Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
v sobotu nám kočka nablila do klávesnice, tak z ní nešlo psát. Napřed nešla 3 písmenka, postupně si klávesnice žila vlastním životem. Tak jsem musela připojit jinou.
těhulky - tak ať je vám brzy lépe
vánočka - já dělám jen mazanec, vánočka je na mě moc složitá, myslím, že jsem to jednou zkoušela a byla to katastrofa.
spaní - pokud vstává po 6, tak spí 2× denně hodinu. Jinak většinou už jen jednou a to jak kdy. Včera např. vstával po sedmé a spal stejně 2× a po druhé 2 hodiny. To byla však výjimka. Taky pak usnul až v deset a dneska byl vzhůru už v šest.
Filda má oblíbený jeho péřový polštářek na spaní, ale jen v určitém povlaku, jak ho vyměním, tak je problém. No a když se probudí k ránu, tak začně brečet nachystá si polštářek, naklepe ho a čeká sbalenej k přesunu do naší postele. Je to moc kouzelný.
a stěma neštovicema po slovesnku jste mě dostaly. Kdyby jste to dál nerozvedly, tak jsem vůbec nevěděla, která bije. Je to ostuda.
ještě děkuji za další přání. Narozky byly fajn. I nějaké dárky byly ![]()
luciku - tak ať mailík brzy dorazí a maj tu tvojí vysvněnou modrou
zabulienko - krásné fotky, lukáško je kouzelný
Jiřko - fakt nádhera
to počasí mně neuvěřitelně sejří. Pořád prší a ta debilní voda nám furt teče pod barák. Takže odčerpáváme, včera to bylo 8m3. Přitom od dubna do prosince v té díře nebyla ani kapka vody!!!!! Loni touhle dobou jsme už měli základovou desku. letos bychom si ani neškrtli.
tak víc nevím. Jo ještě Janko užij si hory a ať je ti dobře.
Ahoj holky, vůbec jsem teď neměla čas, ale zas to bude lepší ![]()
Radka75 píše:
Ahoj holky,v sobotu nám kočka nablila do klávesnice, tak z ní nešlo psát. Napřed nešla 3 písmenka, postupně si klávesnice žila vlastním životem. Tak jsem musela připojit jinou.
dost dobré
Jiřinko , tak po tom, co jsem viděla koláčky, mám takovou chuť se přidat ke srazíku
Jak to vlastně máte v plánu??Kdybych se rozmyslela a odhodlala se vyjet autem?
Dobré ráno,
Jiři,dobrůtky vypadaj suprově.Dík za rady s vánočkou,my ji máme rádi,někdy udělam jen mazanec.Snad to časem vypiluju,i když mamina ji nemá o nic lepší než já.
Radko,šikovná kočička
.
Dneska jsme měli akční ráno,kamoška nenastartovala auto,tak jsme jeli do školky na kole.
Ondra je pěkná protivka a to jsem chtěla pořádně vydrbat pračku.Nějak mi blbne,když ždíme,tak to šíleně řve.Na štěstí je ještě v záruce.
No nic jdu na to zvíře.
Mám dost. Chlapci vstávali v tradiční nemravnou hodinu, Ondrovi pořád/opět rostou zuby, bolí ho to fest, takže od půl páté do 8 ráno
prakticky nonstop (s výjimkou pobytu v kočárku) břečel. Teď spí, chudák.
Manžel včera píchnul, takže až se Ondra probere, pojedeme do servisu.
Manžel jel dneska ráno v 6 k doktorce, zítra a ve středu bude na Slovensku, takže na ty moje raubíře budu sama. Hlavně, aby už bylo Ondrovi dobře, včera večer měl pořád 37,5
.
Luciku, enduro má Ondra stříbrné (aspoň si ho nebude na hřišti plést)
.
Radko, dobrá kočičí historka, věřím, že jste se ale nesmáli.
Kitty, ať je lépe.
Katko, Ferrum Phosphoricum 9CH 3× týdně prevence zánětu uší a Kalium Muriaticum 9CH 3 x denně na oplasknutí sliznice.
Jdu žehlit, večer jsem poslední dny tak mrtvá, že padnu v 8 do postele s klukama a nezmůžu se na nic.
Inge rozmyšľala som aj nad striebornou a oranžovou.No tu si ju nema skym pliesť,lebo tu nie je žiadne hřište ![]()
Radko koukam,že mate super kočku ![]()
Samik je zas v postielke
Ale asi nezaspi.Aspoň sa ukľudni ![]()
Mailik ešte neprišiel,tak dufam,že som neposlala penizky do vzduchu ![]()
Ahoj, hezký den všem!
Jen dotču a jdu vzbudit toho malého „anarchistu“ a jdeme s Barčou na
11-ti letou prohlídku.
Radko, já vždycky tak trochu závidím těm, co mají baráček, alekdyž si přečtu, co píšeš, tak mě to hned přejde ![]()
Už by mohlo přestat pršet, nebo odplavete..
Jiřko jé ty se Ti povedly , ty frgály, hned bych si dala ![]()
Ahojte!
Tak jsme doma ze cvičení, malý spinká v autě, tak mám chvilku. Pak jedeme zase na plavání…
Jiřko - jsi skvělá pekařka
. Já taky ráda peču, ale u nás to většinou jím jen já… Takže to moc nemá cenu.
Radko - máte povedenou kočičku…
spaní - moc mně nedrážděte s těma 3,5h spánku
. Tolik Mates nenaspal ani když byl malé miminko.
Jdu asi vytřít chodbu a schody (tady si nikdo kromě mně neobtěžuje
), než se mi malý vzbudí…
Tak napotřetí (předešlé dva mi Vojta escapem zrušil).
Radko, dobrý komentář ke kočce
Nj, letos leje a leje a leje … to by se vám to zpožďovalo hned od začátku. Filda musí být v tu noc k sežrání. Bych ho chtěla vidět, jak se morduje s tím polštářkem, aby si ho natřepal ![]()
Inge, díky, značím, může se hodit, ono to přichází nečekaně a bez pozvání
Ten tvůj muž se nám nějak rozcestoval …
Evi, necháš Barču naočkovat proti TBC?
Tak na nakonec jsem si nechala … Co takhle srazík o týden odložit? Přibližně před půl hodinou mi zavolal manžel (ten pán, co u něho bydlím), že zítra (zítra opravdu znamená zítra
) … b.e.t.o.n.u.j.e.m … uuuuuuuu Já teď uvažuju, jak to logisticky ošetřit, co jim uvařit a … aaaaa!
ahojky holky,
koukám, že to počasí už s..e všechny ![]()
zabulienko pěkné fotky, malý není žádný drobeček ![]()
zato Mareček je hubený vytáhlý puberťák,co?
jsme po obědě, tak se půjde na chvíli projít, než zase začne pršet..
Katko
To je pech.Martin si vzal volno,kdyby Kuba ještě nebyl fit.A už to nezruší.
Už je pozdě.
Ahoj holky,
tak jsme zpátky z prochajdy, občas vysvitlo i sluníčko!!! Chvíli samozřejmě lilo.
Inge - no máš pravdu, nesmáli. Je to bezdrátová, takže docela škoda
katko - tak ať se betonování vydaří. Filda je s tím polštářkem fakt kouzelnej.
Evi - bydlení v baráčku má i své světlé stránky a to doufám, že i u nás ![]()
tak jsem chtěl nechat filipa naočkovat proti žloutence, ale teď váhám. Máme jít na ten priorix, ale jak teď měl tu velkou alergickou reakci, tak se mi do toho vůbec nechce. Jsem domluvená s Dr., že priorix o měsíc odložíme a taky čtu, že má dostat do 18ti měs. tu 4 hexu, takže to je za chvíli. To přeočkování priorixem asi nechám až na příští rok a na podzim mu dám tu žloutenku. Příští rok už žádné povinné není. Jsem docela ráda.
Baruš,já Tě nechtěla dráždit
.V sobotu se spinkání zadařilo,většinou dá 2 az 3 hodiny.Dneska spí už 2,ale jednou už knoural.
Luci,at email dojde.Já zas čekam na autosedačku,už jsem tam poslala peníze a zatim prd.Paní minulý týden psala,že by jim měla dnes dojít,tak jsem ji písla,jak to vypadá.
Katko,hezky si nazvala manžela
.
Počasí,u nás je dneska hezky,ale od včera pěkně mokro.Odru jsem radši na procházce nechala sedět v kočárku.Na netu psali,že má být zas koncem týdne zima
.
Jdu si udělat kávičku.
Ahoj holky, už jste mi chyběly ![]()
v sobotu jsem vás dočítala, včera už mi to nešlo…
víkend u ségruší na jihu byl fajn, sobota nádherná, včera taky lilo, dnes to tady ujde, vrátili jsme se až dnes, asi před dvěma hodinama…
jo, jak jsem vám psala, že jsem konečně po 12dnech zpoždění dostala MS, tak to bylo jen ten první den nějaké špinění, jinak ze mě šly nějaké hleny a nic jiného, ovšem už pátý den mě bolí břicho, podbřišek… no zítra jdu na gyndu, radši.. zkoušela jsem i urologický čaj, jestli to třeba není močák, tak uvidím.. safra..
Zabulienko, fotky jsou super, už se bojim, až takovýhleho horolezce budeme mít doma taky ![]()
A víte, co všechno Vojta přes víkend zvládl? … ještě jsem se nevzpamatovala..
takže: několikrát sám stál několik vteřin a pokusil se asi o dva krůčky
![]()
dál, začal jíst ovoce, jabko a hroznové víno!!! Řádil s bratránkama a sestřenicema jak černá ruka
a prořízl se mu desátý zub
a včera toho snědl jak jindy za tři dny..:-)
Jiřinko, prosím do tabulky DESET zubů..děkuji
jinak jste se měli všelijak… snad ještě poreaguju, musím už zas běžet
pa a hezký zbytek pondělka
ahoj holky díky Kačce vím, že bude sraz v OV. my nemůžeme.
Domi chytla nějakou střevní chřipku. V sobotu jsme s ní byli na pohotovosti. Má jen dietu,ale už nezvrací. Místo toho jsem byla v noci na pohotovosti já. Šlo to z mne horem dolem
Nejhorší bylo, že jsem musela celou cetu sama odřídit, manža se staral o malou už spinkala.
V hlučíně mi sestra řekla, že pohotovost je zrušená, tak jsem jela do Ostravy. V nemocnici mi zase řekli, že pohotovost je z druhé strany a celé to musím objet - no horor na dvě hodiny ![]()
No a doktor pořád mlel něco o viagře a že ho žádná ženská nechce.....nakonec prý mi ušetří 30 korun a léky mi napsal na papírek.
A dneska - ze čtyř léků ja volně prodejný jen jeden !!!
Chápete to, kdysi bylo pár doktorů ale v každém střediskovém městečku a dneska???
tak jsem se vypsala,možná s chybami - ale to mne omluvte
Jo a za noc jsem shodila 2 kila
![]()
Katko
Tak je to lepší.Martin sice bude doma,ale vyfásl noční.Tak nepřijde o dovču a navíc bude mít líp placenou práci.Taky dobré.
Tak ať vám to betonování jde od ruky. ![]()