PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7678
18.3.09 14:10

Jsem zapoměla

INGE
to je síla co vás potkává,ale tak to bývá když se to se.. tak se to se.. všechno. Ať to kluci brzy přemůžou a je jim oběma líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
18.3.09 14:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.3.09 14:14

Hani
Ty máš ale zlatíčka. :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
18.3.09 14:17

A ještě.....

K tomu jak to tu načítá pomalu.......nevím co s tím je ale je pravda že za posledních pár dnů nemám šanci napsat večer příspěvek :evil: neboť mi to nelze načíst nebo to pak spadne celý a to se nas… a vypínám počítač :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .
Hlavně ať se jim povede s tím něco udělat :roll:
Nová diskuse........zkusit se může všechno…nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
18.3.09 14:20
jirabobes píše:
Hani
Ty máš ale zlatíčka. :srdce: :D

:oops: dík jsou opravdu kouzelný,ale to ty určitě taky znáš,že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
18.3.09 14:22
jirabobes píše:
Lena1 píše:
Jiřko, máme 8 zoubekJestli je to tím, že je hodně stránek, tak proč ne založit novou. MNě přijde , jestli spíš není hodně metříkama?? :? Nevím.. :idea: Mě napadlo..

No mám těch dětí trochu víc,no. :P :lol:

No nevím,čím to je,ale červen má 1500 stránek a tam mi to jde rychleji.Metříky mají taky.
:lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.3.09 14:26

Tak v Praze taky fouká! Jíři, co kecáš, že u vás ne! :lol:

Musím pro Vendu, tak zkusím Vojtu po dlouhatánské době uspat v kočáru. Když to dneska zabralo na jiného Vojtu … 8)

Hele, třeba se to načítá pomalu, že je nás tu hodně najednou a krom toho ještě šmíráci :lol: Mě ale taky ve stejnou dobu jdou jiné diskuze rychle a tady stihnu vytřít kuchyň, než se posune stránka :roll: A večer sem nechodím, takže to porovnat nemohu.

No u nás je teda i to sluníčko pryč. Jak na apríla. Za chvilku zas vyleze. A Vojtouš taky ječí, když má jít dovnitř, ale na druhou stranu si rve čepici i bundu dolů, asi je mu horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.3.09 14:45

Katko
nekecám.Teda nekecala jsem.Pak se sluníčko schovalo (kousek po 12) a začlo sněžit.Vodorovně. 8O Začlo i foukat.Pak zase vylezlo sluníčko a nebe zmodralo a zase sněžilo.Pro změnu zase s větrem jak blázen a hodně,že bylo všude bílo.Pak vykouklo sluníčko a všechno to roztálo a teď zase sněží.Apríl jak vyšitý.Jen o něco dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
18.3.09 15:00

ahojky,

JIřko, jak psala Radka, jestli dlužíte oba, jste oba v hlavičce smlouvy,tak si můžete odepsat oba. pokud je manžel jen jako ručitel, tak to nejde.

JO hernička v ponděli…zase v 10 tam u flory??

Báro paní na next http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
je vyzkoušená dobrá, dobrá cena..

tady fouká úplně šíleně.. ale my jdeme ven,mates má dnes demoliční náladu…

zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
18.3.09 15:02

Hplky, ja sem lezu hodne, kdyz vy mate noc, takze tu nikdo byt nemuze, a to se nacita rychlej. Tak si myslim, ze je to tou vysokou navstevnosti.
Jinak kdyby jsme zalozily novou diskusi, tak bychom zas nemohly hodit rekord :lol:

Inge, to ani nevim, ze se tohle muze stat takovemu malemu prckovi. Tak at je kolinko brzo v poradku a vubec, at uz jsou vsichni zdravi!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
18.3.09 15:05

Jo a jeste jsem zapomela napsat, jak jsem si Matyska zotrocila :lol: Jsem si ho naucila, ze mi vytahne nadobi s mycky. Ja jen stojim u linky a strkam to do skrinek a nemusim se zohybat :lol: Uz to umi rychle, tak to fici. A donese mi ledacos, na co ukazu, takze se nemusim zvedat :lol: Treba ovladani a tak. Ja jsem teda matka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
18.3.09 15:19

jojo pajuleno, sociálku na tebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
18.3.09 15:25
Pajulena píše:
Jo a jeste jsem zapomela napsat, jak jsem si Matyska zotrocila :lol: Jsem si ho naucila, ze mi vytahne nadobi s mycky. Ja jen stojim u linky a strkam to do skrinek a nemusim se zohybat :lol: Uz to umi rychle, tak to fici. A donese mi ledacos, na co ukazu, takze se nemusim zvedat :lol: Treba ovladani a tak. Ja jsem teda matka :lol:

:lol: :lol:
to Vojta „jen“ podává nebo dává prádlo do/z pračky a pak mi to dává vyprané do ruky, když to věším… a už udělal to, okoukal to, že natáhne ponožku, jak to dělám já a jako protřepe tričko, zírala jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
18.3.09 15:25
jirabobes píše:
Radko
y letáky jsem dělala na dohodu a vydělala málo.Asi tak kolem 10-13 tisíc.celkem.

jiřko, já jsem někde tady na emiminu četla, že pokud ti z výdělku z dohody srážej zálohovu daň, tak je možné pak v přiznání zúčtovat a odečíst odpočit. položky a slevy na dani. Ale pokud je to daň srážková, tak už to nejde a do přiznání to neuvádíš. A klobouk dolů, byla to dost dřina za tak nemnoho peněz, ale tebe to bavilo, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
18.3.09 15:30
Pajulena píše:

:lol: :lol: :lol:
jó to má někdo pohodu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí