PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
14.3.09 00:07

Radeček se vzbudil.Jdu ho přemluvit ke spánku.Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
14.3.09 07:44

Radko vsetko najlepsie narodeninam,vela zdravicka,lasky,stastia,hodne miminko i hodne penez ti zelam..... :wink: :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.3.09 09:10

Dobré ráno všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
14.3.09 09:18

Dobré ráno děvčata, tak jsem si udělala čaj a tady neni co číst. :roll: :lol:
Chjo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
14.3.09 09:24

ahoj holky,

ještě jednou děkuji za přání. Musím přiznat, že jsem se trochu opila :-)

katko - ecover docela pere, fleky od hovínek a větší od jídla teda předem ošetřuji žlučovým mýdlem. ale to jsem dělala i u neeko prášků. Bílé prádlo trochu šedne.

tak jsem chtěla reagovat za včerejšek, ale už si vůbec nic nepamatuji. Jo ještě k tomu ročnímu zúčtování daně. Pokud máš hypotéku, tak ti zaměstnavatel přiznání nemusí podat, musíš sám (teda pokud to nezrušili, ale dřív to tak bylo). No a u nás to bylo fajn, jak píše inge, taky mi vrátili vícero slev na dani na poplatíka :-). Jenže u nás se z toho platěj daně manžela, takže prd :-)

tak hezkmý den, tady konečně svítí sluníčko. Hurá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
14.3.09 09:32

Dobré ráno,

Děkuju všem za reakce na rýmu, vzhledem k zvýšené teplotce a kašli je to určitě normální viroza.

Přemýšlím, jak z kombinace celé rodiny pohromadě, sluníčka venku a Ondrovy zvýšené teploty udělat hezký den pro všechny :wink:.

Mzdová účetní už (asi 2 roky, možná 3???) úroky uplatnit může, ale potřebuje doložit vše, co se poprvé dává na FÚ (smlouvu, výpis z katastru a možná ještě něco).

P.S. Kluci s manželem právě postavili z lega super tramvajové koleje, ale už jim nezbyly kostičky na tramvaj a na trolej :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
14.3.09 10:19
Inge píše:
Dobré ráno,

Děkuju všem za reakce na rýmu, vzhledem k zvýšené teplotce a kašli je to určitě normální viroza.

Přemýšlím, jak z kombinace celé rodiny pohromadě, sluníčka venku a Ondrovy zvýšené teploty udělat hezký den pro všechny :wink:.

Mzdová účetní už (asi 2 roky, možná 3???) úroky uplatnit může, ale potřebuje doložit vše, co se poprvé dává na FÚ (smlouvu, výpis z katastru a možná ještě něco).

P.S. Kluci s manželem právě postavili z lega super tramvajové koleje, ale už jim nezbyly kostičky na tramvaj a na trolej :lol:.

aha, tak díky, to jsem ale blbka, vždyť to vlastně vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.3.09 10:20

To je právě to.Účetní by mu to i udělala,ale potřebovala by k tomu další a další papíry,tak říkala,že bude pro nás jednodužší,aby jsme si to podali sami. A už se na ni ani nezlobím,že nám to řekla až teď na poslední chvíli.Je hodná.Prý to vyplní.Takže to mám bez práce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.3.09 11:00

Ahojte

Samik bol dnes prvý krát u zubara!!! :D Všetko OK.Kaz sa mu nerobi nikde :D :D :D :D Toho som sa bala,lebo tu behal s flaškou v puse.Ale už mu to nedovoli.Jo a zubar ma stejne staru holčičku :lol: Žeby naša nevesta,keď sa tu rodili skoro sami klici :lol: :lol: :lol:

Holky tu je náááádherne.Od zubara šiel Samik pešo.Je to asi 5min.Samozrejme,jak sa snaži utekať,tak sa par krat natiahol :lol: No akurat možem zas prať :roll:

Teraz usina.Už bol ticho,ale prišla mi sms,tak sa rozreval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.3.09 11:05

Jo a eteto Jiřko mame 8 zubok :D :dance: konečne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.3.09 11:18

http://emimino.cz/modules.php?…

Holky čo si o tom myslite?Nechcem zas niekomu naletieť.Sice oblečenie nemam,ale poslala by som hraciu dečku a nejake hračky

Samik spi.Idem vytrieť schody :roll: ,stejne si tu pišem sama so sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
14.3.09 12:13

Ahoj všichni!
Luciku, jak asi vidíš, tak já jsem se tam přihlásila o adresu - tak doufám taky, že je to v pohodě. Taky to nebudu přehánět s těma věcma, už jsem toho dost rozdala,/ ale do hrobu si to nevezmu/ a další děti neplánuju :lol:
Tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
14.3.09 13:21

Hezké poledne,
u nás hrůza, strašně mě bolí hlava, Matík nechce jíst, spát a jen furt bulí. Do toho balení, ani se mi nikam nechce.

Katko
Mě Ecover taky pere dobře, ale jsem spokojená i s Ulrichem. Žlučové mýdlo používám často a na všechny skvrny, je fakt dobré.

Luci
Matík ještě u zubařky nebyl a já bych se měla taky objednat, tak půjdeme po horách všichni. Jak Samík spolupracoval?

A víc nevím, MAtesák konečně usnul, tak půjdu na nákup. Prášek stále nezabral. :roll:

Aspoň, že ten puchejř svítí, už bylo načase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
14.3.09 13:27

Ještě jsem se chtěla zeptat - jak to tady čtu - kde kupujete to žlučové mýdlo?

Já používám na fleky občas vanish, ale jr to pěkné svinstvo. Jednou jsem si to kapla na ruku a zrovna mi zvonil telefon, než jsem to vyřdila tak mi to pěkně poleptalo ruku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.3.09 13:44
EvickaS píše:
Ahoj všichni!
Luciku, jak asi vidíš, tak já jsem se tam přihlásila o adresu - tak doufám taky, že je to v pohodě. Taky to nebudu přehánět s těma věcma, už jsem toho dost rozdala,/ ale do hrobu si to nevezmu/ a další děti neplánuju :lol:
Tak uvidíme..
JA SA TAKY NEPRETRHNEM,LEBO OBLEČENIE DAVAM SEGRE.Pošlem len tu dečku(segra ma a predavať ju nebudem,lebo sme ju dostali),dudliky,lahvičky a nejake hračky.Adam mal keci,že nam taky nikto nepomohol,keď sme na tom boli zle.Ale čo,nezabije ma to.A budem mať dobry pocit,že som urobila dobry skutok :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí