PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
12.3.09 21:30
KalinkaIvča píše:
jirabobes píše:
Holky,já vím,že už to tu bylo 100× :oops: ,ale to jsem si myslela,že to nebudu potřebovat...... Dejte mi sem,prosím, nějaký odkaz na dobrou daňovou kalkulačku. Martinovi řekla dneska účetní,že mu to neudělá. :roll:
Moc moc děkuju
najdeš na www.mesec.cz … už aby poslali prašulky :lol:

tam tam, a mně už zúčtování od zaměstnavatele přišlo a super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.3.09 21:40

Ach jo, Honzík brečí ze spaní, vypadá to na zuby :roll: …pár dní daly pokoj a je to tu zas …
Jetště chvilku to vydržím a pak dáme medicínku :oops:

Nemocným dětičkám posíláme pusinku… ať už je líp …

Ty jo, jdu za ním …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
12.3.09 21:47

Holky, tak ja krava jsem si az ted precetla, ze mezi lidi ne. Pozde :oops: Vzala jsem maleho do zabavniho centra na kolotoce. Mimochoden byl posrany strachy (byl na kolotoci pro opravdu male deti, takze jen takove jemne houpani). Ale zda se byt uz v pohode a od rana vlastne zakaslal vsehovsudy jen parkrat. Proc se vubec nemuze mezi lidi? Kvuli oslabene imunite? To me nejak nenapadlo. Ja kdyz tu vidim, jak se tu s tim nikdo nesere. Americke deti chodi za:,–(ne zasoplene, bez cepice a puncochaci (opravdu i v takove zime). Kasel jsme chytli na cviceni od jedne dost zachrblane holcicky. Proste i tak nemocne deti vezmou do detskeho kolektivu. To je potom jak lavina…
No doufam, ze to dnes prezije bez ujmy. Bych si nafackovala. Zitra uz ma byt hezky, tak pujdem na chvilku ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
12.3.09 21:48

Gynekolozka krava na entou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
12.3.09 21:58

Radko
Já bych ráda ty sandálky 21,22, kdyby je náhodou měli. ale kdybys toho měla hodně, tak na mě kašli, ať se s tím netaháš.

Pajulenko
Nenadávej si, však jsi to myslela dobře. A to tam máte tak velké teplotní skoky? To bych byla nemocná pořád.

Zítra nevím, jak se stavím, ráno máme aj a pak jedeme za kamarádkou na oběd a odpoledne si dáme saunu a zaplaveme v jejich vířivce, vezmu Matíkovi plavky, ať si užije, bude mít teplou vodu. Tak asi až navečer.

Dobrou a klidnou nám všem přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.3.09 22:04

Dík za odkaz.Vím,že na měšci,ale ještě to tam pohledat. :? No už mám málo času.Asi půjdu sedět,protože tu účetní půjdu vlastníma rukama zaškrtit. :x

Jo a ještě jsem chtěla napsat,že Kuba je asi můj syn. :lol: Dneska ve školce stihl logopedku,pak se nasvačil a jel na plavání.Pak si pohrál,naobědval a mazal do angličtiny.Pak do jogínku (kroužek jógy)…A to vše od 8:00 do 14:45 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.3.09 22:17

Děvčata za cca 10 minut budou chirurgové!

A já se s váma pro dnešek loučím.Jdu se natáhnout k telce.Je mi zima,tak se zahřeju pod dekou.

Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.3.09 22:27

Už jsem zpět … vypadá, že to zabralo a už se brouček vyspinká …

Jiři, tady je daňová kalkulačka http://www.mesec.cz/…-kalkulacka/ a tady jsou odkazy na to interaktviní daňové přiznání … vřele doporučuji … http://www.mesec.cz/…va-priznani/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.3.09 22:37

Jani, ještě k vaření na horách .. jsem brzda :oops: ..jestli budete s sebou brát / vakuovat maso, doporučuji mleté, třeba ho i doma namíchat ať se tam s tím nemusíte babrat …super je čevapčiči, maso ochucené jen solí a pepřem, karbenátky bez trojobalu atd. dá se jíst jen s pečivem, hořčice a je to :-)
A už se cítíš fajn? … není to tak dlouho, kdy Tě to sklátilo, viď …

Holky, já už nic nevím … Snad jen, ať ty dětičky jsou už zdravé …

Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
12.3.09 23:00

Zizalko, prave ze tu jsou uplne silene teplotni skoky. Nejvetsi, co jsem tu zazila, tak byl minulou sezonu a bylo to neco okolo 30ti stupnu :roll: Dnes bylo rano -15 a zitra ma byt okolo nuly, ne-li nad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
13.3.09 07:18

Dobré ránko,

Janko a co třeba ovesné vločky (resp. krupici na kaši (vzpomínám na svá „pionýrská“ léta) anebo klasiku - těstoviny s omáčkou (jestli ale existuje nějaká neglutamátová, to nevím). A nebo čočka na kyselo nebo červená čočka.

Ondra má opět 38, ale cesta s Honzíkem do a ze školky ho nemine.

Jdu odsávat nos a pak do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.3.09 08:11

Dobré ránko!

Inge píše:
Holky, mám úplně stupidní dotaz. Ondrovi roste moc zubů, doma mám homeopatika chamomilla vulgaris, ale nikdy jsem to nedávala. Vím, že se dají 2 kuličky 3× denně, ale nevím jak. Rozpustit mi nějak nejdou.

Já mu dávám 3 kuličky ráno a večer a rovnou do pusy a taky to funguje.

Jiři , až budeš dělat tabulku, 15 zubů .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.3.09 08:22
kitty25 píše:
tak vám musím napsat. v říjnu je jedna holčina a představte si, že doktorka jí objednala až na konec března, s tím, že to stačí. chudák loni potratila a doktorka jí řekla, že je hysterka, když chce přijít dřív.kráva co? jsem jí napsala, že už bych tam nikdy nešla a našla si novou dr. to je teda vrchol. Navíc první kontrola až v 11tt mi přijde pozdě.

Na tohle bych taky neměla nervy. :? Ještě po takové zkušenosti. Ale je dost ženských, které by takovou dr. chtěly. Myslím ty alternativní, co odmítají i UTZ apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
13.3.09 08:22

Dobré ránko holky,
ty jo, tak marodi se zas přimnožili, prďolkové, ať je vám brzy hej :? :huban:

mně je od večera zle, v noci jsem hodinu a půl běhala s průjmem, teď v tom pokračuju, břicho bolí… no jestli je to zas nějaká viróza, tak mi šlehne.

Pavli, ty teploty, to je vražedný. Obecně všichni říkaj, že max do -5st. s prckama a tak na půl hodiny. Fuj, bych umrzla, děsná představa…

Botičky, hmm, chtěla bych, ale dnes nezvládnu se tam vydat a myslím, že příští týden už to podle mě bude pryč… ale držím palce, ať něco pořídíte.

nevím, jestli ten průjem přejde a budu schopná jít na plavčo, natož pak odpo odjet za ségrama na jih na návštěvu, ale to dám, děsně se tam těšim.

jinak už skoro zas nic nevím, tak ať je hlavně dobře, malým i velkým..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.3.09 08:35
martinaSK píše:
daco by som zjedla,len neviem co..... :?neviete baby??...... :lol: :lol:

a máš něco? protože od toho se to odvíjí ne? jestli nemáš nic, tak nic nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí