Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
asi jsem chytla od Vojty kašel . Zdráždí mě v krku a mám chrapot ![]()
My se z toho asi nevyhrabem
Vojta ho ještě pořád taky má. Už je po antibiotikách. Slyšela jsem jitrocelový sirup, že prý pomáhá. Tak ho zítra zkusím koupit..
Dnes jsme si objednala samozavlažovací truhlíky
a muškáty. Tak doufám, že už se mi letos konečně povedou vypěstovat pořádný splavy na oknech
![]()
kitty25 píše:
next se vybírá z www.next.co.ukale ten odkaz je na paní, co se u ní objednává
objednávky jsou do soboty, už čekám jen na jednu kámošku, takže Bebuško jestli něco vybereš, pošli kody a já to do obj. přidám
a jo, vždyť jsem blb, vždyť to vím…
![]()
Ahoj, hezký večer!
Díky všem za odpověď ohledně stříhání - už jsem měla pocit, že jsem jediná, kdo to řeší, že nikdo nestříhá.
Leni muškáty na okně jsou můj sen - ale bohužel, jsme otočení na jih a sedmé patro, takže cokoliv, co si dám na balkon, mi spálí sluníčko…
/jednou jsme tam usmažili i morče
/
ad nová diskuse - myslím, že nic neřeší, v říjnu je 48 stran a leze to podobně
Radka75 píše:jirabobes píše:jiřko, já jsem někde tady na emiminu četla, že pokud ti z výdělku z dohody srážej zálohovu daň, tak je možné pak v přiznání zúčtovat a odečíst odpočit. položky a slevy na dani. Ale pokud je to daň srážková, tak už to nejde a do přiznání to neuvádíš. A klobouk dolů, byla to dost dřina za tak nemnoho peněz, ale tebe to bavilo, viď?
Radko
y letáky jsem dělala na dohodu a vydělala málo.Asi tak kolem 10-13 tisíc.celkem.
No když jsem nepadala únavou na hubu,tak mě to moc bavilo.
I teď jsem spokojená.Mě asi stačí málo ke spokojenosti. ![]()
Terulka píše:Sabika píše:Mně to nosí ten starší.Pajulena píše:
Jo a jeste jsem zapomela napsat, jak jsem si Matyska zotrocilaJsem si ho naucila, ze mi vytahne nadobi s mycky. Ja jen stojim u linky a strkam to do skrinek a nemusim se zohybat
Uz to umi rychle, tak to fici. A donese mi ledacos, na co ukazu, takze se nemusim zvedat
Treba ovladani a tak. Ja jsem teda matka
![]()
![]()
jó to má někdo pohodu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já na to mám lidiček.
![]()
Katko ..myslím že ses ptala Ty…jestli čekám dvojčata?
Jen při té představě je mi blbě ![]()
Ale zasmála jsem se.
Katka co chodí do dvojčátkové diskuse, bydlí v Praze, ale pochází tady od nás, známe se už dlouho, tak se za náma zastavila.
Vůůůbec jí to nezávidím - mít dva takové nespací mrňousy
pomóc…
LUCIKU píše:strihanie nechtikov Ale pred par mesiacmi musel Adam tancovať,skakať…aby ho nejak zabavil
martinaSK píše:kubko je sikovny na huncustva zase.......![]()
na co? ![]()
Jo nehtíky, tak já si položím Kryštofka na postel a mojím zadkem k jeho obličeji ho „přisednu“ i s rukama, abych mu na nohách ostříhala.
Jinak to nejde, je hrozně lechtivý ![]()
Jiři já taky nevím
co to je huncustva, ale tipuju, že něco jako blbosti
EvickaS píše:
Jiři já taky nevímco to je huncustva, ale tipuju, že něco jako blbosti
Taky bych poprosila překlad.
Evi máš SZ
Jo a u nás teda projde občas stříhání nehtíků u reklamy, ale stejně se cuká. ![]()
My stříháme nehtíky na rukách ve spánku a na nohách asi jako Evička .Ale s pěkným řevem.. Spíš vztekáním..
Právě jsem stáhla fotky, tak sem pár hodím. ![]()