Poradna duly
Jana Čurdová
Jsem zapoměla
INGE
to je síla co vás potkává,ale tak to bývá když se to se.. tak se to se.. všechno. Ať to kluci brzy přemůžou a je jim oběma líp.
A ještě.....
K tomu jak to tu načítá pomalu.......nevím co s tím je ale je pravda že za posledních pár dnů nemám šanci napsat večer příspěvek
neboť mi to nelze načíst nebo to pak spadne celý a to se nas… a vypínám počítač
.
Hlavně ať se jim povede s tím něco udělat ![]()
Nová diskuse........zkusit se může všechno…nevím ![]()
jirabobes píše:
Hani
Ty máš ale zlatíčka.![]()
dík jsou opravdu kouzelný,ale to ty určitě taky znáš,že.
jirabobes píše:Lena1 píše:
Jiřko, máme 8 zoubekJestli je to tím, že je hodně stránek, tak proč ne založit novou. MNě přijde , jestli spíš není hodně metříkama??Nevím..
Mě napadlo..
No mám těch dětí trochu víc,no.
No nevím,čím to je,ale červen má 1500 stránek a tam mi to jde rychleji.Metříky mají taky.![]()
Tak v Praze taky fouká! Jíři, co kecáš, že u vás ne! ![]()
Musím pro Vendu, tak zkusím Vojtu po dlouhatánské době uspat v kočáru. Když to dneska zabralo na jiného Vojtu … ![]()
Hele, třeba se to načítá pomalu, že je nás tu hodně najednou a krom toho ještě šmíráci
Mě ale taky ve stejnou dobu jdou jiné diskuze rychle a tady stihnu vytřít kuchyň, než se posune stránka
A večer sem nechodím, takže to porovnat nemohu.
No u nás je teda i to sluníčko pryč. Jak na apríla. Za chvilku zas vyleze. A Vojtouš taky ječí, když má jít dovnitř, ale na druhou stranu si rve čepici i bundu dolů, asi je mu horko.
Katko
nekecám.Teda nekecala jsem.Pak se sluníčko schovalo (kousek po 12) a začlo sněžit.Vodorovně.
Začlo i foukat.Pak zase vylezlo sluníčko a nebe zmodralo a zase sněžilo.Pro změnu zase s větrem jak blázen a hodně,že bylo všude bílo.Pak vykouklo sluníčko a všechno to roztálo a teď zase sněží.Apríl jak vyšitý.Jen o něco dřív.
ahojky,
JIřko, jak psala Radka, jestli dlužíte oba, jste oba v hlavičce smlouvy,tak si můžete odepsat oba. pokud je manžel jen jako ručitel, tak to nejde.
JO hernička v ponděli…zase v 10 tam u flory??
Báro paní na next http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
je vyzkoušená dobrá, dobrá cena..
tady fouká úplně šíleně.. ale my jdeme ven,mates má dnes demoliční náladu…
zatím pa
Hplky, ja sem lezu hodne, kdyz vy mate noc, takze tu nikdo byt nemuze, a to se nacita rychlej. Tak si myslim, ze je to tou vysokou navstevnosti.
Jinak kdyby jsme zalozily novou diskusi, tak bychom zas nemohly hodit rekord ![]()
Inge, to ani nevim, ze se tohle muze stat takovemu malemu prckovi. Tak at je kolinko brzo v poradku a vubec, at uz jsou vsichni zdravi!!!!!
Jo a jeste jsem zapomela napsat, jak jsem si Matyska zotrocila
Jsem si ho naucila, ze mi vytahne nadobi s mycky. Ja jen stojim u linky a strkam to do skrinek a nemusim se zohybat
Uz to umi rychle, tak to fici. A donese mi ledacos, na co ukazu, takze se nemusim zvedat
Treba ovladani a tak. Ja jsem teda matka ![]()
Pajulena píše:
Jo a jeste jsem zapomela napsat, jak jsem si Matyska zotrocilaJsem si ho naucila, ze mi vytahne nadobi s mycky. Ja jen stojim u linky a strkam to do skrinek a nemusim se zohybat
Uz to umi rychle, tak to fici. A donese mi ledacos, na co ukazu, takze se nemusim zvedat
Treba ovladani a tak. Ja jsem teda matka
![]()
to Vojta „jen“ podává nebo dává prádlo do/z pračky a pak mi to dává vyprané do ruky, když to věším… a už udělal to, okoukal to, že natáhne ponožku, jak to dělám já a jako protřepe tričko, zírala jsem…
jirabobes píše:
Radko
y letáky jsem dělala na dohodu a vydělala málo.Asi tak kolem 10-13 tisíc.celkem.
jiřko, já jsem někde tady na emiminu četla, že pokud ti z výdělku z dohody srážej zálohovu daň, tak je možné pak v přiznání zúčtovat a odečíst odpočit. položky a slevy na dani. Ale pokud je to daň srážková, tak už to nejde a do přiznání to neuvádíš. A klobouk dolů, byla to dost dřina za tak nemnoho peněz, ale tebe to bavilo, viď?
Pajulena píše:
Jo a jeste jsem zapomela napsat, jak jsem si Matyska zotrocilaJsem si ho naucila, ze mi vytahne nadobi s mycky. Ja jen stojim u linky a strkam to do skrinek a nemusim se zohybat
Treba ovladani a tak. Ja jsem teda matka
![]()
jó to má někdo pohodu
![]()