Poradna duly
Jana Čurdová
Kačko
super že už se můžete umýt i doma ![]()
Raduš
to je dobře že to Filunkovi ustupuje. A máš dobrého dr.když ti vychází tak pěkně vstříc. ![]()
Jsme přišli ze školky tak půjdu poklidit,uvaženo mám od večera,ukuchtila jsem svíškovou
ňami
možná něco upíknu…
kackamates píše:
Radko,teď byly prázdniny, sakra, jsem ti to zapoměla napsat… ještě mám pro tebe nějaké kořenky od jedné paní…No a to je fajn, že tě takhle vyšetří a zhodnotí situaci
Do kolína?? my spadáme pod PV… normálně v praze katastr..quote]
jo jo, to je kvůli markově firmě a ta sídlí u Českého Brdou. Jinak my taky spadáme pod Prahu V, tam jsme byli včera.
díky za převzetí kořenek
Příště už dorazíme.
jinak Dr. mám docela dobrého, ale je hrozně drahý, platím 600 Kč za každou návštěvu a navíc se přestěhoval do Dejvic, to je od nás teď strašně daleko, takže z obou důvodů budu gyn měnit.
Dneska jsem tam jela skoro hodinu a půl.
Hezké popoledne,
jsme doma, Matík chrní a já doufám, že bude dlouho, neb v noci jsme si dali v součtu asi 4 hodiny, byla to fakt noc hrůzy.
Jdusi vás k obědu dočíst.
Tak dočteno, Katka si dala skoro sólo stránku.
A průjem nás tehdá naštěstí minul, respektive líznul nás jen tak, že to nenarušovalo život příliš. ![]()
Radko
Jsem si myslela zprvu, jaké ho máš úžasného doktora, ovšem takhle to chápu. Proč bys nepřijela, když mudáš další prachy, jó holt, služby, které jsou u nás považovány za nadstandartní.
Ale jinak jsem moc ráda, že zprávy od vás hezké a bez katastrof.
Luci
U nás ráno pršelo a když jsem dojela na okraj Prahy na praxi, tak sněžilo a málem jsem umrzla. ![]()
Katko
Jsem zvědavá na ty dveře.
Kačko
Gratulace k vodě, to je hned jiná, co? Tak ať už to fachá bez problému.
Kitty
Dík za info, obchod jsem našla, ovšem botky v něm veškeré žádné. Jeden typ polobotek, nejmenší 25 a připadaly mi dost divné. Tož můžu to zkusit za 14 dní znovu, paní nic nevěděla.
Jsem zvědavá na ultrazvuk dvojčátek. ![]()
Víc nevím, jdu si dát nohy nahoru a spočnout, než se ďáblík probudí-počítám tak za 10 minut. ![]()
tak konec spekulacím, ještě jsem nedočetla, ale vím, že se tu spekulovalo, že jestli mimi je jedno nebo dvě.
je jedno viz. foto, stáří odpovídá minus jeden den, takže 7+2, srdíčko bije
![]()
Peťulko to je krááááásný miminko, taky celá maminka. Už se na Adámka mooooc těšíme.
![]()
Radka75 píše: Čau holky,tak fleky se Fildovi ztrácejí, ještě máme do pátku brát zodac. Koupit si zyrtec v tabletách a při opakovaném výskytu dát půlku a hlídat a hlídat, co jí. Já jsem taky dopadla dobře, Dr. mi řekl, že 3 měsíce jsou lepší, kvůli vyšší sliznici, ale že můžu potratit znovu i kdybych čekala půl roku. O moc vyšší riziko to nejni. Tak jsem se s ním domluvila, že přijdu po další MS a omrkne to, jeslti nejni moc nízká a můžeme to znovu zkoušet.
V zá:,–(ě proti tomu, že bychom začali po 1 MS nebyl.moc hezké fotečky máte všichni
díky za reakci na botky, žirafu nemaj jen nějakého elefanta. Trochu mi vadí, že nejsou celokožené, ale zase je bude nosit cca 3 měsíce, tak to snad tak nevadí.
petro - držíme palečky a Ivče moc gratulujeme
kačko - gratulujeme k vodě!!! Nevíš, jeslti ťeď byli prázdniny v té školičce a příště už to je??
tak se mějte, já pojedu do Kolína na katastr
Ráďo to je super, že jsi dobře dopadla.
elefant je to samé jako žirafa
Radka75 píše:kackamates píše:
Radko,teď byly prázdniny, sakra, jsem ti to zapoměla napsat… ještě mám pro tebe nějaké kořenky od jedné paní…No a to je fajn, že tě takhle vyšetří a zhodnotí situaci
Do kolína?? my spadáme pod PV… normálně v praze katastr..quote]
jo jo, to je kvůli markově firmě a ta sídlí u Českého Brdou. Jinak my taky spadáme pod Prahu V, tam jsme byli včera.
díky za převzetí kořenek
jinak Dr. mám docela dobrého, ale je hrozně drahý, platím 600 Kč za každou návštěvu a navíc se přestěhoval do Dejvic, to je od nás teď strašně daleko, takže z obou důvodů budu gyn měnit.Příště už dorazíme.
Dneska jsem tam jela skoro hodinu a půl.ta cena je teda strašná, já platím 1000/rok
Kitty
Já tam tedy vidím holčičku, jasný kávový zrno.
Super zpráva.
Terulko
Takhle ti to osud vrátí a třetí bude taky kluk.
Matík se naučil nalézt na Tatrovku a dožadovat se vožení. Na rekonvalescenci jako dělané. ![]()
žížala píše:
Kitty
Já tam tedy vidím holčičku, jasný kávový zrno.Super zpráva.
Terulko
Takhle ti to osud vrátí a třetí bude taky kluk.Matík se naučil nalézt na Tatrovku a dožadovat se vožení. Na rekonvalescenci jako dělané.
Jani
Při mim štěstí 100% a proto osud už pokoušet pravděpodobně ani nebudu.
![]()
žížala píše:
Kitty
Já tam tedy vidím holčičku, jasný kávový zrno.Super zpráva.
Terulko
Takhle ti to osud vrátí a třetí bude taky kluk.Matík se naučil nalézt na Tatrovku a dožadovat se vožení. Na rekonvalescenci jako dělané.
by gynekoložka čuměla, jak to všichni víte, co to bude co?
Terko zkusit můžeš, kdyžtak ho dáš k adopci a zkusíš znovu ne?
![]()
jdu provést kontrolu, co Robik provádí, nějak se mi to nezdá
tuším Jituš psala o tom pádu - taky Robik včera vlezl na polštář, pověsil se na poličku, něco si sundal a pak se zkutálel až spadnul na zem.
dneska - vylezl na konferenční stolek, správným způsobem chtěl slézt dolů, ale neodhadl výšku a tak v podstatě taky spadnul
takže klídek
kitty25 píše:
Terko zkusit můžeš, kdyžtak ho dáš k adopci a zkusíš znovu ne?![]()
![]()
Nene já mám svoje kluky ráda, i kdyby jich bylo 10.
![]()
Si řikám, že to má nějakej důvod, když mám 2 kluky, třeba by holčička byla ošklivá po tatínkovi. ![]()