Poradna duly
Jana Čurdová
Dík za přeložení, nějk jsem nepochopila smysl věty a nabíječka mi tam nepasovala.
Je mi fakt blbě, tak mi to nemyslí.
Bebuško
Dík za info, tak hrozné to se mnou ještě není, sice špatně, ale funguju. Honza mě taky láme, abychom se zítra někde stavili, tak asi jo. Třeba to přes noc zázračně přejde. Ještě jednou díky.
Matík spí taky už dlouho jen jednou, jen když vstane kolem šesté, tak si dá dvě půlhoďky, jenak jednou max hodinu.
Rozloučím se s vámi, noťas neberu, za týden se snad ve zdraví virtuálně shledáme.
Mějte se a moc nekrafejte.
![]()
Jani
Moc ti přeju,ať je ti už dobře,aby sis to taky tam užila.Příjemnou cestu a dobře dojeďte.A foťte. ![]()
Tady nikdo,tak jdu pověsit prádlo a spát.
Dobrou a klidnou noc všem.
Ahoj holky,
zdravim po delší době.Ségra zítra odjíždí,tak snad bude víc času.
Kitty,Ivčo gratulace k potvrzení těhu,at je vše v pohodě.
Radko,hodně zdravíčka k narozkam,moc Ti přeju,at se na tebe konečně usměje štěstíčko.
Všem marodům rychlé uzdravení.U nás to taky nevypadá růžově,rýma a kašel u obou.
Fotečky všechny krásný!!!
Jani,pěkný odkaz pro šikovné ručičky,docela mě láká savování.Přeju,at je brozo líp a můžeš si to na lyžích pěkně užít.
Jiři,Kubík je teda celý maminka,co všechno stihne.
Spánek,my najeli taky na jeden spánek denně a musim říct,že je to lepší.Sice toho má někdy dopoledne plné brejle,ale dýl spí,dneska dal 3 a půl hodky.
Přeju dobrou noc.
Radka75 píše:
Ahoj holčiny,děkuji moc za přání, jste zlaté
tak dobrou noc, zbytek zítraCelý den jsem byla v Praze, tak jsem vás nemohla dočítst. Teď grilujeme v krbu kuřátko a já piju činzáno. No už mám druhou skleničku a jsem v lehce podnapilém stavu
. No já si moc přeju, aby filda byl zdravý a aby se nám podařilo to miminko. No a taky trochu míň starostí
máš nárok, jen si dej i za mě ![]()
Radka75 píše:
ahoj holky,ještě jednou děkuji za přání. Musím přiznat, že jsem se trochu opila
katko - ecover docela pere, fleky od hovínek a větší od jídla teda předem ošetřuji žlučovým mýdlem. ale to jsem dělala i u neeko prášků. Bílé prádlo trochu šedne.
tak jsem chtěla reagovat za včerejšek, ale už si vůbec nic nepamatuji. Jo ještě k tomu ročnímu zúčtování daně. Pokud máš hypotéku, tak ti zaměstnavatel přiznání nemusí podat, musíš sám (teda pokud to nezrušili, ale dřív to tak bylo). No a u nás to bylo fajn, jak píše inge, taky mi vrátili vícero slev na dani na poplatíka
tak hezkmý den, tady konečně svítí sluníčko. Hurá. Jenže u nás se z toho platěj daně manžela, takže prd
s hyp. to změnili. musí to udělat i v práci. bohužel záleží i na účetní
Inge píše:
Dobré ráno,Mzdová účetní už (asi 2 roky, možná 3???) úroky uplatnit může, ale potřebuje doložit vše, co se poprvé dává na FÚ (smlouvu, výpis z katastru a možná ještě něco).nene, to se dokládá jen první rok, pak už netřeba, pokud ale změníš banku tak ano
Dobré ráno,
Ondra spal celou noc, takže zoubky už asi nebolí
. Teplotu jsem ještě neměřila, uvidíme.
Včera se nad námi slitoval děda, na celé odpo přijel pohlídat Ondru a my s Honzíkem vyjeli na pouť. Podobný nápad měla ale i půlka Prahy a přilehlého okolí, ale i tak jsme si to užili. Honzík byl nadšený - jel ve vrtulníku, kamionu, na autodromu a na dracích (kačerech) a dostal cukrovou vatu.
Dneska je venku zase ošklivo, tak uvidíme, co s tím.
Janko, užij si hory.
martinaSK píše:
ahojte…u nas sa chodi k zubarovi len v dvoch rokoch.....ked ma vsetky zuby…
kubko uz spi 4hodiny…idem ho uz zobudit…
a inak mi odporucil ked som sa ja na to spytala…tie fluoridove tabletky…tak som isla do lekarni a tam pozerali na mna ako na ......ona o nich este nepocula…
tak to je asi divná, dyť fluoridové tablety jsme jedli už my.
a ve dvou letech někdo říká, ale je to teď spíš preventivní, aby se to zkouklo a dostaly jsme rady. jinak od dvou let se zde chodí pravidelně po půl roce.
zabulienka píše:
dodatočne prajem Radke všetko najlepšie, až sa jej splni po čom srdiečko túži![]()
tak u nás dneska konečne svietilo slniečko, tak som v škole dlho neobsedela
ja teda čumim, vy takto chodite sa prckami po zúbaroch, my sme teda neboli a ani sa nejak nechystáme, neviem si predstaviť , že by tam Luky otvoril ústočka a nechal si v nich šparať
a mimochodom, chcem sa vás opýtať, z Lukáška už nie je to zlaté mimnko a le riadne protivná potvorka, až ma prekvapuje niekedy ta jeho zlosť
jde spíš o to, aby si zvykli na to prostředí a aby právě s tím otevřením neměli problém.
my jsme včera byli u našich, Robik šťasnej, že byl venku na zahradě.
dneska to je ovšem o ničem, když je tak hnusně ![]()
my máme dneska k obědu „klacky“ - to jsou už udělané špízy. asi s br. kaší
Ahoj a dobré ráno!
Kitty - „klacky“ jsou super název ![]()
Dnes jsme v noci vstávali jen 6X, tak jsem i docela vyspaná. Ale venku taky nic moc.
Ale příjde ségra, takasi spácháme zdravou procházku do nezdravé cukrárny. ![]()
Na oběd dnes máme vepřové plecko /v tlakovém hrnci uvařené/ a zelí a brambor. knedlík, někteří brambory.