PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7678
11.3.09 13:05

Kačko
super že už se můžete umýt i doma :lol:

Raduš
to je dobře že to Filunkovi ustupuje. A máš dobrého dr.když ti vychází tak pěkně vstříc. 8)

Jsme přišli ze školky tak půjdu poklidit,uvaženo mám od večera,ukuchtila jsem svíškovou :-) ňami
možná něco upíknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
11.3.09 13:29
kackamates píše:
Radko,teď byly prázdniny, sakra, jsem ti to zapoměla napsat… ještě mám pro tebe nějaké kořenky od jedné paní…

No a to je fajn, že tě takhle vyšetří a zhodnotí situaci :-)
Do kolína?? my spadáme pod PV… normálně v praze katastr..

quote]

jo jo, to je kvůli markově firmě a ta sídlí u Českého Brdou. Jinak my taky spadáme pod Prahu V, tam jsme byli včera.

díky za převzetí kořenek :-) Příště už dorazíme.

jinak Dr. mám docela dobrého, ale je hrozně drahý, platím 600 Kč za každou návštěvu a navíc se přestěhoval do Dejvic, to je od nás teď strašně daleko, takže z obou důvodů budu gyn měnit.
Dneska jsem tam jela skoro hodinu a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
11.3.09 13:49

Hezké popoledne,
jsme doma, Matík chrní a já doufám, že bude dlouho, neb v noci jsme si dali v součtu asi 4 hodiny, byla to fakt noc hrůzy.

Jdusi vás k obědu dočíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
11.3.09 14:15

Tak dočteno, Katka si dala skoro sólo stránku. :wink: A průjem nás tehdá naštěstí minul, respektive líznul nás jen tak, že to nenarušovalo život příliš. :lol:

Radko
Jsem si myslela zprvu, jaké ho máš úžasného doktora, ovšem takhle to chápu. Proč bys nepřijela, když mudáš další prachy, jó holt, služby, které jsou u nás považovány za nadstandartní.
Ale jinak jsem moc ráda, že zprávy od vás hezké a bez katastrof.
Luci
U nás ráno pršelo a když jsem dojela na okraj Prahy na praxi, tak sněžilo a málem jsem umrzla. :lol:

Katko
Jsem zvědavá na ty dveře.

Kačko
Gratulace k vodě, to je hned jiná, co? Tak ať už to fachá bez problému.

Kitty
Dík za info, obchod jsem našla, ovšem botky v něm veškeré žádné. Jeden typ polobotek, nejmenší 25 a připadaly mi dost divné. Tož můžu to zkusit za 14 dní znovu, paní nic nevěděla.
Jsem zvědavá na ultrazvuk dvojčátek. :lol:

Víc nevím, jdu si dát nohy nahoru a spočnout, než se ďáblík probudí-počítám tak za 10 minut. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 17:06

tak konec spekulacím, ještě jsem nedočetla, ale vím, že se tu spekulovalo, že jestli mimi je jedno nebo dvě.

je jedno viz. foto, stáří odpovídá minus jeden den, takže 7+2, srdíčko bije :lol: :lol: :lol: :lol:

http://img01.ecards.cz/…719886_J.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.3.09 17:09

Peťulko to je krááááásný miminko, taky celá maminka. Už se na Adámka mooooc těšíme. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 17:12
Radka75 píše: Čau holky,

tak fleky se Fildovi ztrácejí, ještě máme do pátku brát zodac. Koupit si zyrtec v tabletách a při opakovaném výskytu dát půlku a hlídat a hlídat, co jí. Já jsem taky dopadla dobře, Dr. mi řekl, že 3 měsíce jsou lepší, kvůli vyšší sliznici, ale že můžu potratit znovu i kdybych čekala půl roku. O moc vyšší riziko to nejni. Tak jsem se s ním domluvila, že přijdu po další MS a omrkne to, jeslti nejni moc nízká a můžeme to znovu zkoušet.
V zá:,–(ě proti tomu, že bychom začali po 1 MS nebyl.

moc hezké fotečky máte všichni

díky za reakci na botky, žirafu nemaj jen nějakého elefanta. Trochu mi vadí, že nejsou celokožené, ale zase je bude nosit cca 3 měsíce, tak to snad tak nevadí.

petro - držíme palečky a Ivče moc gratulujeme

kačko - gratulujeme k vodě!!! Nevíš, jeslti ťeď byli prázdniny v té školičce a příště už to je??

tak se mějte, já pojedu do Kolína na katastr

Ráďo to je super, že jsi dobře dopadla.

elefant je to samé jako žirafa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 17:13
Radka75 píše:
kackamates píše:
Radko,teď byly prázdniny, sakra, jsem ti to zapoměla napsat… ještě mám pro tebe nějaké kořenky od jedné paní…

No a to je fajn, že tě takhle vyšetří a zhodnotí situaci :-)
Do kolína?? my spadáme pod PV… normálně v praze katastr..

quote]

jo jo, to je kvůli markově firmě a ta sídlí u Českého Brdou. Jinak my taky spadáme pod Prahu V, tam jsme byli včera.

díky za převzetí kořenek :-) Příště už dorazíme.

jinak Dr. mám docela dobrého, ale je hrozně drahý, platím 600 Kč za každou návštěvu a navíc se přestěhoval do Dejvic, to je od nás teď strašně daleko, takže z obou důvodů budu gyn měnit.
Dneska jsem tam jela skoro hodinu a půl.

ta cena je teda strašná, já platím 1000/rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
11.3.09 17:13

Kitty
Já tam tedy vidím holčičku, jasný kávový zrno. :lol: Super zpráva.
Terulko
Takhle ti to osud vrátí a třetí bude taky kluk.

Matík se naučil nalézt na Tatrovku a dožadovat se vožení. Na rekonvalescenci jako dělané. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.3.09 17:16
žížala píše:
Kitty
Terulko
Takhle ti to osud vrátí a třetí bude taky kluk.Matík se naučil nalézt na Tatrovku a dožadovat se vožení. Na rekonvalescenci jako dělané. :roll:

Jani
Při mim štěstí 100% a proto osud už pokoušet pravděpodobně ani nebudu. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 17:16
žížala píše:
Kitty
Terulko
Takhle ti to osud vrátí a třetí bude taky kluk.Matík se naučil nalézt na Tatrovku a dožadovat se vožení. Na rekonvalescenci jako dělané. :roll:

by gynekoložka čuměla, jak to všichni víte, co to bude co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 17:17

Terko zkusit můžeš, kdyžtak ho dáš k adopci a zkusíš znovu ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 17:18

jdu provést kontrolu, co Robik provádí, nějak se mi to nezdá

tuším Jituš psala o tom pádu - taky Robik včera vlezl na polštář, pověsil se na poličku, něco si sundal a pak se zkutálel až spadnul na zem.
dneska - vylezl na konferenční stolek, správným způsobem chtěl slézt dolů, ale neodhadl výšku a tak v podstatě taky spadnul

takže klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 17:21

vykrámoval mi opět celou peněženku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.3.09 17:23
kitty25 píše:
Terko zkusit můžeš, kdyžtak ho dáš k adopci a zkusíš znovu ne? :lol: :lol: :lol:

Nene já mám svoje kluky ráda, i kdyby jich bylo 10. :lol: :lol: :lol:

Si řikám, že to má nějakej důvod, když mám 2 kluky, třeba by holčička byla ošklivá po tatínkovi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí