PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
11.3.09 17:32
Terulka píše:
kitty25 píše:
Terko zkusit můžeš, kdyžtak ho dáš k adopci a zkusíš znovu ne? :lol: :lol: :lol:

Nene já mám svoje kluky ráda, i kdyby jich bylo 10. :lol: :lol: :lol:

Si řikám, že to má nějakej důvod, když mám 2 kluky, třeba by holčička byla ošklivá po tatínkovi. :lol:

s co když by byla hezká po mamince :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
11.3.09 17:39

Petro - moc moc gratulujeme, pohlaví si teda netroufám tipnout :-)
díky za toho elefanta. Když to porovnám se Santé, tak ty santé jsou teda mnohem lepší, hlavně celokožené, je to fakt vidět, ten rozdíl.

cena je šílená. Já k němu chodím přes 10 let a ze začátku se nic neplatilo, pak začal dělat jen nadstandart a platilo se 200,–, tak to šlo, pak 350,– a 400 a teď se znovu přestěhoval a chce 600,– nechtělo se mi měnit Dr., když sem byla spokojená, ale teď už je na nás moc. kort při dalším těhu bych se nedoplatila. Ještě tam půjdu jednou na ten UZ (má nějakej novej super moderní) za cca měsíc, abych nic nezanedbala a pak už se přesouvám jinam.

Janko - tak a´t si brzy odpočineš

peněnku mi filda vykrámoval před chvílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 18:03

Raduš, já měnila taky gyn. kvůli dojíždění, ale většinou ohledně platby kámošky co mají taky soukromé, tak mají nějaký paušál za těhu. tady v bohnicích platí kamarádka 2000/těhu. to zas já mám lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
11.3.09 18:26

Ahojky,

v pondělí jsem byla s Vojtou u dr. Dostal antibiotika, prý má trochu průdušky chycený. Já mám taky hnusnou rýmu.. Ale snad už se to začne otáčet k lepšímu..

Kitty,Ivčo , gratuluju k fotečkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
11.3.09 19:10

Terulko
Uvidíš, třebas se to změní a nakonec to riskneš a bude holka. :wink:

Já jsem u gyndařky neplatila, jen za zrcadla a první fotku ultrazvukovou, pak už ani za to. Je skvělá, lidská, má ultrazvuk, ale zase má třeskutě plno a málo času, dokonalé to asi není nikde.

Matík zase začal zlobit s jídlem, zase se bude budit, že má hlad, na tu noc je to blbý. Nic nechce, jen řve a mlaská. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
11.3.09 19:23

Jéje, Leni, už i vy, nějak to zase řádí, už aby tu bylo to jaro. Tak ať bobkovi malému antibiotika rychle zaberou a jste fit.

Za chvíli budu žádaná na kojo a pak si mě žádá škola, tak ještě nakouknu.

Jo a chtěla jsem z vás vytáhnout nějaké tipy na rychlé jídlo na hory, co se dá rychle uvařit, není na to potřeba moc čerstvých surovin, malá spotřeba nádobí a je to dobré. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.3.09 19:30
žížala píše:
Terulko
Uvidíš, třebas se to změní a nakonec to riskneš a bude holka. :wink:

Já bych třetí miminko moc chtěla…fakt! Jenomže to by musely bejt jiný podmínky a bylo by mi fuk jestli je to kluk nebo holka, hlavně, že by bylo zdravý. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.3.09 19:36

Jdu zaplácnout ty moje dva raubíře do postelí, dneska jsou na jednu do nosu.

Zítra jdeme pro změnu opět k pani doktorce. Eliášek se osypal a nevim co to je, neni to nijak tragický, ale dr. řikala at radši přídem.

To vypadá, že už bych se do tý ordinace mohla nastěhovat. Jdu mu dát ještě Fenistil a doufat, že to zmizí do rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
11.3.09 19:46

Ahojte!

Petro - gratuluju k potvrzení těhu!

Fazole - super fotečky!

Marodi - brzo se uzdravte!! Musím zaklepat, Matýsek ještě v podstatě nemocný nebyl, semtam rýma, ale jen trochu, ani jsme neodsávali. Doufám, že mu to vydrží…

Dneska jsem si v poledne schrupla s Matýskem, jsem nějak unavená… Ale nespali jsme ani hodinu :( . Pak bylo zase plavčo a potom ještě se známou v obchodě (v Takku bylo 30% sleva na nějakou kartičku), hledám pro Matýska jarní bundu a nikde nic. Teď si říkám, že jsem mu mohla koupit v tom Takku, vyšlo by to se slevou na 280,–, což není až tak hrozné…
Jo a už máme nové jarní botky, dobrý kup - kamarádka koupila od její známé, co botky dostala a všem dětem byly malé, tak jsme je koupili my - Pegres za 380,– :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
11.3.09 19:48
žížala píše:
Matík se naučil nalézt na Tatrovku a dožadovat se vožení. Na rekonvalescenci jako dělané. :roll:
:lol: Samuľo zas chodi za mnou s knižkou.Keď sedim,tak mi vyleze na klin a keď stojim tak naťahuje ruky.Musim mu nakupiť leporela,lebo mame len jedno a už to viem naspameť :roll: .Normalne knižky mi trha :x

Petro to je krááásna Peťulka :wink: Ešte raz gratulujem :D

holky to je šialene čo platite na gynde. 8O Ja platim len zrcadlo :D Ani tych 30kč som ešte neplatila :lol:

Leni tak to mate to iste ako mja so Samkom :( Ryclo sa vyliečte.A nech Vojtik nedostane prujem po antibiotikach

Jo holky jak som vam tu dopoledne dala fotku so snehom,tak odpol. už zas nebol.Začalo svietiť slniečko a všetko sa roztopilo :D :D :D

Boli sme so Samikom na prechadzke.Včera som mu vyprala bundu a on sa dnes natiahol na chodniku. :roll: na holubie hovienka :lol: A bolo po prechadzke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 19:58

Já na žádné gyndě, kde by se neplatilo nikdy nebyla. Doktorka je super, takže ani měnit nebudu.

tady v Bohnicích mi řekli, že 400 za prohlídku, tak jsem řekla díky a nashle.

oni v tom poplatku právě mají ty zrcadla a utz atd. mě gyndařka řekla, že pojišťovna hradí pouze dva UTZ za celé těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
11.3.09 20:01

Petro
Krásná fotečka. Moc hezké miminko,ať vám pěkně prospívá!

Terko
já bych chtěla taky ještě miminko,ale musím si ještě hódně počkat :cry:
Ale já teď nevím jestli mám chtít holčičku nebo klučinu :twisted:
(no jasně že HOLČIČKU) :lol:
Určitě by ti do třetice vyšla princezna :wink:

Luci
byli jsme s Fildou napěško pro rohlíky a on mermomocí chtěl nést ty rohliky no a tak je máme oválené taky po chodníku :roll:

Leni
ať je líp a antibiotika rychle zaberou!

Žížalko
tak to je rekonvalescence :? ,ale zase dítko spokojený :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.3.09 20:02
Radka75 píše:jinak Dr. mám docela dobrého, ale je hrozně drahý, platím 600 Kč za každou návštěvu.
8O 8O 8O
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
11.3.09 20:30

No já chodím na gyndu k primáři z nemocnice (má i svou ordinaci) a neplatím nic, jen za ty zrcadla. Ultrazvuk mi dělal skoro pořád a jsem s ním naprosto spokojená. Takže si myslím, že těma poplatkama dost vydělávají… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
11.3.09 20:31
kitty25 píše:
Já na žádné gyndě, kde by se neplatilo nikdy nebyla. Doktorka je super, takže ani měnit nebudu.

tady v Bohnicích mi řekli, že 400 za prohlídku, tak jsem řekla díky a nashle.

oni v tom poplatku právě mají ty zrcadla a utz atd. mě gyndařka řekla, že pojišťovna hradí pouze dva UTZ za celé těhu
Ty jo ,tak to mne robil UTZ v tehu min. 6×.To akože zadara? :? Ty si psala,že platiš 1000 ročne,tak to ešte de.Ale k Radkinmu dr by som asi nešla :lol: Do porodu by sme boli na mizine :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí