorovani na vzteklinu. Asi vite, jak to dopadlo ![]()
Evi, Adamek je primo k sezrani. Tem tak roztomily kukuc. Takovy sibalek ![]()
Kitti, robinek ma ale krasne vlasky
Potom mas plesate holcicky a jak ty k tomu prijdou ![]()
Nabytek budeme mit dreveny…
A uz nevim…
Ještě jsem chtěla napsat k těm botičkám od Bati, ne všechny asi nejsou špatné. Moje poznámka o rychlém okopání se vztahovala jenom na botičky Bubblegummers , jsou v takové červenožluté krabičce s puntíkama.
Jenže to jsou zrovna ty levné. ![]()
Jdu pokračovat v debordelizaci.
![]()
Od rána tu likviduju celej byt a už mně to nebaví. ![]()
Terko ja taky cely deň uklizim a nič po mne nie je vidieť
So Samikom to fakt neide.Ja niečo uklidim a on to hneď rozhadže
![]()
Evi Adamek je zlatučky.Samko si taky začina strka ť prsty do nosa
Krásny kočarek a ešte krajšie farby
nabytok mňe sa ten mamut strašne páči,ale vadi mi ten plast.Pride mi to take nestabilne ![]()
Mati aj mne sa viac páči ten druhy.Aj ma tlustejšie nohy a aj operadlo je lepšie ako na prvom
Tu nikto ![]()
Luci , já jsem tu
Adámek usíná v postýlce, měli jsme dnes školičku, tak usnul po obědě a vstával ve dvě. Už je dost unavený. Jinak spí dopoledne a pak až kolem 15 hod, a proto usíná až tak kolem 20:30 - 21 hod.
Já zrovna večeřím, jsem si udělala topinky v topinkovači, pořádně pomazala česnekem a jakousi pomazánkou na topinky. Je to trošku pikantní, ale dobré
Honza za chvíli přijede z fotbalu.
a přesně jak píšeš, uklízet můžu až teď, co jsem dítě odložila do postýlky
jinak bych mohla ta leporela uklízet 50× denně.
JO HOLKY, JÁ JSEM VYKLÍZELA SKŘÍNĚ V PŘEDSÍNI, MĚLI JSME TAM PŘEDTIM TYČOVEJ VĚŠÁK A KOUPILI SME MÍSTO NĚHO DALŠÍ SKŘÍŇ, TAKŽE JSEM TO VŠECHNO VYKLÍZELA A PŘEOGANIZOVÁVALA A VYHAZOVALA A PŘEHAZOVALA A PAK JSEM SE VRHLA NA POKOJÍČEK, DALA JSEM ELIÁŠKOVI POSTÝLKU AŽ NA SPODEK A VYHAZOVALA A PŘEHAZOVALA A PŘEVLÍKALA POSTELE.
NO PROSTĚ SEM SI DNESKA MÁKLA, TAKY MĚL AKRIMEK JEDEN ŠUPLÍK ROZBITEJ, TAK JSEM ZATLOUKALA HŘEBÍČKY, NO PROSTĚ SEM TO VZALA Z GRUNTU
ZÍTRA SE CHCI Z ČÁSTI VRHNOUT NA OBÝVÁK, ALE JENOM TAK TROCHU NEB MUSIM JET KOUPIT NOVOU RYCHLOVARKU, BEZ NÍ SE NEDÁ ŽÍT ![]()
e.v.a. píše:tAK JA VEČER UŽ NIE SOM SCHOPNA NIEČO ROBIŤ.Ten večerny čas je len moj.Inač by mi asi preskočilo
Luci , já jsem tuAdámek usíná v postýlce, měli jsme dnes školičku, tak usnul po obědě a vstával ve dvě. Už je dost unavený. Jinak spí dopoledne a pak až kolem 15 hod, a proto usíná až tak kolem 20:30 - 21 hod.
Já zrovna večeřím, jsem si udělala topinky v topinkovači, pořádně pomazala česnekem a jakousi pomazánkou na topinky. Je to trošku pikantní, ale dobré
a přesně jak píšeš, uklízet můžu až teď, co jsem dítě odložila do postýlkyHonza za chvíli přijede z fotbalu.
jinak bych mohla ta leporela uklízet 50× denně.
Ja som doteraz telefonovala s Adamom. ![]()
Luci , já ta leporela jmenovala jako jednu věc z mnoha
a dobrou noc, ať si na tu sedačku rychle zvykneš a spí se Ti dobře
![]()
Terezko , Tebe postihl hnízdící syndrom, ne?
že by ses nakonec rozhodla pro tu holčičku? ![]()
a co se stalo s konvicí?
e.v.a. píše:Terezko , Tebe postihl hnízdící syndrom, ne?že by ses nakonec rozhodla pro tu holčičku?
a co se stalo s konvicí?
nO KONVICE DĚSNĚ SMRDÍ, KDYŽ SE V NÍ VAŘÍ VODA, NĚCO SE TAM ROŽHAVUJE A SMRDÍ TO, JAKO BY SE TAM PÁLIL PLAST BLEEEE. ![]()
NO NEVIM HNÍZDÍCÍ SYNDROM JSEM MĚLA U AKRIMKA MEZI 8. A 9. MĚSÍCEM, Ü ELIÁŠKA NEDORAZIL.
TAK SE MOŽNÁ JENOM OPOZDIL
![]()
Opozdil, jo?
no nevím, nevím
Holky, chci se zeptat, od kolika let (nebo měsíců) jste daly děti spát samotné do pokojíčku? Já si to nějak neumím představit, že jednou Adámka šoupneme dodětského
Tak ho mám pořád na očích, přikrývám ho, ráno ho vytáhnu a je s námi v posteli, no ale je mi jasné, že až bude druhý prcek, tak postýlka bude pro mimi.
evi…my sme supli maleho pred jeho prvymi narodeninami..... ![]()
supli by sme ho aj skor ale nebol volny pokoj,takze sme museli cakat..... ![]()
nazdárek
dneska se mi načítala stránka fakt dlouho, doufám, že to brzy půjde rychleji, přestává mě to bavit.
marti - já radši dřevo, budu asi jediná komu se mamut nelíbí.
terko - ten úklid je fajn, mně je pak vždycky lépe na duši. A další skříň, to je super? Zase je kam schovat další věci, že?
rozbordelé hračky - snažíme se večer uklízet, není nic horšího v noci šlápnout holou nohou na trojůhelník nebo hvězičku ![]()
dneska jsem byla u kačky a mají to tam moc hezké. Nejhezčí je ovšem jejich pejsek
. Kluci si spolu docela i hráli. Zpátky jsem to vzala přes Hrusice a na návsi jsem málem přejela husu, musela jsem dost brzdit. Škoda, že za náma jelo auto a nemohla jsem zastavit, aby si Filda prohlídnul gagaga. Aspoň, že cestou tam jsme viděli spousta oveček s jehňátkama, takže dělal bééé až ke kačce.
chlubící okénko - filda umí kolo kolo mlýnský, točí se dokola a říká kolo kolo.
tak všem dobrou noc, jdu do vany a chrnět.
no idem spat…este mrknem jednym ockom na scrap kedze v nedelu mame uzavierku a sup spat..... ![]()
dobru tulivu.....
![]()