Poradna duly
Jana Čurdová
Bebuško
Tak teď nevím,jak reagovat.
No je moc dobře,že ti nic není. Snad se přijde na to co to je a proč to je.
Dobrou a klidnou noc všem.
Bebusko, tak at je dobre, a at se zjisti, co to je…
Ivco, tak jsi to chudaku slizla s tema tehu nevolnostma, co? Ja ale jednou na i-dnes cetla(je to uz fakt davno), ze podle nejakych pruzkumu, pokud je zene v tehotenstvi spatne, tak to tehotenstvi je silne a je to dobre. Proste je hodne toho tehu hormonu. Tak k necemu to dobre je ![]()
A komunikace u nas. Matysek toho moc nenamluvi. Jen mama, tata, mnam (jidlo), na (tumas), ne (to slysim hodne casto, neumi poradne mluvit a uz odmlouva), bum. Ale dost vecem rozumi. Stoupni, sedni si (vyhoda pri koupani), dej, tanyny (zacne brutalne tancovat
), dupky dup (to zas dupe), mala mala (hladi), pusinku a mnoho jinych, na ktere si ani nevzpomenu. Treba si donese knizku se zviratkama, nalistuje zvire, ukaze prstem a ceka az mu ho predvedu. Porad mi nosi telefon a strka mi ho k uchu a chce abych nekomu zavolala a rad posloucha toho volaneho a kdyz mu tam navolim melodie, tak si dokaze pousten nove a nove porad dokolecka. Ted se opravdu moc zlepsil a dela mi radost…
Tak zatim!!!
Dobré ránko
Tak Samuľko spal celu noc
.Takže už viem na 100% že ho v ložnici rušim
No na sedačke sa mi moc spať nechce.Ja mam rada na spanie hooodne priestoru.No budem musieť vydržať kim pride Adam
.No ale vstal o 5:20
.Teraz usnul.Nechcel ani snidať,len som ho prebalila,trošku sa poprechadzal po byte,vylil na seba šťavu
.Asi ho to všetko zmohlo ![]()
Ešte som včera zabudla par veci čo samik vie.Keď sa niekde bacne,tak do toho mlati a kriči na-na-na,taky mi dava mobil k uchua vie sa krasne mazlikovať.Aj hodinu vkuse
![]()
Bebuško tak snaď bude všetko OK.Moooc držim palečky ![]()
V poslednom čase to tu moc nežije
Nemam čo čitať po ranu ![]()
Mě už fakt asi klepne, jsem doma sama a Honzík odmítá vstát, protože ho bolí koleno (drsně kulhá). Večer mu nic nebylo. Naše dr. má odpolední, tak asi pojedeme opět do Motola. To jsem zvědavá, co tam Ondra zase chytne
.
dobré ránko,
konečně sluníčko, od rána tady krásně svítí… jen mi kazí radost, ževidím, jak mám děsně špinavé okna…
Babusko,a co ti s tím budou dělat? budeš pozorována?
no a co se týče komunikace, tak mates je docela šikula, umí už všechny zvířátka, jen si plete meee s beee, ale je velký čtenář,takže se učí docela rychle a přirozeně.. jinak ukecaný je děsně.. povídat umí tata, tatí, mama, mamí, baba, babí, děda, teta jana, ham, bum bac, papa, ahoj, tam, to, není, nejde, ne, ´to je asi všechno..jinak to jsou skomoleniny..
jo a vztekat se umí parádně.. klidně si lehne na zem, tříská hlavou,rukama nohama o zem a řve… nechávám ho bez povšimnutí, trošku se to lepší..
JO INGE, máš tady jen dvoje kraťysy pro oba kluky…
Jo a ještě umí říct na otázku: kdo jsi… odpoví… kluk:-) dost chlubení, ale když jste začaly..
tak pěkný den, jdeme papat (to taky umíme říct..)
Brý ráno,
holky vy máte šikulky
jsou to dětičky nadané ![]()
Trošku chlubeníčka od nás:
Filunka také začíná povídat hlavně když táta přijde z práce tak letí ke dveřím a huláká mami,mami,mamí a drží ho za nohavice
má to trošku pomotané,ale táta umí říct taky.Babí,děda taky vede teda jednoznačně děda(křičí na něj dedó),teta,Ája,Dan,Káka(to je sestřenka Káťa),Sabince občas řekne Sab,ale jinak jí říká TY
,bumi(pití),mňam(jídlo),wawo(pes),čiči(kočka),blb(naučil ho strejda),NE
,kuki(stojí pod oknem)
spoustě věcí rozumí,ale jen když „má čas“ a „náladu“ jsou dny kdy neřekne půl slova a jen vrčí a kňourá,jako třeba teď
jdu ho uložit.
Hurá hurá hurá svítí sluníčko!!!!!!!!!!!!!!!
dnešní noc nic moc, 3× se vzbudil, ale důvod víme. Jiřko prosím 7. zoubek
chlubení - mluvíme docela dobře, cca 10 slov+zvířátka. Většinu věcí, co po něm chci, tak taky rozumí.
Inge - to je pech, ať je líp
tak to je vše, hezký den, snad to slunečné počasí vydrží. Manžel bude spokojený, že mu půjdou soláry ![]()
Jitko, všechno nejlepší k včerejším narozeninám!
Dneska je mi, jako bych včera ty kyble s betonem odnosila já sama
No samo, že to zas bylo místo 3 cm místy 6.
![]()
Co se to tam venku děje? Včera to byl pravý apríl, ale jak jsme začli, tak svítilo sluníčko (aspoň ti u míchačky nemokli), no a jak se sedlo ke guláši, tak začal vítr, snad vichřice
Což teda stále pokračuje, tak doufám, že mám ještě prádlo na šňůře a ne u sousedů.
Inge , že by růstové bolesti?
Bebuško , myom má každá druhá, ale musí se to sledovat, co vím. Taky ti mohli říct, co jako znamená mít zvětšený vaječník, z čeho může být ta tekutina a tak.
Luci , myslím, že ten spací pořádek ti Adam stejně zase naruší.
![]()
Vladi , ložiska už mám na pračce měněné 2×, asi tisícikorunová investice. Ptala jsem se, jestli se tomu dá nějak předejít, ale říkal, že ne.
Ivčo , pořád se ti to podařilo utajit? Když s mamkou bydlíte?
Radko , vím, že to píše ta pravá, ale nějaké fotečky by nebyly?
Ach jo, nedávno jsme tu řešily, kdo už udrží hlavičku … a už se tu kecá
Jo, na mluvení je Vojta taky šikovný, ale s tím nočníkem nekamarádí, no nutit ho nechci, ale koumám, jak ho na něj dostat. ![]()
Tak doufám, že nám příští úterý srazík vyjde. ![]()
holky jak jste na tom, že bychom mohli v pondělí vyrazit do herničky?
Dobré ránko, to je krááásně!
Co budu dělat, no musím někam vyrazit, čerpat paprsky
(ale napřed tu pořádně po několika dnech uklidit, včera ani předevčírem na to nebyl čas (haha) a předtím pryč, no je to tu FUJ
![]()
Noc nic moc, pak spal do osmi..:-)
jinak Káťo , nevím, teď beru prášky, až přijde ms, tak po ní půjdu ke svému gynekologovi na kontrolu, předpokládaj, že to bude v pořádku. No, je to divné, ale když nic nezjistili, tak holt je asi hotovo.
tak hezký sluníčkový den všem, užijme si to!
Echt Kelišová ? Jaké teda vlastně jsou ty hodnosti?
Petro , článeček zase supeeer! A super fotky, jak sedí Robinek na Romanovi a pak naopak, ta se fakt povedla ![]()
Ahoj všem
Tady j ekrásně modré nebe a svítí sluníčko.
Ještě by to chtělo,aby byl Kuba zdravý a aby bylo tepleji.
Ještě k tomu mluvení.Právě jsem zjistila,že Radek je jen líný a pohodlný.Dneska dělá jen ehm,ehm,ehm.Tak jsem ho okřikla ať mluví,že nevím co je ehm.A už mi řekl:Ha tam ehm. (něco jako telefon je tam a že ho chce)Já mu dám,potvůrce jedné. ![]()
Knoflice píše:
Echt Kelišová ? Jaké teda vlastně jsou ty hodnosti?
jirabobes píše:Knoflice píše:
Echt Kelišová ? Jaké teda vlastně jsou ty hodnosti?To mám jen já.
Jinak ty nižší už moc nevím a pak je ukecaná baba, závislačka, Kelišová, královna komentářů, extra třída.
Sis napsala adminům?