PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
12.3.09 00:20

Děvčata,koukám,že tady už se spinká.Taky půjdu

Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.3.09 07:31

Dobré ráno
Ten náš cvok se budí čím dál dřív.Dneska kousek po 6. :roll: :x :? Ale ležela jsem s ním do 7.Jsem si mylsela,že ho ukecám a ono prd.Tak jsem ho aspoň tulila.
Tak já letím oblíkat tu zvěř.Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.3.09 07:45

Dobré ráno!

Do p…e! Holky vyšly z baráku a když jsem je ještě viděla z okna, tak se přihnala děsná chumelenice a vítr jak prase! Ještě jednou do p.....e! To to nemohlo ještě počkat?!

Fotky ještě nebudou, nebyl čas, ještě jsme dodělávali lišty, stěhovali … No hlavně Jan, ale já jsem mu ráda asistovala :lol:

Radka75 píše:díky za reakci na botky, žirafu nemaj jen nějakého elefanta.

To by měl být německý ekvivalent žirafy, ne?

Jiři, ty nejsi zvyklá, ale já takhle vstávám furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.3.09 07:53
kitty25 píše:
Terko zkusit můžeš, kdyžtak ho dáš k adopci a zkusíš znovu ne? :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

A Romanka je moc pěkná holčička. :lol:

Tak u nás to už vypadá jako na těch včerejších fotkách od Lucky. Paráda, odpo pojedem na bobách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.3.09 08:01
kitty25 píše:
Já na žádné gyndě, kde by se neplatilo nikdy nebyla. Doktorka je super, takže ani měnit nebudu.

tady v Bohnicích mi řekli, že 400 za prohlídku, tak jsem řekla díky a nashle.

oni v tom poplatku právě mají ty zrcadla a utz atd. mě gyndařka řekla, že pojišťovna hradí pouze dva UTZ za celé těhu

Vy v té Praze platíte za všecko :evil: Já platím 50 a v tom je zrcadlo i poplatek, UTZ mi dělal každý měsíc a nic za to nechtěl, sám mi sice nic nikdy neřekl, ale co jsem se zeptala, to mi odpověděl a můžu mu kdykoli (řekněme v normální čas) volat na mobil. Jednou v těhotenství jsem mu volala i skoro večer a chápal to. Asi je to tak, že si v Praze víc vyděláte, ale zas i ty výdaje máte větší. :nevim:

Hele Terez, holčička by byla PĚKNÁ po tátovi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.3.09 08:04
žížala píše:Jdu se koukat na chvíli na fotbal s mužem a s překladem. Dáme si večer ve třech. :lol:

A co ty dvě jedenáctky fotbalistů? A rozhodčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.3.09 08:08
e.v.a. píše:Ivčo a Kitty , tak vaše fotky mě taky pěkně dojaly. Jak já se těším, až se taky budu radovat z prťouska. A to jsem po porodu říkala, že druhé jedině adoptujeme :lol:

Hele, to asi každý :lol: :lol: Dobrá učitelská rodina 8O

Zas jsem tu sama, co? Jířa už je ve školce a vy ostatní ještě chrápete. Že by dneska i Inge? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.3.09 08:11
kitty25 píše:já chtěla v půlce porodu zas rodit císařem, ale jsem ráda, že to nakonec dopadlo normálně. A hned bych taky znovu rodit nechtěla bylo to šílené, no ale vydržím. dopadlo to jednou, dopadne to i podruhé. A výhrůžky doktora, proč jít radši na císaře jsem přešla /viz. inkontinence, spadlá děloha atd./. Ustála jsem si rozhodnutí a na císaře řekla ne.

Druhý porod bude cak-cak :wink: Teeeda, mě nabídnout někdo císaře, když jsem rodila Kláru, tak kývnu bez rozmýšlení :oops: Ti dva mladší už byli vpoho …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
12.3.09 08:11

Dobré ráno,

Ondra má opět (po třech dnech) ukrutnou rýmu :evil:. Máme jít dnes na kontrolu na ORL, už to vidím, jak mě doktorka vynadá :?.

Kolegyně v práci je těhotná, doma má dva kluky (10 a 8 let), snila o holčičce a čeká třetího.

Včera jsem si dala v práci tradiční dvanáctku, Honzík pak přespal u babičky, manžela jsem viděla včera ráno v 6 a uvidím ho zase nejspíš v sobotu ráno, je na Slovensku na služební cestě.

Enio, fotka koupací Lucinky naprosto supr.

Katko, včera ráno jsem v ukrutné chumelenici a větru naložila obě děti do auta a odvezla je v typické ranní pražské zápce na hlídání k našim (a pak, že se nejezdí do Prahy do práce na 7).

Musím končit, Ondra leze na klouzačku, jdu zachraňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
12.3.09 08:16

Katko, já už teda bohužel téměř 4 hodiny nespím… K počítači mě ale Ondra pustil až při snídani :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.3.09 08:18
Bebuska píše:
Knoflice, teda doufá, že si to psala ty… tu Touhu opravdu s klidným svědomím doporučuju a nabízím popř. slevu, jsem v klubu Divadla Kalich a občas mi chodí nabídka na 50% slevy… i teď jsem tak byla, i když to zrovna bylo přes kamarádku, seděly jsme ve třetí řaděza 350 místo 700,– Kč, což je slušné… ale je to náhoda, kdo ví, jestli by se zrovna něco naskytlo v době vašeho výročí :-)… ale ráda koupím a zašlu..

Vlaďko, zkusíme? Mi by to stálo za to :wink:

Kačko a voda teče z nového čerpadla nebo se oprava nakonec podařila?

Inge, nezklamalas! No ovšem, jsi asi jediná Pražačka, kterou „znám“, co vstává v tak vražednou dobu. :wink: A kolegyně to má s jedním chlapem? Otázka na první pohled hloupá, ale snad ne až tak překvapivá … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
12.3.09 08:26

Katko, jo jo, chtěl si dokázat, že na to ve středním věku ještě má 8) (takhle se vyjádřila ona :D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 08:48

zdravím, Robin řve a tak jdu raději odtud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
12.3.09 09:00

Brý ránko,
tak už jsem zpátky ze školky,dneska jsme šli pěško,to byl zase zážitek :)
Přišli jsme a Filda vytuh 8O to jsem zvědavá co s ním budu dělat odpoledne 8)

Tady je konečně trochu hezky :) .....zatím :?

Zatím jdu uvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.3.09 09:09

Ahoj!

Tak tady taky chumelí… :roll: Já navíc nemůžu najít pláštěnku na kočár, mám jenom na golfky a ty jsou v autě. A to budu za necelý měsíc kočár prodávat a pláštěnka není :evil: .

Mates mně tady taky nenechá, teď si hraje s deštníkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí