Poradna duly
Jana Čurdová
Marti radši dřevěný, ten plastový je nestabilní, máme tu židličku
kitty.....vy mate stolicky od mammuta,vid??
hod sem nejake foto kde je,nech si ju omrknem..... ![]()
jj…uz som sa rozhodla,ze stolik dreveny ale stolicka mammut ak teda stabilna je..... ![]()
kitty…je dobra???
tak jsem konečně dočetla. hurá. ráno nešel net.
Vlaďko nesmíš přemýšlet co se mohlo stát. Lépe že se to nestalo. a buď trošku optimista ne?
a pro kočár pošli Lukáše, rozhodne to za tebe a máš po dilematu co?
objednávka next poslaná, hurá
Zabulienko super story s kočkou, jsi si užila teda
Evi kočárek krásný, beztak je tahle barva hezká, ale my už máme trošku vyšislo…
![]()
Marti - nohy nejsou hubené, naopak židlička je suprová, stabilní a nízká, takže pro naše kluky úplná paráda, máme odzkoušeno v ikea koutku.
Marti jestli máš možnost, vyzkoušej si to. Já už bych to asi nekoupila. Robik židličku pořád překlápí, občas vyndává ty nohy, takže to asi bude za chvíli vykloktané. No uvidíme, ale jinak je krásná
vážené dámy, neřešte co se může stát našim ratolestem, bo já už bych byla v blázinci.
![]()
Robin leze všude do výšek, houpe se na parapetu, vyleze na konferenční stolek ze sedačky a jen tak si na mě skočí bez předchozího upozornění, se vším lomcuje atd. do všeho letí po hlavě. takže klídek
![]()
kitty25 píše:
Marti jestli máš možnost, vyzkoušej si to. Já už bych to asi nekoupila. Robik židličku pořád překlápí, občas vyndává ty nohy, takže to asi bude za chvíli vykloktané. No uvidíme, ale jinak je krásná
praveze ze nemam moznost.....idem to dat kupit kamaratom,zajtra idu do madarsa ikey tak by mi to tam kupili kedze tam je to lacnejsie… ![]()
http://img01.ecards.cz/…693008_J.jpg /> http://img01.ecards.cz/…724479_J.jpg /> http://img01.ecards.cz/…724478_J.jpg
aby nesletěl, musí být židlička opřená o stěnu
Ahoj holky,
píšu na rychlovku od našich, proto anonym.
Včera jsem měla snahu dočíst, po druhé stránce mě to celý zkolabovalo, musela jsem restartovat pc, ani si neškrtnul. Vždycky tady, už aby dali server dokupy.
Jen jsem stihla zaregistrovat, že Jiťa měla narozeniny, tak všechno nejlepší!!!
A Bebuška nějaký gynek. problém, snad je všechno o.k., Bebuško tekutina v břiše by mohla být z prasklé cysty. Ale snad už máš po problému!
Valíme k babičce, ítra zpět, tak Vám přeji hezký víkend, hlavně ať jse všichni zdraví!!!!!
My jsme v poho, nevolnosti stále, ale to přežiju ![]()
Ahoj KalinkaIvča
Hezký víkend,
já jdu balit tentokrát návštěva u našich
tam vás snad aspoň budu mít šanci číst no uvidíme třeba i psát ![]()
Pa
kitty.....poriadneho kaskadera mas aj ty doma…
![]()
a zidlicka super… ![]()
kitty…a neodliepa ti tie obrazky zo steny????
lebo nas uz na to prisiel.....a hroza co s nimi navystraja… ![]()
Ty vado Bebuško, Vojtíkův anděl strážný se pořádně zapotil ![]()
Hele, přišlo mi na mail upozornění, že mám 3 SZ a měla jsem jen jednu. ![]()
Radka75 píše:a musím veřejně pochválit manžela. Jeden pán mu zrušil schůzku, tak se vrátil domů, nechal mě odjet si nakoupit kaktusy a ještě vytřel celé přízemí. Moc mě tím potěšíl.
To potěší víc než kytka, co?
Knoflice píše:Radka75 píše:a musím veřejně pochválit manžela. Jeden pán mu zrušil schůzku, tak se vrátil domů, nechal mě odjet si nakoupit kaktusy a ještě vytřel celé přízemí. Moc mě tím potěšíl.To potěší víc než kytka, co?
přesně ![]()