Poradna duly
Jana Čurdová
Radeček se vzbudil.Jdu ho přemluvit ke spánku.Dobrou a klidnou noc všem.
Radko vsetko najlepsie narodeninam,vela zdravicka,lasky,stastia,hodne miminko i hodne penez ti zelam.....
![]()
Dobré ráno děvčata, tak jsem si udělala čaj a tady neni co číst.
![]()
Chjo!!!
ahoj holky,
ještě jednou děkuji za přání. Musím přiznat, že jsem se trochu opila ![]()
katko - ecover docela pere, fleky od hovínek a větší od jídla teda předem ošetřuji žlučovým mýdlem. ale to jsem dělala i u neeko prášků. Bílé prádlo trochu šedne.
tak jsem chtěla reagovat za včerejšek, ale už si vůbec nic nepamatuji. Jo ještě k tomu ročnímu zúčtování daně. Pokud máš hypotéku, tak ti zaměstnavatel přiznání nemusí podat, musíš sám (teda pokud to nezrušili, ale dřív to tak bylo). No a u nás to bylo fajn, jak píše inge, taky mi vrátili vícero slev na dani na poplatíka
. Jenže u nás se z toho platěj daně manžela, takže prd ![]()
tak hezkmý den, tady konečně svítí sluníčko. Hurá
Dobré ráno,
Děkuju všem za reakce na rýmu, vzhledem k zvýšené teplotce a kašli je to určitě normální viroza.
Přemýšlím, jak z kombinace celé rodiny pohromadě, sluníčka venku a Ondrovy zvýšené teploty udělat hezký den pro všechny
.
Mzdová účetní už (asi 2 roky, možná 3???) úroky uplatnit může, ale potřebuje doložit vše, co se poprvé dává na FÚ (smlouvu, výpis z katastru a možná ještě něco).
P.S. Kluci s manželem právě postavili z lega super tramvajové koleje, ale už jim nezbyly kostičky na tramvaj a na trolej
.
Inge píše:
Dobré ráno,Děkuju všem za reakce na rýmu, vzhledem k zvýšené teplotce a kašli je to určitě normální viroza.
Přemýšlím, jak z kombinace celé rodiny pohromadě, sluníčka venku a Ondrovy zvýšené teploty udělat hezký den pro všechny
.
Mzdová účetní už (asi 2 roky, možná 3???) úroky uplatnit může, ale potřebuje doložit vše, co se poprvé dává na FÚ (smlouvu, výpis z katastru a možná ještě něco).
P.S. Kluci s manželem právě postavili z lega super tramvajové koleje, ale už jim nezbyly kostičky na tramvaj a na trolej.
aha, tak díky, to jsem ale blbka, vždyť to vlastně vím.
To je právě to.Účetní by mu to i udělala,ale potřebovala by k tomu další a další papíry,tak říkala,že bude pro nás jednodužší,aby jsme si to podali sami. A už se na ni ani nezlobím,že nám to řekla až teď na poslední chvíli.Je hodná.Prý to vyplní.Takže to mám bez práce. ![]()
Ahojte
Samik bol dnes prvý krát u zubara!!!
Všetko OK.Kaz sa mu nerobi nikde
Toho som sa bala,lebo tu behal s flaškou v puse.Ale už mu to nedovoli.Jo a zubar ma stejne staru holčičku
Žeby naša nevesta,keď sa tu rodili skoro sami klici
![]()
Holky tu je náááádherne.Od zubara šiel Samik pešo.Je to asi 5min.Samozrejme,jak sa snaži utekať,tak sa par krat natiahol
No akurat možem zas prať ![]()
Teraz usina.Už bol ticho,ale prišla mi sms,tak sa rozreval ![]()
http://emimino.cz/modules.php?…
Holky čo si o tom myslite?Nechcem zas niekomu naletieť.Sice oblečenie nemam,ale poslala by som hraciu dečku a nejake hračky
Samik spi.Idem vytrieť schody
,stejne si tu pišem sama so sebou ![]()
Ahoj všichni!
Luciku, jak asi vidíš, tak já jsem se tam přihlásila o adresu - tak doufám taky, že je to v pohodě. Taky to nebudu přehánět s těma věcma, už jsem toho dost rozdala,/ ale do hrobu si to nevezmu/ a další děti neplánuju ![]()
Tak uvidíme..
Hezké poledne,
u nás hrůza, strašně mě bolí hlava, Matík nechce jíst, spát a jen furt bulí. Do toho balení, ani se mi nikam nechce.
Katko
Mě Ecover taky pere dobře, ale jsem spokojená i s Ulrichem. Žlučové mýdlo používám často a na všechny skvrny, je fakt dobré.
Luci
Matík ještě u zubařky nebyl a já bych se měla taky objednat, tak půjdeme po horách všichni. Jak Samík spolupracoval?
A víc nevím, MAtesák konečně usnul, tak půjdu na nákup. Prášek stále nezabral. ![]()
Aspoň, že ten puchejř svítí, už bylo načase.
Ještě jsem se chtěla zeptat - jak to tady čtu - kde kupujete to žlučové mýdlo?
Já používám na fleky občas vanish, ale jr to pěkné svinstvo. Jednou jsem si to kapla na ruku a zrovna mi zvonil telefon, než jsem to vyřdila tak mi to pěkně poleptalo ruku…
EvickaS píše:JA SA TAKY NEPRETRHNEM,LEBO OBLEČENIE DAVAM SEGRE.Pošlem len tu dečku(segra ma a predavať ju nebudem,lebo sme ju dostali),dudliky,lahvičky a nejake hračky.Adam mal keci,že nam taky nikto nepomohol,keď sme na tom boli zle.Ale čo,nezabije ma to.A budem mať dobry pocit,že som urobila dobry skutok
Ahoj všichni!
Luciku, jak asi vidíš, tak já jsem se tam přihlásila o adresu - tak doufám taky, že je to v pohodě. Taky to nebudu přehánět s těma věcma, už jsem toho dost rozdala,/ ale do hrobu si to nevezmu/ a další děti neplánuju
Tak uvidíme..